הרופא אמר רק משקפיים עגולות לן 4

• הוסף לסימניות
מה עושים ? אני לא מסוגלות לחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
למה? זה ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
היום זה ממש הולך...
יש כאלה שהם לא ממש עגולות

• הוסף לסימניות
יכול להיות מתוק נורא, וביננו- בתמונות הסטודיו תוכלי להוריד לו אתם ;)
מה קרה? הוא הרי לא ישתמש בזה עד החתונה...

• הוסף לסימניות
הוא צודק.
יש כללים בהתאמת משקפיים לילדים קטנים.
מה שהכי חשוב הוא שהמשקפיים יהיו מספיק גדולות כמעט עד לגבה כדי שהילד יוכל לראות איתם בכל הזויות ולא יציץ מעליהם, זה חשוב יותר בילדים כיוון שהם רואים את העולם מלמטה ללמעלה.

וכן המספר של המשקפיים הנכון נמצא באמצע העדשה.

זה לא חייב להיות עגול סימטרי כמובן..

חשוב לקחת משקפיים שמתאימים לילדים, המלצה שלי היא על אופטיקה טרופיק בכנפי ישרים בירושלים.
הם מומחים מס' 1 במשקפיים לילדים ובהתאמה מושלמת. (שווה להגיע מרחוק..)
הם קצת יקרים יחסית אבל שווה! מה גם שיש אצלם ביטוח בתוספת 50 ש"ח על שבר או אבדה את מקבלת חדש במשך שנה. בגיל הזה זה כמעט קריטי.. :) כך שבסיכום יוצא לך זול יותר.

יש כ"כ הרבה ילדים עם משקפיים לא מתאימות וזה כ"כ חבל שחושבים על יופי לפני הבריאות!
ובקטנה, עכשיו את לא מסוגלת לחשוב על זה, אבל מהר מאוד מתרגלים וזה יכול להראות אפילו חמוד, אם את לוקחת משקפיים במידה הנכונה, ובד"כ הפלסטיק נראות טוב יותר על הפנים.
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
יש לי אחיין מתוק מתוק (היום כבר בן 9) עם משקפיים עגולות - אבל שוב, צריך להתאים אותן...

אני יודעת שאחי וגיסתי הלכו איתו לאופטיקה מיוחדת שמיועדת רק לילדים ויש שם המון סוגי מסגרות שמתאימים לילדים והתאימו לו שם משקפיים עגולות מקסימות!

קשה לדמיין אותו בלעדיהן!
זה גם עושה להם מראה חכם כזה...
מתוק נורא!

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי עשינו משקפיים מייד אחרי חלאקה. וזה באמת שיא המתוק ואופנתי מאוד...
(די עגולות...)
בהתחלה גם היה לי קשה עם זה... אבל שכחתי כבר והיום זה לא מפריע לי בכלל...

• הוסף לסימניות
תודה על העידוד.
מה אתם אומרים אם רופא דרך הקופה - ד"ר נויפלד אמר מספר גבוהה לסמוך עליו וללכת לקנות?
כי הרי לפני הקניה עושים שוב פעם בדיקה.
ושאלה נוספת: מה אתם אומרים על משכן הראיה? אם כתבתי נכון

• הוסף לסימניות
אם רופא אמר שצריך אז ודאי שכן..

לגבי משכן הראיה לא מכירה, אבל לילד כדאי מומחה בהתאמת משקפיים מיוחד לילדים.
לי אישית צורם ממש לראות ילדים קטנים עם משקפיים שמתאימות למבוגרים מבחינת אחיזה נכונה על האף, מבנה וגודל המשקף, חומר.
אח"כ רואים שזה לא יושב טוב, נשבר יותר, נופל על האף, (לילדים גשר האף פחוס יותר ולכן צריך תמיכה שונה על האף מאשר הרגיל למבוגר)

• הוסף לסימניות
משכן הראיה זה מגיל 6
ולגבי העגולות, לי הרופא הרשה לשים לילדה מסגרת מרובעת גדולה
אם את מקופ"ח מאוחדת כדאי לך ללכת לאופטיקה הלפרין יש שם משקפיים של בנטון עם מסגרת יפה עדינה ומתאימה לכזו בעיה

• הוסף לסימניות
כשנודע לי שלבני יהיה צורך במשקפיים. הייתי בדיכאון של ממש, והרגשתי טיפשה שאני כל כך עגומה מהעניין הזה, בשעה שבמחלקה האונקולגית סובלים ילדים מדברים הרבה יותר חמורים.
ובכל זאת לקח לי זמן להתאושש. בקיצור- זה נורמלי להרגיש נורא.
גם כשמנסים לקבל פורפורציות זה לא דבר נחמד. אבל מתרגלים אוד מהר, וכשהמשקף יפה פתאום מגלים שזה אפילו מוסיף לפנים.
ראיתי פרסומת על משקפים מפלסטיק גמיש. נראה לי שזה יעיל במיוחד לילדים. חבל שלא היו כאלה כשבני היה קטן. (אז היו רק מתכת)
ובטח עגולות. מקסימום הוא יראה קצת הארי פוטר...

• הוסף לסימניות
אבל יש צפוניות מפלסטיק שמיועדות גם לפזילה, ומתוקות דבש. הדגש על עגולות?

• הוסף לסימניות
עגולות זה ממש מתוק - וממש מלכתחילה - יש צבעוניות מדהימות

אם את בבני ברק אני ממש ממליצה על רוזנפלד
הוא מומחה גדול בבדיקות - גם אצל ילדים קטנים
לאחותי יש משקפיים מגיל 10 חודשים - בזמנו (לפני יותר מ10 שנים...) בשניידר אמרו שיש לה מספר ממש גבוה - וכשהוא בדק הוא גילה שזו היתה טעות - והמספר ממש לא כל כך גבוה - אלא זו הפזילה וצילינדר
רק לחשוב מה היה קורה לו היו שמים לתינוקת בת 10 חודשים משקפיים במספר לא מתאים, בררר..

מצורפת כתבה המבוססת על מחקר - שטוען כי משקפיים גורמים לילדים להראות חכמים יותר
הכתבה מ: http://www.themedical.co.il/Article.aspx?itemID=1070

קבצים מצורפים

• משקפיים.doc
    KB 26.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נסיון אישי עם משקפיים לקטנטנים

הבת שלי בת שנתיים וחצי מרכיבה משקפיים מאז שהיתה כמעט בת שנתיים.
בהתחלה הייתי ממש בדיכאון לפני שקניתי לה את המשקפיים וחשבתי לעצמי: גם משקפיים מגדילות, גם עגולות וגם עם אפון מסיליקון המותאם לילדים קטנים לגשר האף - כמו שכבר כתבו פה - איך היא תראה המתוקה הקטנה שלי?
ברוך ד'. לא אכחיש - לקח לי בהחלט קצת זמן עד שהתרגלתי לעגול הגדול הזה, אבל היום היא נראית לי ממש מתוקה קטנה ממושקפת
אני מעלה כאן תמונה מהמשקפופרית שלי...

קבצים מצורפים

• שבי 1.png
    KB 631.8 · צפיות: 44
  • שבי 2.png
    KB 985.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מצטרפת באיחור :)
מתרגלים
וזה אפילו נהיה מתוק מאוד
בד"כ אפשר לסמוך על הקביעה של ד"ר נויפלד.
אנחנו איתו כבר כמה שנים ומאוד מרוצים.
ממליצה על טרופיק - בגלל השירות וההתאמה האופטימאלית.
ממליצה על עינית - בגלל שבסוף שם מצאנו את מה שהיה הכי טוב לנו, וגם השירות שלהם חביב.

• הוסף לסימניות
גם לבת שלי בת חמש קניתי משקפיים לפני כמה שבועות
אני לעגולות לא התחברתי אפילו שאמרו לי עגולות דוקא
אני ביקשתי שיגידו לי מה הגודל ואני אמצא מה שאני אוהבת ומצאתי משקפיים מתכת מרובעות עם מסגרת מספיק גדולה שתכסה כל מה שצריך והיא נראית מקסים!

• הוסף לסימניות
לכל הההורים -
בדרך כלל שהילד יגדל גם הוא לא הכי יאהב את המראה העגול הממושקף הזה, בדיוק כמו שאתם.
המלצה שעבדה אצלנו:
לפעמים (לא תמיד) להוריד משקפיים בתמונות.
תווי פנים אף פעם לא יוצאים מהאופנה, ולא ייראו בעוד 15 שנה כמו איזה אלטע-זאכן (שהיום יכול להיות מתוק בטרוף.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת