הקיץ הגיע, ואיתו - הזיעה...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לי זה לא עזר והבית שחי התנפח מאוד. כשהשתמשתי בחלבלין.
אבל זה כן מנע ריח.

• הוסף לסימניות
פיזור אבקת סודה לשתייה במקום שבו רוצים למנוע הזעה עוזר מאד. המקום צריך להיות נקי אחר רחצה.

• הוסף לסימניות
יש לכם פתרון לזיעה בכפות הרגליים אצל ילד
הוא מזיעה נורא גם עם סנדלים והרגליים שלו ממש לבנות למטה והריח נורא ואיום
יש למישהו אולי פיתרון לזה?

• הוסף לסימניות
רקסונה מעולה!!!
(מניסיון של סבל רב מזיעה והריח שלה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1249653:
יש לכם פתרון לזיעה בכפות הרגליים אצל ילד
הוא מזיעה נורא גם עם סנדלים והרגליים שלו ממש לבנות למטה והריח נורא ואיום
יש למישהו אולי פיתרון לזה?

אבקת אונדיציל!!!
ואין ריח!!!!!

• הוסף לסימניות
רק שימו לב שלא תמיד מותר להשתמש בזה....

• הוסף לסימניות
רק לי יש הרגשה לא נעימה מהדיון הזה?

• הוסף לסימניות
לי יש פתרון מצוין!!!

להתקלח..:):)

• הוסף לסימניות
תודה!!
בזכותכם התחלתי להשתמש בחלבלין
עוזר לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
שימי לב:

הזעה מרובה הרבה פעמים מצביעה על בעיה רפואית. יתר/תת פעילות של בלוטת התריס.

ריח הזיעה קשור מאוד לתזונה. מאכלים חריפים, מעובדים, ומתועשים- מחמירים את הבעיה.

• הוסף לסימניות
תגידו מה שתגידו אבל מי שניסה את הדאודורנט של "פוראור" כבר לא היה צריך לנסות שום דבר!!!!
מיועד גם לגבר וגם לאישה משום שאין לו ריח, שמעתי על כאלה ששמים אותו גם על הרגליים כדי למנוע ריח מהרגליים, המציאות מוכיחה שאנשים הזיעו בכל הגוף, אבל בבית השחי ששם שמו את הדאודורנט לא הזיעו כלל!!! מנסיון אישי!!!
יש לציין שמעולה גם לעור אלרגי ומגורה (אחת שהיתה חולה ל"ע במחלה אמרה לי שרק הדאודורנט הזה היה לה טוב כשהיתה חולה כי כל השאר עשו לה גירויים) אינו מכיל מלחי אלומיניום.
מכיל 92 גרם (כמעט כפול מכל דאודורנט אחר) ועולה בסך הכל 40 ₪.
מי שמעונין לנסות שיפנה באישי.
מתגובותיכם עד כה אני מודעת לכך שיהיו כאלה שיזלזלו ויאמרו שאני מוכרת את זה ולכן אני ממליצה עליו, זו זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, אבל בשורה התחתונה מי שיחליט לנסות ירויח
ומי שלא - שיזיע.... ויריח.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1283764:
תגידו מה שתגידו אבל מי שניסה את הדאודורנט של "פוראור" כבר לא היה צריך לנסות שום דבר!!!!
מיועד גם לגבר וגם לאישה משום שאין לו ריח, שמעתי על כאלה ששמים אותו גם על הרגליים כדי למנוע ריח מהרגליים, המציאות מוכיחה שאנשים הזיעו בכל הגוף, אבל בבית השחי ששם שמו את הדאודורנט לא הזיעו כלל!!! מנסיון אישי!!!
יש לציין שמעולה גם לעור אלרגי ומגורה (אחת שהיתה חולה ל"ע במחלה אמרה לי שרק הדאודורנט הזה היה לה טוב כשהיתה חולה כי כל השאר עשו לה גירויים) אינו מכיל מלחי אלומיניום.
מכיל 92 גרם (כמעט כפול מכל דאודורנט אחר) ועולה בסך הכל 40 ₪.
מי שמעונין לנסות שיפנה באישי.
מתגובותיכם עד כה אני מודעת לכך שיהיו כאלה שיזלזלו ויאמרו שאני מוכרת את זה ולכן אני ממליצה עליו, זו זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, אבל בשורה התחתונה מי שיחליט לנסות ירויח
ומי שלא - שיזיע.... ויריח.....

דברים כדרבנות.:p

• הוסף לסימניות
לא להזיע זה גרוע מאוד כפי שנכתב לעיל באשכול
(סתימת נקבוביות וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1283806:
דברים כדרבנות.:p

הא, ולמי ששאל באישי, אני באופן אישי נהנית מאד ממוצרי פוראור.
אני לא מוכרת, אל תפנו אלי.

• הוסף לסימניות
לא רציתי להקפיץ את האשכול כדי לא להכעיס כאן כמה אנשים...
אבל אם כבר עלה, מחובתי להגיב.
ובכן, כפי המלצות רבים קניתי את החלבלין, ואני נהנית ממנו.
יש זיעה, אבל אין (כמעט...) ריח.
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1283819:
הא, ולמי ששאל באישי, אני באופן אישי נהנית מאד ממוצרי פוראור.
אני לא מוכרת, אל תפנו אלי.

את הדאודורנט של "פוראור" גם ניסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1249659:
רקסונה מעולה!!!
(מניסיון של סבל רב מזיעה והריח שלה).

איפה קונים את זה ?

• הוסף לסימניות
450 הציע/ה אבן מינרלית. גם אני ממליצה. תחפשו בבית מרקחת. מחזיק אפילו כמה שנים ומצוין לשבוע ויותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה