הקלטות והסרטות של חברי הפורום

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשבונים מקצבים וכל מה שרוצים שיישמע עוצמתי - בדרך כלל הווליום עולה ועולה ובסוף אם תנסה לנגן עם המקצב החדש - סאונד שבא עם האורגן - תצטרך כנראה להגביה אותו עם אפקטים של הגברת קול

ממילא האורגן כשהוא מקליט לך באופן פנימי הקלטת MP3 הוא מכוון על הווליום הנמוך של האורגן,
כשמקליטים עליו דברים מוגבהים זה נכנס מהר לדיסטורשן

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשבונים מקצבים וכל מה שרוצים שיישמע עוצמתי - בדרך כלל הווליום עולה ועולה ובסוף אם תנסה לנגן עם המקצב החדש - סאונד שבא עם האורגן - תצטרך כנראה להגביה אותו עם אפקטים של הגברת קול

ממילא האורגן כשהוא מקליט לך באופן פנימי הקלטת MP3 הוא מכוון על הווליום הנמוך של האורגן,
כשמקליטים עליו דברים מוגבהים זה נכנס מהר לדיסטורשן
זה בעיה חדשה שלא הייתה לי בעבר

• הוסף לסימניות
זה בעיה חדשה שלא הייתה לי בעבר
אצלי קבוע, הסט תופים אחרי שעבדתי עליו הוא יוצא מאוד מוגבר, אז כשאני מקליט שירים שקטים אז ההקלטה יוצאת בדרך כלל בסדר
בשירים קצביים זה נכנס מהר מאוד לדיסטורשן

• הוסף לסימניות
ביצוע לייב ל"שטר התנאים" של פריד, מתוך אירוע בשטח פתוח.
כדי להתרכז בשירה אני מנגן אקורדים בלבד, אבל בעלי אוזן מוזיקלית ישימו לב שיש כמה טוויסטים מקוריים בעלילה... (מבחינת מהלכים הרמוניים)

• הוסף לסימניות
ביצוע לייב ל"שטר התנאים" של פריד, מתוך אירוע בשטח פתוח.
כדי להתרכז בשירה אני מנגן אקורדים בלבד, אבל בעלי אוזן מוזיקלית ישימו לב שיש כמה טוויסטים מקוריים בעלילה... (מבחינת מהלכים הרמוניים)
בדרייב https://drive.google.com/file/d/1muz-VTeB-GhUs3SJhwEkPU7bWiPfpeHj/view?usp=sharing
במג'יקווד https://send.magicode.me/send-file/file/efd6a7381248e914b8912cd050894de1b95b270f/view

• הוסף לסימניות
טוב לא יודע איך לפרסם וידאו בדרך אחרת. הערוץ שלי מאושר בנטפרי, לא יודע מה לעשות לגבי מקומות אחרים
הנה הקטע לפחות באודיו, למי שחסום

קבצים מצורפים

• שטר התנאים - בביצוע דוד בארי.mp3
    14.3 MB · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
טוב לא יודע איך לפרסם וידאו בדרך אחרת. הערוץ שלי מאושר בנטפרי, לא יודע מה לעשות לגבי מקומות אחרים
הנה הקטע לפחות באודיו, למי שחסום
יפה מאוד . נהנתי .
ד''א אתה משתמש עם אוזניות או עם מוניטור ? ואיזה ?

• הוסף לסימניות
משהו נחמד שיצא לי פעם בלי משים לב....
שימו לב איני מדייק כלל באקורדים, כך שאין לכם צורך להעיר לי על כך...למעשה אף פעם לא למדתי אקורדים בצורה מסודרת.... :(

קבצים מצורפים

• 100407_001.MP3
    KB 1,019.9 · צפיות: 169

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה