נכתב ע"י TK;1249653:יש לכם פתרון לזיעה בכפות הרגליים אצל ילד
הוא מזיעה נורא גם עם סנדלים והרגליים שלו ממש לבנות למטה והריח נורא ואיום
יש למישהו אולי פיתרון לזה?
נכתב ע"י חניק;1283764:תגידו מה שתגידו אבל מי שניסה את הדאודורנט של "פוראור" כבר לא היה צריך לנסות שום דבר!!!!
מיועד גם לגבר וגם לאישה משום שאין לו ריח, שמעתי על כאלה ששמים אותו גם על הרגליים כדי למנוע ריח מהרגליים, המציאות מוכיחה שאנשים הזיעו בכל הגוף, אבל בבית השחי ששם שמו את הדאודורנט לא הזיעו כלל!!! מנסיון אישי!!!
יש לציין שמעולה גם לעור אלרגי ומגורה (אחת שהיתה חולה ל"ע במחלה אמרה לי שרק הדאודורנט הזה היה לה טוב כשהיתה חולה כי כל השאר עשו לה גירויים) אינו מכיל מלחי אלומיניום.
מכיל 92 גרם (כמעט כפול מכל דאודורנט אחר) ועולה בסך הכל 40 ₪.
מי שמעונין לנסות שיפנה באישי.
מתגובותיכם עד כה אני מודעת לכך שיהיו כאלה שיזלזלו ויאמרו שאני מוכרת את זה ולכן אני ממליצה עליו, זו זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, אבל בשורה התחתונה מי שיחליט לנסות ירויח
ומי שלא - שיזיע.... ויריח.....
נכתב ע"י גפ"ן;1283806:דברים כדרבנות.![]()
נכתב ע"י גפ"ן;1283819:הא, ולמי ששאל באישי, אני באופן אישי נהנית מאד ממוצרי פוראור.
אני לא מוכרת, אל תפנו אלי.
נכתב ע"י KR;1249659:רקסונה מעולה!!!
(מניסיון של סבל רב מזיעה והריח שלה).
נכתב ע"י רפאלV;1288681:איפה קונים את זה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים