סקירה הרובע המרכזי בית שמש (מימין ומשמאל של נהר הדן)

מה עם זה היום
הדיון האחרון בתכנית נערך ב 21.9
1761636407896.png

האם מישהוא יודע כמה זמן זה אומר שיקח עד לאישור סופי, היינו זמן מינימום ומקסימום
תודה

האם מישהוא יודע כמה זמן זה אומר שיקח עד לאישור סופי, היינו זמן מינימום ומקסימום
תודה
זה ממש בתחילת תחילת התהליך
אין כאן מינימום ומקסימום, זה אפילו לא נכנס לתהליך של מסגרת זמן

נקודה מעניינת.
כל המגורים בתוכנית נבנים במחתמים משולבים, ברובם מגורים, מסחר מבנים, ומוסדות ציבור, חלקם הקטן מסחר ותעסוקה, ועוד אי אלו שטחים חומים.
ואולי זה מסביר גם את זה.

אולי העירייה מצטרפת כמגישה, לאור השינויים הנ"ל.
מה שעכשיו עוד יותר לא מובן, איך דוחפים פה קרוב ל-13,000 דירות.
ועוד נותנים אופציה ל:

אלי בגלל שרוב המבנים יתנוססו לגובה של 10-14 קומות.
מסחר ותעסוקה בגובה של 45 קומות.
ברמה ב'
לדעתי זה שונה לתכנית מתאר מאחד משני הסיבות:
א) חו''ד שא''א לקדם כזה סדר גודל בלי תכנית מתאר תשתיתית - עקרונית גדילה משמעותית של כל עיר נורמלית מלווה בתוכנית מתאר שממסגרת את צרכי התשתיות.
ב) דרישת העירייה מבעלי הקרקע (החברות המגישות את התוכנית) כדי שיוכלו אח''כ בתב''ע לעשות התאמות לחרדים.

אלא שעל הב' יש לי שני פירכות:
א) התכנית בינתיים מוגשת ברמת פירוט שמתאימה לתב''ע ועדיין מאפשרת רשמית להוציא היתרים מכוחה - מוזר מאד.
ב) בד''כ קורה הפוך - בתב''ע מצופפים עוד יותר.

שלמה ברונר מעורב גם בפרויקט בעכו וגם ברובע המרכזי בבית שמש.

חדש חדש!
כביש מספר 30 - חיבור בין שדרות נהר הדן (מתחת בעלזא) לכביש 38 בצומת שדרות וירג'יניה
התכנית עלתה לדיון הועדה האחרונה אך עדין אינה עלתה למידע תכנוני

השרטוט המובא כאן הוא משוער לפי מספרי החלקות המופיעות בתכנית

צפה בקובץ המצורף 2128632

צפה בקובץ המצורף 2128634

צפיפות של יותר מ17 יח''ד לדונם.

נו נו.
1766590454838.png

התמונה חסומה
היא לא חסומה, היא טרם שבה.
אם לא יחזור אנסה להעלות בצורה טובה יותר.
אבל אני רק מביא בה מהבה''ת שנראה שהרובע המרכזי מתוכנן על דעת זה שהתחבורה תהיה גבולית!

דרך אגב הייתי שמח מי שיכול אם היה מקפיד לבדוק שהתמונה נפתחה לפני שמפרסמים.
אם לא-אז מקבלים התראה בודקים רואים שחסום ואח"כ לא חוזרים שוב לבדוק האם נפתח...
(אני תמיד מקפיד על זה בעצמי)

דרך אגב הייתי שמח מי שיכול אם היה מקפיד לבדוק שהתמונה נפתחה לפני שמפרסמים.
אם לא-אז מקבלים התראה בודקים רואים שחסום ואח"כ לא חוזרים שוב לבדוק האם נפתח...
(אני תמיד מקפיד על זה בעצמי)
לכן טרחתי לציין בטרחנות משהו שנפתח.
בעבר הייתי מחכה, אבל מאז שלפעמים אפשר לחכות כמה ימים בד''כ אין לי סבלנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה