מידע שימושי הרב שמעון גלאי

• הוסף לסימניות
צדיק גדול ובוודאי יש לו סייעתא דשמיא, שווה ללכת אליו

• הוסף לסימניות
אפשר להתיעץ/לדבר עם הרב בטלפון? לקבוע תור לשיחה בטלפון? אין אפשרות להגיע

• הוסף לסימניות
אפשר לבוא אליו בשבת?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת - בימות חול הרב מתפלל בצאי?
ואם מישהי יודע מנסיון האם ניתן לתפוס אותו שם

בליל שבת - רשמו כאן שבבית כנסת מנחת יהודה, עדיין כך?
ובשעות קבלת קהל, יש טעם לנסות להגיע לביתו ולחכות - יש לזה סיכוי?
רוצה מאד להצליח להגיע אל הרב השבוע.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת - בימות חול הרב מתפלל בצאי?
ואם מישהי יודע מנסיון האם ניתן לתפוס אותו שם

בליל שבת - רשמו כאן שבבית כנסת מנחת יהודה, עדיין כך?
ובשעות קבלת קהל, יש טעם לנסות להגיע לביתו ולחכות - יש לזה סיכוי?
רוצה מאד להצליח להגיע אל הרב השבוע.
תודה לכולם!
לא יודעת לענות על השאלות, דבר אחד אני יודעת- הרב הוא בן אדם. ויש לו חיים ומשפחה. אל תפלו עליהם סתם. הם מאד כועסים שאנשים באים בלי לקבוע תור. גם ככה הם תורמים את כל זמנם לכלל הציבור. אז בבקשה לכבד את מה שחשוב להם.
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהצליח לקבוע שם תור מתישהו?
כבר כשבועיים מנסה כל יום ואין מענה...

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהצליח לקבוע שם תור מתישהו?
כבר כשבועיים מנסה כל יום ואין מענה...
וואי זה סיוט ... אני גם ניסיתי פעם ולא הצלחתי ...
אבל פעם כן הייתי שם, משהו אחר קבע לי - נירלי צריך פרוטקציה / או ממש מזל שיענו ....
בהצלחה,

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבוע תור אצל הרב גלאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה