דרוש מידע הקופת חולים צוחקת עלי?

• הוסף לסימניות
הרופא רוצה שאני (כאילו הנסיך שלי)
יראה
אנדוקרינולוגיה ילדים
רק מה משום מה נראה לקופת חולים שזה נורמלי שהתור הראשון בירושלים הוא באוגוסט (ממש סוף אב)
יש ארבע רופאים בירושלים
שתים מתוכם כבר לא מקבלים לקוחות חדשים
אם זה לא היה עצוב זה היה בדיחה

• הוסף לסימניות
יראה
אנדוקרינולוגיה ילדים
רק מה משום מה נראה לקופת חולים שזה נורמלי שהתור הראשון בירושלים הוא באוגוסט (ממש סוף אב)
יש ארבע רופאים בירושלים
מה לעשות?
זה הגיוני שאישה תראה רופאת נשים פעם ראשונה שלושה חודשים לפני הלידה?!

• הוסף לסימניות
לעבור קופה

• הוסף לסימניות
יראה
אנדוקרינולוגיה ילדים
יש ארבע רופאים בירושלים
ניסתם לפנות לרכז קשרי קהילה?
לפעמים איום מרומז עליו שעוברים קופה מניב תוצאות טובות ומהירות..

• הוסף לסימניות
יראה
אנדוקרינולוגיה ילדים
יש ארבע רופאים בירושלים

ניסתם לפנות לרכז קשרי קהילה?
לפעמים איום מרומז עליו שעוברים קופה מניב תוצאות טובות ומהירות..

איך אני מנחש מיהו?
באיזה קופה??

• הוסף לסימניות
מכתב חריף למשרד הבריאות על כמה זה לא נורמלי וכמה זה לא הגיוני התורים האלו בדרך כלל הקופה מוצאת תור פנוי במידי

• הוסף לסימניות
תנסי לבקש מהרופא ילדים שיזרז לך את התור

• הוסף לסימניות
יותר מארבע וחצי חודשים
חודש ובנתיים תתפוצץ מכאבים,
למיטב ידעתי הדלה תחום אנדרוקרינולגיה הוא לא רפואה "דחופה" אלא יותר יזומה הלא כן?
בכל מקרה זה הזוי כל המצב בקופת חולים.

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי הדלה תחום אנדרוקרינולגיה הוא לא רפואה "דחופה" אלא יותר יזומה הלא כן?
בכל מקרה זה הזוי כל המצב בקופת חולים.
אצלי במקרה זה לא פיקוח נפש
כן איבוד זמן יקר
כמעט חמש חודשים
ישנם מיקרים
שמדובר במצבים גורליים
(בעיקר בתחום הפוריות ולא רק)

• הוסף לסימניות
תבדקו באיזה עיר יש כן תורים פנויים- לפעמים זה כדאי יותר לנסוע לעיר אחרת בשביל תור יותר זמין.
ואפשר לבקש שישימו ברשימת המתנה שאם יש ביטול מזמנים אתכם

• הוסף לסימניות
יראה
אנדוקרינולוגיה ילדים
יש ארבע רופאים בירושלים
תבקש התחייבות לבית חולים
הם אמורים לתת
וגם אם זה מעקב הם ישלמו כל פעם
הם יש בעיה בשביל זה מתאמי קשרי קהילה עזרו לי המון פעמים

• הוסף לסימניות
אנדוקרינולוגיה יכול להיות מאוד מאוד דחוף!
(רק שאז לא חושבים פעמיים ופונים לשר"פ. עם שיא במאוחדת ורופא מהדסה זה סיפור לא יקר..)
יש למישהו שם של רכז קשרי קהילה במאוחדת?
מכירה מישהי שממתינה לפזיוטרפיה (אחרי ניתוח) כבר חצי שנה!!! בעקרון (ע"פ מכתב השחרור מהניתוח) אסור לה לעבוד עד שתעשה פזיוטרפיה, אבל הרופא לא מוכן כבר לתת לה אישורי מחלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה