- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;917198:מה שאני לא מבין, למה רק לכרום.
כי לאקספולרר אין תוספים [אפליקציות].
אני צריך לפיירפוקס.נכתב ע"י רמה פלוס;917207:כי לאקספולרר אין תוספים [אפליקציות].
נכתב ע"י פרסומון;917220:אני צריך לפיירפוקס.
חיה טובה מאד. ממליץ בכל פה.נכתב ע"י רמה פלוס;917224:לא מכיר את החיה הזו..
נכתב ע"י פרסומון;917227:חיה טובה מאד. ממליץ בכל פה.
לכל אחד יש מעלות וחסרונות.נכתב ע"י רמה פלוס;917228:יותר טוב מכרום?
נכתב ע"י פרסומון;917251:
כי עוד לא המרת את הקוד כדי שיעבוד על פיירפוקסנכתב ע"י פרסומון;917198:מה שאני לא מבין, למה רק לכרום.
נכתב ע"י יוני10;917196:אני לא רואה את הקובץ הזה שם משהו יכול לעזור לי
נכתב ע"י שקדיה;917984:מענין אם אפשר לעשות זאת גם לנתיב כי שם זה יותר נחוץ
היות ובאתרוג רוב התוצאות שלא רלונטיות נחסמות באופן אוטומטי ואינן מוצגות ע"י החברה בעצמה
נכתב ע"י contrast;918212:התקנתי בכרום לפי ההוראות וזה לא ממש עובד.....
כלומר, אני רואה למעלה משמאל, ליד הכוכב, את הסימן V בירטק,
אבל בפועל, בחיפוש - לא מראה כלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים