רק מעדכן לאלו שביקשו ממני לעדכן שהמבצע עד סוף השבועיש לי שייקים של הרבלייף למכירה ב150 ש"ח
מי שמעונינת נא לפנות ל bsd96a*gmail.com
מ 4 משלוח חינם לכל הארץ
לא הצטרפתי לקבוצהי ש הרבה מתכונים חוברת עבה
אבל זה קניה דרך המפיצה שאת קונה את השייקים
שיקים טעימיםיש כדורי שוקולד
כדורי במבה
בראונייס
שוקולד מינימיס
שייקים מעניינים מה בא לך אני אתן לך 1
איזה תמצית טעם לקנות?כפית סיביים וכפית קינמון
כפית ממרח חלווה ולמעלה פרורי חלווה
2 פקאן מסוכר וכפית נס קפה
עם תמציות טעם זה יוצא הרבה יותר טעים
כמה את משלמת לקופסא
תודהתמציות שהכי משתמשים
וניל
אגוזי לוז
אוראו
שוקולד חלב או מריר
ומרשמלו
אבל צריך לעת כמה ומה לשלב יחד אפשר כמה תמציות יש שייקים מאלפים
אחיינית שלי מוחרת ב140
אני לא מתעסקת אם מכירת קופסאות רק עם תוכניות עם לווי
הטלפון שלה
0556792671
מקיר משהו מאוד קרוב לי שהשתמש באבקה של הרבלייףשמעתי לאחרונה הרבה המלצות על סלים פיט שמשתמשים באבקה של הרבלייף
מצד שני אני רואה כאן בכל מיני אשכולות "מחמאות" לא משהו אך לא עם פרוט כל כך
אשמח לדעת מה הם ומי הם? ממה לא מרוצים מהם או אפילו נזעקים למשמע שמם!
תודה!
מה שם האבקהקודם כל לא חייבם לעשות פעילות גופנית אני לא עשיתי
וירדתי 14 קילו ב4 חודשים
דבר שני בהרבלייף בגלל שיש להם 24 ויטמינים זה נספג תאית
מי שיוצר את הבקה חלבון השניה זה אחד המעדנים שעבוד אצלינו בחברה בהרבלייף ופוטר
ומחכה את הרבלייף אם חצי ויטמינים ובלי מינרלים מוכח מדעית אין פה מה להתווכח
זה שקוף
אשמח מאוד מאוד לדעת מי זהלגבי הכשרות אז יש בהרלייף חלק מהמוצרים שיש להם כשר ויש חלק שיש להם כשר למהדרין של אודווראי ( ושל רבנות ישראל ) שעל הכשר למהדרין אני אישית מכיר רב ומו"ץ בהעדה החרדית שאישתו מוכרת את זה וכן שמעתי מכמה רבנים שעל זה אפשר לסמוך לכתחילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים