- הוסף לסימניות
בתיאוריה זה היה יכול להיות.יש מה לחרדים לחפש שם?
למעשה כרגע אין לחרדים מה לחפש שם.
בניה ללא מרפסות סוכה וכו
בתיאוריה זה היה יכול להיות.יש מה לחרדים לחפש שם?
אכן המטרו אמור לעבור שםממש שידוע לי המטרו אמור לעבור שם,
יש שם כ 20 יזמים שאמורים לבנות בשכונהיודעים איזה חברות משווקות שם את הדירות?
יכול לשלוח אילו רלוונטים נכון להיום?יש שם כ 20 יזמים שאמורים לבנות בשכונה
(יש לי את הנתונים המלאים אבל זה ארוך ולחלקם זה לא רלוונטי כעת)
כ 9 יזמים נמצאים בשלבי שיווק פריסייל מוקדמים ומתקדמים
(בודדים בשלבי בניה לאחר היתרים)
1. יהיו שני צמתים מרכזיות באמצע כביש 200 + גשר להולכי רגל ולאופניים שיצא מפארק האקליפטוסים (מצ"ב תסריט).לפי מה שנאמר פה ,כביש 200 מבדיל בעצם בין הרובע הבינלאומי לשאר העיר ,אבל ממה שאני רואה, הכביש הנ"ל משאיר גם חלק קטן מהרובע הבינלאומי עצמו בצד של שאר העיר,(אלא אם כן תגידו שהוא לא חלק מהרובע הבינלאומי ) אני מדבר על האיזור שבונה חברת זוהר וצפריר שרבט ותחנת הרכבת גני אביב, במצגת של העירייה האיזור הזה הוא חלק מהרובע .שאלותי הם :
1.איך יעברו לרכבת מהרובע אם הכביש מבדיל ביניהם ,וכן הפוך מהרכבת פנימה לרובע הבינלאומי?
2.אולי כביש 200 הוא כמו גשר ,גבוהה מהקרקע וכך יש מעבר ?
3 היכן ממוקמות נקודות הכניסה ויציאה לכביש ?
4 האם האיזור של הרכבת והקבלן זוהר וצפריר שרבט .מתומחר נמוך יותר בגלל קרבתו לגני אביב/ ערבים ?
תודה רבה לעונים
במצגת העירייה ובמפות, גם האזור ששרבט בונה נכלל ברובע הבינלאומי .
לא הצלחתי להבין מהמפה שצרפת איפה ממוקמים הכניסות והיציאות .אולי תעלה אותו טיפה יותר גבוה
תודה רבה
אתם מתכוונים ל "פריסייל " של 4 חדרים ב כ 2,000,000 ?מומחה בנדל"ן
אולי אתה יודע לומר גם על שכונת הס גולדברג האם לדעתך היא גם תתפתח מספיק והאם שווה להשקיע שם
לא התכוונתי לשכונת המשוררים של חברת יומנטרה מוכרים שם דירות 3 חדרים על הנייר 1800000אתם מתכוונים ל "פריסייל " של 4 חדרים ב כ 2,000,000 ?
על זה התכוונתילא התכוונתי לשכונת המשוררים של חברת יומנטרה מוכרים שם דירות 3 חדרים על הנייר 1800000
על מה מדובר כאן? איזו שכונה מכל מה שעלה לדיון?למה זה תקוע? הנה התשובה, ואני מדבר לאחר בדיקה מעמיקה וחפירה רצינית על השטח ושיחות רבות עם מתווכים- חוסר וודאות גדול מה יהיה. יכול להיות שזה יצליח אבל יש גם סיכוי גדול שזה ייכשל בגלל הקירבה הגדולה מידי לשכונות מוזנחות בלוד (זה בסך הכול לעבור כביש משדרות דוד המלך שזה מקום ישן). אני לא הייתי קונה שם.
הרובע הבינ"לעל מה מדובר כאן? איזו שכונה מכל מה שעלה לדיון?
הוא ככה"נ מתכוון לשכונת המשוררים בלודעל מה מדובר כאן? איזו שכונה מכל מה שעלה לדיון?
הרובע הבינ"ל
אממממ...הוא מתכוון לשכונת המשוררים בלוד
שזה התחדשות עירונית בתוך לוד הישנה
הרובע הבינלאומי זה שכונה חדשה
שתבנה מעבר לכביש 200 שיבדיל בינה לבין העיר כלל העיר לוד.
בכל מקרה שבוע שעבר נפתח אשכול מיוחד לשכונת המשוררים
אפשר להמשיך לדון בו במקומו :
https://www.prog.co.il/threads/שכונת-המשוררים-לוד.1024965/
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //