- הוסף לסימניות
צודקת....נכתב ע"י דאבל אימפקט;1107667:סליחה, אני ישבתי ואמרתי תהילים.![]()
אנחנו רק בובות תאטרון... בטוחים שמנהלים את העולם...
צודקת....נכתב ע"י דאבל אימפקט;1107667:סליחה, אני ישבתי ואמרתי תהילים.![]()
נכתב ע"י יערי;1107747:נוחעם !
מגלגלים זכות ע"י זכאי.
אני כתושב ירושלים שספגנו כאן מכה לצערינו, יכול להעיד ששיחת היום היתה הנצחון בבית שמש וההצלחה הגדולה בעיקר במגזרים האנגלו סכסיים וה16 אחוז באזורים החילוניים, בבחינת בבית שמש תנוחעמו.
עקבנו בדאגה בתחילת המערכת כשהסקרים נטו לכיוונו של המועמד הנגדי, שמחנו בסקרים עם הפער של 10 אחוז לאבוטבול שפורסמו שבוע שעבר, והבנו את הלחץ שהלחצתם אותנו ב'המצאת' סקרים ביומיים האחרונים שכביכול הפער מצטמצם לטובתו של אלי כהן.
קמפיין מבריק ומרתק. הכרתי אותך כפרסומאי, וגיליתי שאתה גם אסטרטג.
פעם הבאה אתה חייב להגיע לירושלים (לסברס האמיתיים), בעצם לא, את הבוץ והרפש שהולך כאן אני לא בטוח שיש מישהו שיכול לצלוח גם עם נעליים מאד גבוהות.
יש לי הרבה מה להגיד בנושא, אבל אני לא חושב שפרוג זה המקום שבו צריכים להתקיים דיונים מעין אלו. כתבתי את זה רק תוך כדי תגובתי על ההערכתי המקצועית של נוחעם.נכתב ע"י ROT;1107778:אני לא בא לערער מילה על תגובתך, רק ללמוד אני צריך -
מה הפי' ספגנו מכה לצערינו,
אני כתושב ירושלים לא מבין מה ההפסד אולי אפי' יש רווח,
כידוע לכל בר אנוש, יש מלחמה גדולה נגד הציבור החרדי בכלל ולומדי התורה בפרט, אחד ממנהלי המלחמה הוא "אביגדור ליברמן", שמשה ליאון היה שליח שלו לעיריית ירושלים (בובת המריונטה) משה ליאון עצמו בחור נחמד אבל ידיו מלאות בקשר שנקרא ברית לפיד בנט, הוא מהוגי הברית המרושעת הזאת,
נכון שאנו היינו מצווים להצביע לו, כי כך הורו לנו, אבל לבכות ולהצטער שהוא לא עלה ח"ו, יותר מזה אולי הוא יבין מי זה הציבור החרדי שלא חייב לתת את גוו למכים שנית.
דבר שני מה הבשורה בליאון יותר מברקת, הכיפה שעל ראשו, אנחנו כבר טועמים קרוב לשנה את חובשי הכיפה בכנסת,
הוא הולך לסגור את כל העיר בשבת ?
הוא לא יעשה אירועי תרבות ברחובות ?
אין פה ויכוח מי שהיה מצווה להצביע ליאון והצביע , קיים מצווה גדולה ביותר, אבל לבכות שליאון לא עלה, למה?
נכתב ע"י יערי;1107747:נוחעם !
מגלגלים זכות ע"י זכאי.
אני כתושב ירושלים שספגנו כאן מכה לצערינו, יכול להעיד ששיחת היום היתה הנצחון בבית שמש וההצלחה הגדולה בעיקר במגזרים האנגלו סכסיים וה16 אחוז באזורים החילוניים, בבחינת בבית שמש תנוחעמו.
עקבנו בדאגה בתחילת המערכת כשהסקרים נטו לכיוונו של המועמד הנגדי, שמחנו בסקרים עם הפער של 10 אחוז לאבוטבול שפורסמו שבוע שעבר, והבנו את הלחץ שהלחצתם אותנו ב'המצאת' סקרים ביומיים האחרונים שכביכול הפער מצטמצם לטובתו של אלי כהן.
קמפיין מבריק ומרתק. הכרתי אותך כפרסומאי, וגיליתי שאתה גם אסטרטג.
פעם הבאה אתה חייב להגיע לירושלים (לסברס האמיתיים), בעצם לא, את הבוץ והרפש שהולך כאן אני לא בטוח שיש מישהו שיכול לצלוח גם עם נעליים מאד גבוהות.
נכתב ע"י srp;1107821:סתם שיהיה לך ברור דבר אחד
כואב להגיד, אבל הבחירות לליאון לא היו בגלל שמצבו הרוחני יותר טוב... ממש לא
הם היו נטו אבל נטו בגלל מניעים אישיים שקבוצות מסוימות הגיעו להסכמים איתו על שטחים וכו'...
הוכחה:
ליאון הצהיר שהוא יתיר נישואים אזרחיים... ברקת לא......
נכתב ע"י איש קטן;1108204:תודות:
היכן אתה ממוקם ברשימת התודות?נכתב ע"י איש קטן;1108204:תודות:
נכתב ע"י mig;1108208:התמונה שלו מזוית תחתית מזעזעת...
חוץ מזה תושלב"ע.
ראשון, כאילו- ברור?!נכתב ע"י grafix;1108209:היכן אתה ממוקם ברשימת התודות?
מה? באמת?נכתב ע"י דאבל אימפקט;1108429:ראשון, כאילו- ברור?!
לא נורא. בבחירות הבאות הוא לא יהיה הראשון [הוא רק יחתום]...נכתב ע"י דאבל אימפקט;1108429:ראשון, כאילו- ברור?!
בכדי שהוא יוכל חתום, הוא בודאי יהיה צריך להיות ראשון, ולהזיע קצת בדרך, אני מניחה.נכתב ע"י itzuvim;1108577:לא נורא. בבחירות הבאות הוא לא יהיה הראשון [הוא רק יחתום]...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים