הקלטות והסרטות של חברי הפורום

משהו נחמד שעשיתי בס"ד... עדיין לא גמור מאה אחוז...
מצורף גם המקור
מאדד מאד מוצלח, אהבתי שהמקצב יושב בול במיוחד בהתחלה...
כן קצת צרם לי החיתוכים אבל הבנתי שזה עוד לא גמור...
מחכה מאד לתוצאה הסופית,יש לי חיבה יתירה למוזיקה שלהם...

אלוף בסדר גודל כזה
איפה אתה?! (שאלה רטורית מחמיאה)
למה לא שומעים ממך?! (אני לפחות)
נראה לי שאחד כמוך צריך לככב מאוד מאוד
אולי אתה כבר שם ואני לא יודע?!
בעז''ה בדרך...

מאדד מאד מוצלח, אהבתי שהמקצב יושב בול במיוחד בהתחלה...
כן קצת צרם לי החיתוכים אבל הבנתי שזה עוד לא גמור...
מחכה מאד לתוצאה הסופית,יש לי חיבה יתירה למוזיקה שלהם...
תודה רבה על המחמאות
גם לי יש חיבה גדולה למוזיקה אלי גרסטנר אלוף
יש לי עוד המון חומר שנגנתי .
אם תרצה נוכל לדבר באימייל
ntnly518 ואז @ ג׳ימייל .com

יש לי חיבה יתירה למוזיקה שלהם...
אני חושב שתאהבו את זה..;)
השיר אדיר אבל בביצוע מקהלת ילדי סוריה
עם פלייבק שלי...לא שהם שרו עליו באמת פשוט הורדתי את המנגינה המקורית ושמתי את שלי

קבצים מצורפים

• sdc adir pl sh mm.MP3
    9.6 MB · צפיות: 165
עם פלייבק שלי...לא שהם שרו עליו באמת פשוט הורדתי את המנגינה המקורית ושמתי את שלי
פשש מטורף

מדהים.
ההתחלה לא נאמנת למקור עד הסוף אבל נו שוין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה