הקרנפית הכתומה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
נכתב ע"י פאוור;1404014:
זה העניין..
שזה לא עניין אחד אלא המון.. שקשורים ותלויים בעוד המון גורמים ועניינים אחרים
שקשורים בגורמים וענינים נוספים שנגזרים מנתונים ש.. וש..
את לא מתיימרת באמת פה בפורום לנסות לקלף את הניקים על מניעיהם והגנותיהם. כן?
זה בהחלט מחקר מרתק! ואין סופי כמעט.. את יכולה להתחיל אותו על עצמך, בתחומים אחרים, תהיי מופתעת, וזה חוויתי.
לאתגריים ועמקנים בלבד....
אם רק היית יודעת למי את כותבת את זה :D

נכתב ע"י GRN;1403452:
אין לי כל כך סבלנות לנסח, אולי מישהו אחר יתנדב. למדתי את זה בשיעורים עם הפסיכולוגית נעמי ספירו (חרדית מתפרח, אישה מדהימה) ולדעתי ההיכרות עם הנושא היא פשוט חובה לכל מי שמעוניין להיות מודע לעצמו.

גם אני שמעתי על נעמי ספירו הרבה דברים טובים.

נכתב ע"י פאוור;1404014:
זה העניין..
שזה לא עניין אחד אלא המון.. שקשורים ותלויים בעוד המון גורמים ועניינים אחרים
שקשורים בגורמים וענינים נוספים שנגזרים מנתונים ש.. וש..
את לא מתיימרת באמת פה בפורום לנסות לקלף את הניקים על מניעיהם והגנותיהם. כן?
זה בהחלט מחקר מרתק! ואין סופי כמעט.. את יכולה להתחיל אותו על עצמך, בתחומים אחרים, תהיי מופתעת, וזה חוויתי.
לאתגריים ועמקנים בלבד....

פאוור, ברור שלכל אדם ואדם יש את ההגנות האישיות שלו, אבל יחד עם זה אפשר לראות בפורום שמייצג חברה מסויימת שכולנו משתייכים אליה מאפיינים שחוזרים על עצמם שוב ושוב.
וזה מחקר מרתק לא פחות :)

לכל החוקרות הפסיכולוגיות דכאן: הירגעו בבקשה עם עכברי המעבדה שלכן.
מצאו במה יותר מתאימה לניתוחים הללו.
קצת כבוד לניקים העלומים פה.
באמת!

נכתב ע"י נוי;1404369:
לכל החוקרות הפסיכולוגיות דכאן: הירגעו בבקשה עם עכברי המעבדה שלכן.
מצאו במה יותר מתאימה לניתוחים הללו.
קצת כבוד לניקים העלומים פה.
באמת!

אני לא חושבת שזה מגיע מחוסר כבוד.
יש אנשים שמתעניינים באנשים, ורואים בהם את הדבר הכי מרתק בעולם.
האנשים האלו, חלקם, נוטים לחקור כל יצור אנוש שבסביבתם, ובדרך כלל את עצמם יותר מכולם.
ככה זה, באג מובנה במערכת.
מה לעשות.

נכתב ע"י גלבוע;1404565:
אני לא חושבת שזה מגיע מחוסר כבוד.
יש אנשים שמתעניינים באנשים, ורואים בהם את הדבר הכי מרתק בעולם.
האנשים האלו, חלקם, נוטים לחקור כל יצור אנוש שבסביבתם, ובדרך כלל את עצמם יותר מכולם.
ככה זה, באג מובנה במערכת.
מה לעשות.
כמוני כמוך.
אבל חוששתני שמההודעות הללו נשבה מן רוח של עליונות.

נכתב ע"י נוי;1404586:
כמוני כמוך.
נו, קורה בהרבה הודעות דפרוג...

נכתב ע"י נוי;1404586:
כמוני כמוך.

יהיה גם מי שיגיד את זה על ההודעה הזו :rolleyes:

נכתב ע"י גלבוע;1404353:
פאוור, ברור שלכל אדם ואדם יש את ההגנות האישיות שלו, אבל יחד עם זה אפשר לראות בפורום שמייצג חברה מסויימת שכולנו משתייכים אליה מאפיינים שחוזרים על עצמם שוב ושוב.
וזה מחקר מרתק לא פחות :)

יש עוד הרבה דברים שמרתקים אותי, על גבול המסקרנים ממש.
זה עוד לא מתיר לי לחדור לפרטיות של הזולת ולערוך עליו מחקרים פומביים על רקע סירובו הנחרץ...

ושוב, מציעה בינתיים לחקור את ההגנות והמניעים שלך, מבטיחה לך תעסוקה מרתקת ומאתגרת עד 120...

ולעצם ההגנות,
ההבנה שאנשים מונעים מדברים עמוקים וראשוניים הרבה יותר- מסייעת לנו להגיב בסלחנות ולקבל דעה אחרת או נוגדת את דעתנו,
קבלו, שונה זה לא אומר משונה...ו... אל תנסו לקלף לאחרים הגנות כי כשמן כן הם.. זהירות.

נכתב ע"י נוי;1404586:
כמוני כמוך.

אולי כדאי פעם לפתוח אשכול על העניין הזה...
אני בד"כ צופה בשקט, אבל זאת תחושה שחוזרת על עצמה מדי פעם.

חבל, הטיפים לחנוך היו כ"כ מועילים המשיכו באותו כיוון. תשתפו במה שאתם יכולים לייעל, ותודה .

אולי אני ייתן גם 3 טיפים , :
=ילדים לא זוכרים כמעט מה : מה אכלנו, מה לבשנו הם כן יזכרו איך, את הנשיקה לפני השינה בתוספת תזכורות למעשים הטובים שעשינו היום.
=הזמן לגידול הילדים טס, (היום הם על הידיים שלנו, אח"כ על הראש...) תנצלו כל יום!! אם אני רוצה- אני יכולה לעבוד כל צהריים, ואני משתדלת לעבוד על עצמי ולהיות איתם בגינה, איזה אושר שזכינו!!
= לכל "אין" בגשמיות יש לנו "יש" ברוחניות וכך להפך...
המון שמחת חיים וחכמת חיים!!

הניה, במחשבה שניה, אחרי שצלצלתי לך, אני לא בטוחה בנכונות המוחלטת של הטיפים שכתבת, אבל יש בהם אמת.
נוי, בקשתך התקבלה והדיונים עברו לפלטפורמה אחרת...
פאוור, נא שלחי פרטייך באישי :)

נכתב ע"י GRN;1404813:
הניה, במחשבה שניה, אחרי שצלצלתי לך, אני לא בטוחה בנכונות המוחלטת של הטיפים שכתבת, אבל יש בהם אמת.

על מה את מגישה ערעור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה