הרחבה לכרום - למשתמשי אתרוג

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
mat -
אפשר לדעת באיזה שפה/טכנולוגיה זה נכתב?

• הוסף לסימניות
Java Script אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
משום מה גם אצלי זה לא עובד... הוא מותקן, האייקון מופיע, אך אינו פועל. יש לי אתרוג.

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוסף של בודק קישורי גוגל חסומים,

אך משום מה הוא לא מסמן לי מיד, אלא רק לאחר שאני מנסה להכנס לאתר והוא חסום, ואני חוזר לדף החיפוש הקודם, הוא 'נזכר' לסמן לי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם אצלי..
לדעתי זה בגלל שבימים/ שבוע האחרון נהיה בעיה בחיפוש בגוגל...
אפילו העלו על זה כמה אשכולות,
[חיפוש שמראה דף ריק/ חיפוש המילה פרוג שמביא לתוצאות אחרות / אפשרות חיפוש רק ע"י כתיבה בשורת החיפוש ולא בגוגל...]
אז כנראה לכן השתבש גם התוסף.
ומקווים שעם תיקון הבאג של החיפוש , יחזור גם התוסף לפעולתו התקינה.

אבל הוא תוסף מדהים!!!
לא יודעת איך היה אפשר בלעדיו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1159242:
משום מה גם אצלי זה לא עובד... הוא מותקן, האייקון מופיע, אך אינו פועל. יש לי אתרוג.

גם אצלי אותו דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1159348:
לא עובד.
זו הגירסא שהיתה מותקנת אצלי.
היסרתי והתקנתי מחדש, וללא שינוי...

איזה סינון אתם?

• הוסף לסימניות
גם אני משתמש אתרוג וזה עובד מצוין.

אולי תפרטו לי את הפרטים הבאים.

גירסת דפדפן , מסלול באתרוג , האם יש סינון של https , שורת הכתובת של הגוגל שלכם אחרי שחיפשתם משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1159389:
גם אני משתמש אתרוג וזה עובד מצוין.

אולי תפרטו לי את הפרטים הבאים.

גירסת דפדפן , מסלול באתרוג , האם יש סינון של https , שורת הכתובת של הגוגל שלכם אחרי שחיפשתם משהו.

גירסת דפדפן -כרום גרסה 31.0.1650.63 m
אתרוג מסלול מתקדם
סינון ???? אין לי מושג מה זה

והנה צילום מסך

קבצים מצורפים

• 1234.PNG
    KB 74.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
היום

שהחיפוש בגוגל מותאם למשתמשי אתרוג, זה כבר כמעט לא נותן תוצאות משום השגוגל הזה מסנן אוטומטית את התוצאות שאתרוג לא נותן להכינס לשם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1159399:
גירסת דפדפן -כרום גרסה 31.0.1650.63 m
אתרוג מסלול מתקדם
סינון ???? אין לי מושג מה זה

והנה צילום מסך

מוזר אצלי הגוגל לא נראה ככה. הוא נראה מיושן ואני באותו מסלול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1159469:
מוזר אצלי הגוגל לא נראה ככה. הוא נראה מיושן ואני באותו מסלול.

זה מה שרשמתי קודם
בשבוע האחרון יש שיבוש בחיפוש של גוגל...

• הוסף לסימניות
משום מה התוסף לא עובד אצלי
הוא מסומן באפור
ואני לא מצליחה לסמן V כדי להפעיל אותו
בלחיצה על עזרה מתקבלת הודעה כדלהלן:

אתה רואה את ההודעה הזו מפני שהפעולה של אחד או יותר מתוספי Chrome הופסקה כדי להפוך את Chrome לבטוח יותר. מקור התוספים אינו ב'חנות האינטרנט של Chrome' או שהם הותקנו ללא רשותך.

למען ביטחונך, אתה יכול להשתמש רק בתוספי Chrome שמקורם ב'חנות האינטרנט של Chrome'.

כדי לראות רשימה של התוספים שלך:

לחץ על תפריט Chrome ‏ בסרגל הכלים של הדפדפן.
בחר באפשרות כלים.
בחר באפשרות תוספים.
תוספים שהושבתו מופיעים באפור ולא תוכל להפעיל אותם שוב.

מה עושים?

• הוסף לסימניות
מה אומרת ההודעה הזו?

החבילה לא חוקית?

ההודעה נכתבת לי מתחת לשורת החיפוש בכרום, כשאני מנסה לגרור את התוסף
להרחבות.
תוך כדי שאני גוררת את התוסף, נכתב: שחרר כדי להתקין, ואז כשאני משחררת מופיעה ההודעה שלמעלה.

• הוסף לסימניות
תודה למפתח התוסף שהעלה את התוסף לחנות כרום, ניתן להתקין אותו ישירות מהחנות.
למי שהחנות חסומה לו, כולי תקווה שהצליח להוריד את הקובץ כמו שהוא נמצא בחנות כדי שלא תקפוץ ההודעה שקובץ זה לא נמצא בחנות ולעלות אותו כאן.

קישור לחנות

ושוב תודה ענקית למפתח mat שהעלה את התוסף לחנות!

• הוסף לסימניות
התוסף עובד לי גם על סינון ברמת פיירוול של פורטיגייט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה