שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני אלך מחריכול להיות זיהום???
את צריכה ללכת לרופא.
אל תזלזלי בזה!
זה ממש שורף וכואב ונפוח
אני אלך מחריכול להיות זיהום???
את צריכה ללכת לרופא.
אל תזלזלי בזה!
רפו"שאני אלך מחר
זה ממש שורף וכואב ונפוח
אבל כווית שמש זה לא מכה פתוחה אז איך זה יכול להזדהם?רפו"ש
תקפידי על סטריליות של המקום.
כי מתקלפת שכבת הגנה מהעוראבל כווית שמש זה לא מכה פתוחה אז איך זה יכול להזדהם?
לא יודעת.אבל כווית שמש זה לא מכה פתוחה אז איך זה יכול להזדהם?
אם את בכללית יש ייעוץ עם רופא עור אונלייןאני אלך מחר
זה ממש שורף וכואב ונפוח
ומה צריך לעשותקראתי באתר של מכבי:
כווית שמש חמורה עלולה לגרום לתופעות כגון:
- עיוות בעור.
- נפיחות בעור.
- עליה בחום הגוף.
אפשר קישור?קראתי באתר של מכבי:
כווית שמש חמורה עלולה לגרום לתופעות כגון:
- עיוות בעור.
- נפיחות בעור.
- עליה בחום הגוף.
אני במאוחדת..אם את בכללית יש ייעוץ עם רופא עור אונליין
תפתחי מצלמה במחשב (אם יש לך)
או שתשלחי תמונות כשאת פותחת את הפניה
בטח שמתנפחרפו"ש
תקפידי על סטריליות של המקום.
זה ממש כואבבטח שמתנפח
לוקח כמה ימים עד שהנפיחות יורדת
בהצלחה לך
זה תופת ,כל דבר שרק נוגע בזה מקפיץ אותךזה ממש כואב
אני בקושי הצלחתי לישון בלילה
צריך להתייחס כמו כוויהזה ממש כואב
אני בקושי הצלחתי לישון בלילה
סיימתי את כל האלוורה שהיה בבית שמתי כמויות וזה מתאדה מרוב חום...יש את אלו פירסט של forever שמאד עוזר
וגם משחת אלוורה שזה פשוט מיוחד בשביל כוויות
אם את מעוניינת יש לי בשבילך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פרנציסקה ו-פנטה2 //