נכתב ע"י משה קבלה;1096764:כאחד שגר בצד של בית שמש הישנה (החילונית)כמעט שאני לא פוגש במדעות ובפלירים של אבטבול
נראה לי שההפצה של הקמפיין לוקה מאוד בחסר בצד החלוני(כאמור אני ראיתי רק פה את הקמפיין)
הייתי מציע לטובת ההעניין לחלק את הפליריים בתבות דואר באזור החילוני
דפקו לי כמה פעמים על הדלת רק מהצד של המתמודד החילוני אלי כהן
נכתב ע"י איש קטן;1096790:גולדרינג.
לא יודע באיזה עיר אתה גר, והאם אתה באמת מסתובב בעיר הוותיקה כמו שאתה מצהיר. מזה כחודש וחצי שכל העיתונים "החילוניים" מלאים בעשרות עמודים כל שבוע! מעבר לחוברות ולחומרים שמחולקים בית בית.
לגופו של ענין, מדובר בכמה וכמה קמפיינים מקבילים:
הנה ההתפתחות של קמפיין הנשמה.
נכתב ע"י איש קטן;1096790:גולדרינג.
לא יודע באיזה עיר אתה גר, והאם אתה באמת מסתובב בעיר הוותיקה כמו שאתה מצהיר. מזה כחודש וחצי שכל העיתונים "החילוניים" מלאים בעשרות עמודים כל שבוע! מעבר לחוברות ולחומרים שמחולקים בית בית.
לגופו של ענין, מדובר בכמה וכמה קמפיינים מקבילים:
הנה ההתפתחות של קמפיין הנשמה.
נכתב ע"י איש קטן;1096805:
נכתב ע"י איש טוב;1096822:הקמפיין המוצלח ביותר שראיתי (בנתיים...) בבחירות אלו .
עריכה לשונית דחוף!נכתב ע"י איש קטן;1096845:מטה נשים, (כחלק מקמפיין יעודי למגזר החרדי שאעלה מאוחר יותר).
נכתב ע"י איש קטן;1096805:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //