הקמפיין הסוער של אבוטבול בבית שמש

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ממש משכנע! אני כבר שוקלת לעבור לגור בבית שמש! (כמובן רק אם אבוטבול יבחר)

• הוסף לסימניות
כאחד שגר בצד של בית שמש הישנה (החילונית)כמעט שאני לא פוגש במדעות ובפלירים של אבטבול
נראה לי שההפצה של הקמפיין לוקה מאוד בחסר בצד החלוני(כאמור אני ראיתי רק פה את הקמפיין)
הייתי מציע לטובת ההעניין לחלק את הפליריים בתבות דואר באזור החילוני
דפקו לי כמה פעמים על הדלת רק מהצד של המתמודד החילוני אלי כהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה קבלה;1096764:
כאחד שגר בצד של בית שמש הישנה (החילונית)כמעט שאני לא פוגש במדעות ובפלירים של אבטבול
נראה לי שההפצה של הקמפיין לוקה מאוד בחסר בצד החלוני(כאמור אני ראיתי רק פה את הקמפיין)
הייתי מציע לטובת ההעניין לחלק את הפליריים בתבות דואר באזור החילוני
דפקו לי כמה פעמים על הדלת רק מהצד של המתמודד החילוני אלי כהן

כמו שציינתי, עכשיו מתחיל הקמפיין בעיר החילונית
כל העיתונים שם יהיו מלאים בדאבלים..

• הוסף לסימניות
גם ברמה א' דפקו כבר כמה פעמים מהמטה של אלי כהן. מהמטה החרדי שקט מוחלט, חוץ משלטים... ופליירים בתיבות הדואר...
אתם משכנעים את המשוכנעים????

הקמפיין לא עושה את מה שהוא צריך לעשות...... בלשון המעטה!!!!

• הוסף לסימניות
גרה ברמה א' ברחוב דיי מעורב
לא דפקו לי על הדלת מטעם אלי כהן כלל וכלל

• הוסף לסימניות
גולדרינג.

לא יודע באיזה עיר אתה גר, והאם אתה באמת מסתובב בעיר הוותיקה כמו שאתה מצהיר. מזה כחודש וחצי שכל העיתונים "החילוניים" מלאים בעשרות עמודים כל שבוע! מעבר לחוברות ולחומרים שמחולקים בית בית.

לגופו של ענין, מדובר בכמה וכמה קמפיינים מקבילים:
הנה ההתפתחות של קמפיין הנשמה.

קבצים מצורפים

• עמוד פותח קמפיין נשמה.jpg
    KB 658.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;1096790:
גולדרינג.

לא יודע באיזה עיר אתה גר, והאם אתה באמת מסתובב בעיר הוותיקה כמו שאתה מצהיר. מזה כחודש וחצי שכל העיתונים "החילוניים" מלאים בעשרות עמודים כל שבוע! מעבר לחוברות ולחומרים שמחולקים בית בית.

חזקקקקקקקקקק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;1096790:
גולדרינג.

אני גר בבית שמש הישנה ומסתובב שם ולא פגשתי את הקמפיין עד כה בצורה משמעותית חוץ מכמה מקומות שיש שלטים של פיתוח לטיפוח (שזה בלי החוברת לא אומר הרבה לדעתי)
אולי יותר יעזור אני אציין שאני גר ברחוב הגפן

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על העיר החילונית, אלא על רמה א'!!!!!!

מפלגת טוב + הבית "היהודי (נו... נו....)" + החברה של אלי כהן, חורשים בית בית, בכל אופן באזור שלי ובעוד אזורים שאני יודע לגביהם.

ואילו החברה של אבוטבול לא עושים זאת, ומסתפקים בפליירים ושלטים, שמה לעשות לא משכנעים אלא את המשוכנעים...

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• קמפיין נשמה2.jpg
    KB 883.2 · צפיות: 38
  • קמפיין נשמה3.jpg
    KB 877.4 · צפיות: 39
  • קמפיין נשמה4.jpg
    KB 845.2 · צפיות: 30
  • קמפיין נשמה5.jpg
    KB 830.1 · צפיות: 34
  • קמפיין נשמה6.jpg
    KB 792.5 · צפיות: 37
  • קמפיין נשמה7.jpg
    KB 882.6 · צפיות: 37
  • קמפיין נשמה8.jpg
    KB 741.9 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;1096805:

לראשונה שאני רואה את זה
אני חייב לציין שזה נראה משכנע את האוכלוסיה פה

רק תשימו את זה יותר ברחובות שהיה לזה חשיפה אני פוגש כמעט ורק במודעות של אלי כהן

• הוסף לסימניות
הקמפיין המוצלח ביותר שראיתי (בנתיים...:D) בבחירות אלו .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש טוב;1096822:
הקמפיין המוצלח ביותר שראיתי (בנתיים...:D) בבחירות אלו .

אכן ממש כך הייתי עדין בלשוני

• הוסף לסימניות
מכיוון שראינו שהמטה הנגדי מוריד כמעט כל שלט שאנחנו תולים, אנחנו הולכים יותר בכיוון הדיוור הישיר והעיתונות, וקמפיינים מתחת לפני השטח.

לגבי רמב"ש, שם השקענו קמפיין ייחודי ומותאם במיוחד, כאשר בראש הקמפיין מככבים 4 רופאים בכירים ומנהלי קופ"ח בעיר. ואין מדובר בכיכוב בלבד, אלא אחד מהם נהפך ליועץ בכיר של ראש העיר לענייני האנגלוסכסים, שימוד בראש מחלקה חדשה שתוקם אחרי הבחירות לציבור זה במיוחד. כל הקמפיין הוא חלק מתהליך ארוך ומשמעותי במיוחד, והוא הרבה מעבר לסלוגנים. עומק עומק עומק, ביצוע בשטח ושינויים מכוננים.

אם תסתובב קצת בעיר, בוודאי לא תוכל לפספס את שלטי הענק בגודל בניינים של הקמפיין הזה. (יש לזה הרבה הרחבות, אבל אין מהצורך להעלות כאן הכל).

קבצים מצורפים

• פתיחת קמפיין אנגלית.jpg
    KB 283.2 · צפיות: 31
  • פתיחת קמפיין אנגלית2.jpg
    KB 321.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מטה נשים, (כחלק מקמפיין יעודי למגזר החרדי שאעלה מאוחר יותר).

קבצים מצורפים

• 1000 ספרי תהילים.jpg
    KB 590.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;1096845:
מטה נשים, (כחלק מקמפיין יעודי למגזר החרדי שאעלה מאוחר יותר).
עריכה לשונית דחוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;1096805:

יש שגיאות לשוניות.

איש - כן
אישה - כנה.

ועוד כמה דברים שאני לא כ"כ זוכרת,
כמו"כ יש בחלק מתיבות הטקסט צפיפות רבה מידי המקשה על הקריאה > וההבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה