הרחבה לכרום - למשתמשי אתרוג

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי אני לא רואה בזיפ קובץ עם שם כזה שהוא כותב
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;917228:
יותר טוב מכרום?
לכל אחד יש מעלות וחסרונות.
למשל, בכרום יש את התרגום האוטומטי, דבר שבפיירפוקס יש תוסף מיוחד לזה, וצריך ללחוץ על התוסף בכדי לתרגם.
מצד שני, בפיירפוקס בחיים לא נתקלתי בבעיה עם האנגלית (הבעיה הידועה שאי אפשר לכתוב בעברית באמצע היום).
לדעתי, הוא עדיף מכרום.
גם התוספים שאני מכיר, מתפקדים טוב יותר בפיירפוקס (התוסף adblack עובד הרבה יותר טוב עם פיירפוקס מאשר עם כרום).

• הוסף לסימניות
הפלא ופלא. תודה!

• הוסף לסימניות
מענין אם אפשר לעשות זאת גם לנתיב כי שם זה יותר נחוץ
היות ובאתרוג רוב התוצאות שלא רלונטיות נחסמות באופן אוטומטי ואינן מוצגות ע"י החברה בעצמה

• הוסף לסימניות
התקנתי בכרום לפי ההוראות וזה לא ממש עובד.....
כלומר, אני רואה למעלה משמאל, ליד הכוכב, את הסימן V בירטק,
אבל בפועל, בחיפוש - לא מראה כלום

• הוסף לסימניות
הסרגל שלי באנגלית

הסרגל שלי באנגלית ואני לא יודעת על מה ללחוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוני10;917196:
אני לא רואה את הקובץ הזה שם משהו יכול לעזור לי

תוריד שוב.

נכתב ע"י פרסומון;917198:
מה שאני לא מבין, למה רק לכרום.

כי תכנתתי את זה לעצמי ואני משתמש בכרום. (אולי בהמשך)

נכתב ע"י שקדיה;917984:
מענין אם אפשר לעשות זאת גם לנתיב כי שם זה יותר נחוץ
היות ובאתרוג רוב התוצאות שלא רלונטיות נחסמות באופן אוטומטי ואינן מוצגות ע"י החברה בעצמה

מסתבר שאפשר אם משהו רוצה שיביא לי שני raw של בקשות http. אחד חסום ואחד לא חסום.

נכתב ע"י contrast;918212:
התקנתי בכרום לפי ההוראות וזה לא ממש עובד.....
כלומר, אני רואה למעלה משמאל, ליד הכוכב, את הסימן V בירטק,
אבל בפועל, בחיפוש - לא מראה כלום

האם יש לכם אתרוג.
האם סימנתם v בתוספים על "אפשר גישה לכתובות אתרים של קבצים".

• הוסף לסימניות
mat.
תוסף ממש נחמד.
האם אתה מסכים שנתבסס על הקוד שלך לבניית תוסף כזה ללקוחות נתיב?

• הוסף לסימניות
זה אומר שהתוסף מקבל הרשאות כדי להיכנס לדפים שעובדים.

והוא "יכול" לקחת נתונים מכל הדפים.

אבל הוא רק נכנס ללינקים של גוגל ובודק אם הם חסומים.

אפילו נתונים סטיסטים הוא לא לוקח. (כמו כמה התקינו , כמה לינקים הוא בדק , שגיאות וכדו').

אתם יכולים לבדוק את זה עם fiddler.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה