הקלטות והסרטות של חברי הפורום

• הוסף לסימניות
1. 'אימוג'י מסמיק.
אבל אני לא תמיד במחשב, לפעמים זה בני ביתי....
2. תודה רבה. באמת.
3. אני אכן מנגן על סט של שפיץ, ואני גם בונה ומוסיף טעם משלי...

או, סוף סוף יש עוד מישהו פה שמנגן על הסט שלו.

• הוסף לסימניות
אני לא ליד הקלידים, אז אני מקווה שאני לא טועה
אז אם תנגן בלה מנור, כנראה זה יהיה כך:
מי, סול#, פה, מי, רה, מי, פה, מי
בדקתי עכשיו שוב לעומק
וגיליתי את טעותי
צדקת מאה אחוז!
שפרתי את זה תודה רבה רבה!
יישר כח גדול!

קבצים מצורפים

• meshoopar.MP3
    KB 99.3 · צפיות: 171
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להכין מקצב לשיר "אדיר" של ישיבה בויס
בנתיים עשיתי שתי פתיחות שזה הקטע הראשון בשיר והבית של השיר עד הפזמון
מצורף
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• adir ybc 33.MP3
    1.9 MB · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
לקחתי קטע מהופעה של ישיבה בויס הורדתי את המנגינה ו"הדבקתי" את הפלייבק שלי על השירה..
(מותר לפנטז שישיבה בויס שרים על פלייבק שלי... לא? :p :p :p )

קבצים מצורפים

• shemoy dvd pls.MP3
    3.4 MB · צפיות: 106

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה