- הוסף לסימניות
הייתי היום בביתו.יכול להיות שהרב נמצא במנוחה או בחו"ל ולכן אין מענה
הוא בארץ כרגע
הייתי היום בביתו.יכול להיות שהרב נמצא במנוחה או בחו"ל ולכן אין מענה
בודאי!!!!!!!!!אני שואלת אם כדאי ללכת לרב גלאי,
וואלה...
פחות נראלי
לא יודעת לענות על השאלות, דבר אחד אני יודעת- הרב הוא בן אדם. ויש לו חיים ומשפחה. אל תפלו עליהם סתם. הם מאד כועסים שאנשים באים בלי לקבוע תור. גם ככה הם תורמים את כל זמנם לכלל הציבור. אז בבקשה לכבד את מה שחשוב להם.אשמח לדעת - בימות חול הרב מתפלל בצאי?
ואם מישהי יודע מנסיון האם ניתן לתפוס אותו שם
בליל שבת - רשמו כאן שבבית כנסת מנחת יהודה, עדיין כך?
ובשעות קבלת קהל, יש טעם לנסות להגיע לביתו ולחכות - יש לזה סיכוי?
רוצה מאד להצליח להגיע אל הרב השבוע.
תודה לכולם!
035702638איך אפשר לקבוע תור לבוא להתייעץ עם הרב? אשמח מאד לעזרה
כמדומני קביעת תורים זה בין 4 ל 4.20 אח"צבאיזה שעות להתקשר?
וואי זה סיוט ... אני גם ניסיתי פעם ולא הצלחתי ...יש מישהו שהצליח לקבוע שם תור מתישהו?
כבר כשבועיים מנסה כל יום ואין מענה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים