הלוחשת לתווים
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
- הוסף לסימניות
אני תכף אעלה תמונה של המכשיר, הוא תותח לדעתי!!
אני מקפיאה מטוגןשניצל מטוגן בהכרח או אפשר בתנור?
כאילו, לקנות, לתבל, להקפיא, לאפות?גם עוף בתנור אפשר להקפיא יוצא מצוין!!!!
אגב, אם את קונה עופות טריים - יותר כיף לתבל בתבנית ולהקפיא לפני אפיה יוצא טרי וקל לשלוף...
יודעת שאפשריש אפשרות להקפיא שורש סלרי [לא מבושל] ? איך זה יוצא? בשביל בישול במרק, רוצה כמויות במקפיא ולהוציא כל פעם.
מה שכתבת זה בדיוק שתי האופציו שנתתי לךכאילו, לקנות, לתבל, להקפיא, לאפות?
או לקנות, לתבל לאפות להקפיא?
יש לך המלצה איפה לקנות כמות ובזול יחסית?אפשר להקפיא בשקיות זיפלוק הרבה דברים.
זה מאפשר להקפיא אוכל שלא חייבים לשמור על צורתו, בצורה גמישה ונוחה..
שניצלים, דגים, לחמניות, אוכל שכבר הוקפא וצורתו לא תיהרס.
אפשר לחסוך הרבה מקום ככה.
השקיות הנ”ל אטומות לריח וטעם של מקפיא.
ממליצה.
...אני תכף אעלה תמונה של המכשיר, הוא תותח לדעתי!!
אני שמה במעבד מזון-
תודה רבה!אני שמה במעבד מזון-
קופסת אפונה
5 בצלים מאודים
100 גרם אגוזים
5 בייצים קשות
מלח
פלפל
את הסהרונים עצמם מכינה בד"כ מבצק ספידי, אם אין לי זמן עם בצק עלים או פילאס.
אפשר לעצב את זה גם כבורקס משולש, או כטבעת.
יוצא טעים וחתיך בטירוףף!
איך אפשר לקבל עוד פרטים?
כן,ומה כשיש מלא לחמניות? לעטוף אחת אחת?
מכרתי את זה...איך אפשר לקבל עוד פרטים?
אפשר להשתמש בזה רק עם השקיות שמגיעות עם המכשיר?
וקישור למכשיר באלי אקספרס, אפשר לבקש?מכרתי את זה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים