נכתב ע"י sh12;918989:לא הבנתי את המשפט: "להכנס לנתונים שלך" "לפעילויות הגלישה"
האם כך זה בכל תוסף? אף פעם לא התקנתי משהו חיצוני...
אי אפשר לדעת וזה נכון לגבי כל תוכנה שיש לך במחשב.נכתב ע"י sh12;919030:בתוסף הזה אני לא דואגת...
אני בטוחה ומבינה שהמטרה אינה בשביל להגיע לנתונים שלי...
אבל איך אפשר לדעת בתוספים אחרים?
[כאן רשום מילים ברורות, בעברית, בד"כ רשום הרבה מלל ובאנגלית...]
נכתב ע"י mat;919039:אני פעם מצאתי תוסף ששלח את כל נתוני from לאיזה אתר מסוים.
אם הקוד פתוח אז הסיכוי לכך שהתוכנה בטוחה הוא גבוה יותר (אחרי הכל הקוד גלוי לכולם).נכתב ע"י sh12;919045:אתה סתם מלחיץ!
ואני לא מבינה ב"לחקור" תוספים...
אז....
[לפחות אני מקוה שרב התכנות שמעלים כאן בפרוג אם לא כולן, הן ממקורות אמינים...]
נכתב ע"י מיכל123;919570:לא הבנתי למה זה אמור להיות לא עסקי ?, תחבר את זה על דומיין שלך לגוגל אדסנס ותהיה מליונר.... (אם ירצה השם)
נכתב ע"י mat;919688:אתה רוצה שאני יזריק לדף פרסומות על שם הדומיין שלי.
אכן, כבר שמעתי כדברים הללו מעוד מישהו מהפורום, ולדעתי הוא משקיע בדברים הנכונים.נכתב ע"י GolanArt;1158545:סליחה על ההקפצה!
התקנתי את התוסף המתוק הזה, ואני רוצה לומר לכם, שעשיתי
הכרות טלפונית עם הבחור המתוק הזה, והייתי המום...
מדובר בבחור ירא שמים עם ראש גדול וגוף צעיר, שבאמת חולם
לקדם את עניין הסינון. אני מנסה לעזור לו, ובעז"ה נקווה לטוב!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים