עזרה הקלה מכת שמש

• הוסף לסימניות
קיבלתי מכת שמש רצינית מה יכול להקל על זה?
והאם להתקלח עם מים חמים או פושרים?

• הוסף לסימניות
יש משחות של "ברנשטיין" - תלמיד של גרין ששדרג את המשחות בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
התכוונת כנאה לכוויות שמש
זה כוייה לכל דבר
מטפלים בזה בדיוק כמו כל כוויה אחרת

מכת שמש - התחממות המוח מהשמש, יכול לגרום לפגיעה מוחית ומוות
סימנים: אפאטיות, בלבול
הטיפול : קירור הגוף ופינוי לטיפול רפואי
כוויות שמש - כוויות בעור כתוצאה מקרינת השמש
מניעה: קרם הגנה, צל
הטיפול: כמו בכוויות
התייבשות - מצב של אידוי מהיר של נוזלים מהגוף כדי להתקרר, מחסור בנוזלים יכול להביא למוות
הטיפול : לשתות לאט לאט בכל פעם קצת
אם הגוף לא מסוגל גם לקלוט את זה ומקיאים נוזלים יש לפנות למוקד לצורך מתן עירוי נוזלים

• הוסף לסימניות
קיבלתי מכת שמש רצינית מה יכול להקל על זה?
והאם להתקלח עם מים חמים או פושר
אוי איך אני מבינה אותך
אני עכשיו בשלבי החלמה של הכוויות שמש שקיבלתי לפני שבועיים
אז דבר ראשון על תחכי שזה יעבור עם הזמן כי לי זה לא עזר!
מכל מה שניסיתי המשחה של ד"ר גרין הכי עזר(עוטפים עם ניילון נצמד)
ורפו"ש בקרוב ממש כי זה בטח מאוד לא נעים,

• הוסף לסימניות
מים יכולים להרגיע מעט (תלוי מה המצב שלך)
אבל את צריכה לרפא את המקום.
מנסיון שלי משחה של גרין/ברנשטיין
גם מרגיע מיידית, וגם תראי שיפור מאד מאד מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה