הקיצוץ בקצבאות הילדים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר למה מתכונים כשמדברים על קיצוץ? לאן רוצים להוריד את זה? הרי גם ככה הסכום הזה הוא בדיחה לא מצחיקה בכלל??

בקצב הזה עוד מעט ידרשו לשלם מס על כל ילד..
(במקום לקבל קצבה)

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;950033:
מישהו יכול להסביר למה מתכונים כשמדברים על קיצוץ? לאן רוצים להוריד את זה? הרי גם ככה הסכום הזה הוא בדיחה לא מצחיקה בכלל??

בקצב הזה עוד מעט ידרשו לשלם מס על כל ילד..
(במקום לקבל קצבה)

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

לא מופרך......
כך היה באירופה פעם - מס גולגולת - אבל בואי לא ניתן להם רעיונות...

• הוסף לסימניות
מה חטאו הילדים שיש לנו כזה ראש ממשלה דפוק??.
אכזר מאין כמותו?
חושב שהקופה תתעשר.נאבעך מ..קצבאות ילדים.

• הוסף לסימניות
לי אישית לא בוערת הקצבה שממילא גורמת לנו להראות עשירים....
והיא באה נדמה לי מהשיטה הקיבוצית / קומוניסטית
עדיף לי שלא יתנו
אבבבבל שיעלו את השכר הנמוך ביחס לחיים היקרים פה במדינה שיורידו מיסים על מוצרי בסיס לחם, חלב, מטרנה טיטולים ועוד וימכרו במחירים שפויים כן לחם בשקל מצא חן בעני...(לא בחרתי לו אל דאגה...)אבל זה מה שבאמת אנשים צריכים פה במדינה
לחם לאכול (אפ' על הדירות המסכנות בחריש אנחנו מוותרים...)
תעלו שכר ותוזילו מוצרי בסיס שלא נתחיל לחשוב כל פעם אם לקנות לחם
או לאפות בבית (זה מה שאני עושה אם אתם מתענינים....:D)
היום לחם בסביבה איפה שאני גרה עולה 7.78 ש"ח ועוד בלי החלב 5.5...... זה יקר
קצבת הילדים לא מממנת את החשמל מים גז ארנונה שכירות ואפילו רק אוכל (היא מכסה את ביטוח לאומי שאנחנו צריכים לשלם משום מה...)

• הוסף לסימניות
קצבאות הילדים ניתנות לכל הילדים באשר הם אז כל קיצוץ הכי מזערי מצטרף לסכום גדול
במקום לתת אותו לפי מבחן הכנסה וכך ליעל את המטרה לשמה הוקמה הקצבה מקצצים לכולם
וכדי שלא יצעקו אומרים להם "קיצצנו לחרדים"
ואפי' שמרגישים את זה בכיס והקיצוץ כואב אומרים לעצמם העיקר שקיצצו לחרדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;950301:
לי אישית לא בוערת הקצבה שממילא גורמת לנו להראות עשירים....
והיא באה נדמה לי מהשיטה הקיבוצית / קומוניסטית
עדיף לי שלא יתנו
אבבבבל שיעלו את השכר הנמוך ביחס לחיים היקרים פה במדינה שיורידו מיסים על מוצרי בסיס לחם, חלב, מטרנה טיטולים ועוד וימכרו במחירים שפויים כן לחם בשקל מצא חן בעני...(לא בחרתי לו אל דאגה...)אבל זה מה שבאמת אנשים צריכים פה במדינה
לחם לאכול (אפ' על הדירות המסכנות בחריש אנחנו מוותרים...)
תעלו שכר ותוזילו מוצרי בסיס שלא נתחיל לחשוב כל פעם אם לקנות לחם
או לאפות בבית (זה מה שאני עושה אם אתם מתענינים....:D)
היום לחם בסביבה איפה שאני גרה עולה 7.78 ש"ח ועוד בלי החלב 5.5...... זה יקר
קצבת הילדים לא מממנת את החשמל מים גז ארנונה שכירות ואפילו רק אוכל (היא מכסה את ביטוח לאומי שאנחנו צריכים לשלם משום מה...)
כל מילה פנינה.

• הוסף לסימניות
קצבאות הילדים של פעם נועדו לעודד משפחות להביא ילדים לעולם
בתקופה שהמאזן הדמוגרפי במדינה לא היה לטובת היהודים...
מאז...
זרמו הרבה מים עכורים בירקון
ומישהו שם למעלה החליט שחבל על הכסף,
ממילא מי שנהנה ממנו זה ה"דוסים" ש"לא תורמים כלום למדינה"

ידעתם שבערך 50% מההכנסות של מדינת ישראל מגיעות מגביית מיסים?
שזה 25% מס הכנסה, ו- 25% מס ערך מוסף שכולנו משלמים כשקונים כל מוצר שהוא
(אם יחשבו פעם כמה מיסים אנחנו משלמים רק על קניות לשבת... מוצרי צריכה כפול משפחה ברוכה, ביגוד, ציוד לבי"ס, ריהוט, שלא לדבר על הוצאות לשמחות וקניית דירות)

מה שאומר שאנחנו מממנים מכיסנו (הדל?) את משכורות העתק ורכבי השרד של שרים וח"כים, עוזרים פרלמנטריים, דוברים ויועצים עד אין מספר
ועוד קוראים לנו פרזיטים

• הוסף לסימניות
בארצות אירופאיות מסוימות (צרפת ואוסטריה לדוג') שבהן קצבאות הילדים נועדו לעודד ילודה מדובר על סכומים בסדר גודל אחר לגמרי.
חוץ ממה שמקבלים שם חופשות לידה נדיבות מאד.

כאן סומכים על החרדים שידאגו לרוב יהודי גם בלי קצבאות..
ולציבור הכללי הסכומים המצחיקים האלו ממילא לא מדברים.

מה יש לומר? כאשר יענו אותו.. כן ירבה וכן יפרוץ

משיח דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה