הקמח המלא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;587969:
אני קונה אותו ביום שהוא נטחן, וזה עדיין יקר יותר מקמח לבן. ואני משתמשת רק בו. להכל. לא מחזיקה בבית בכלל קמח לבן.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
מי שקונה קמח כוסמין זה בגלל שלהרבה אנשים לא טוב החיטה המלאה,
זה יותר קשה לעיכול,
בקמח כוסמין אין כמעט גלוטן והוא קל יותר לעיכול, לכן אנשים קונים אותו, לא נראה לי קשור ל"צפוניות"...
ואגב, הכוסמין הרבה יותר טעים!!!
(ויקררררררר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;587887:
אני אישית לא הייתי אוכל את הגועל נפש הזה בחינם
לחם ללא לחם
קפה ללא קפה
סבון ללא סבון
סוכר ללא סוכר
איזה עולם אכזר

יין בטעם אפרסק,
חצילים בטעם כבד,
מרגרינה בטעם חמאה.
אנ'לא מבין, מי שרוצה לשתות יין, שישתה יין. מי שרוצה לשתות אפסק שישתה אפרסק, למה צריך לשתות את זה ולהרגיש את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;588354:
מי שקונה קמח כוסמין זה בגלל שלהרבה אנשים לא טוב החיטה המלאה,
זה יותר קשה לעיכול,
בקמח כוסמין אין כמעט גלוטן והוא קל יותר לעיכול, לכן אנשים קונים אותו, לא נראה לי קשור ל"צפוניות"...
ואגב, הכוסמין הרבה יותר טעים!!!
(ויקררררררר)

תראי אני לא יודעת על סמך מה את אומרת שזה לא קשור לצפוניות, אבל אני במקרה מכירה את הסגנון הזה מקרוב.. וזה הלהיט היום!

והכוסמין הוא ממה שאני יודעת ומבינה בהחלט הרבה יותר בריא.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, מה פירוש צפוניות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jacobs;588602:
סליחה על השאלה, מה פירוש צפוניות?

צפוני או צפונבון בלע״ז זה אנשים שמחבקים עצים לא נושאים תיקים מעור של בעלי חיים לא משתמשים בתרופות שנוסו על בעלי חיים אוכלים צלחת בגודל של טנק אבל תמיד עם דיאט קולה מדברים בצורה איטית וטון מתנגן ומעצבן הכלבים שלהם נובחים האו כזה והצבע שמתחיל אצלם בצ׳ זה לא רק צהוב אלא גם צכלצ ( תכלת ) אוכלים לחם חי מלא חום ומשעורי כוסמת פלסטינאית מצויה ולצבע כחול הם קוראים : כאילו כחול כזה

• הוסף לסימניות
והם מברכים כך:

ברוך אתה ה' ... שהכל אבל מה זה שהכל..

• הוסף לסימניות
לידיעתכם...

לחם מקמח מלא עולה כ17 ש"ח
קמח מלא עולה 6 ש"ח. קמח כוסמין עולה 16ש"ח

זה בדוק.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה