נכתב ע"י פקאן;950033:מישהו יכול להסביר למה מתכונים כשמדברים על קיצוץ? לאן רוצים להוריד את זה? הרי גם ככה הסכום הזה הוא בדיחה לא מצחיקה בכלל??
בקצב הזה עוד מעט ידרשו לשלם מס על כל ילד..
(במקום לקבל קצבה)
![]()
כל מילה פנינה.נכתב ע"י poto12;950301:לי אישית לא בוערת הקצבה שממילא גורמת לנו להראות עשירים....
והיא באה נדמה לי מהשיטה הקיבוצית / קומוניסטית
עדיף לי שלא יתנו
אבבבבל שיעלו את השכר הנמוך ביחס לחיים היקרים פה במדינה שיורידו מיסים על מוצרי בסיס לחם, חלב, מטרנה טיטולים ועוד וימכרו במחירים שפויים כן לחם בשקל מצא חן בעני...(לא בחרתי לו אל דאגה...)אבל זה מה שבאמת אנשים צריכים פה במדינה
לחם לאכול (אפ' על הדירות המסכנות בחריש אנחנו מוותרים...)
תעלו שכר ותוזילו מוצרי בסיס שלא נתחיל לחשוב כל פעם אם לקנות לחם
או לאפות בבית (זה מה שאני עושה אם אתם מתענינים....)
היום לחם בסביבה איפה שאני גרה עולה 7.78 ש"ח ועוד בלי החלב 5.5...... זה יקר
קצבת הילדים לא מממנת את החשמל מים גז ארנונה שכירות ואפילו רק אוכל (היא מכסה את ביטוח לאומי שאנחנו צריכים לשלם משום מה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים