רכבים הרכב החשמלי הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
האמר זה רכב חשמלי גיפ שטח מטורף 1100 כוחות סוס רכב מטורף
והנה תמונתו למי שלא אחז עד כמה הוא מטורף ןלא בדק עליו כי עם היו בודקים היו משתעגים ומתלהטים אחריו והיו מגיבים משהו לפחות.
‏‏לכידה.GIF

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
אני נוסע כ 2500- 3000 קילומטר בחודש נוסע כיום על קורולה 2007 מבחינת ירידת ערך וכדו' אני נוסע בחינם..
מצד שני משלם המון על דלק 1500 -2000 בחודש
הייתם מציעים לי לעבור לBYD?
האם לכאורה אני יחסוך?
או שמה ירידת ערך וכדומה יעלה יותר?
האם זה מתאים לאנשים שנוסעים הרבה? יש דבר כזה עמדות טעינה מהירה?
ומה המחיר? יש שוק יד שניה?
אשמח לכל מידע.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
אני נוסע כ 2500- 3000 קילומטר בחודש נוסע כיום על קורולה 2007 מבחינת ירידת ערך וכדו' אני נוסע בחינם..
מצד שני משלם המון על דלק 1500 -2000 בחודש
הייתם מציעים לי לעבור לBYD?
האם לכאורה אני יחסוך?
או שמה ירידת ערך וכדומה יעלה יותר?
האם זה מתאים לאנשים שנוסעים הרבה? יש דבר כזה עמדות טעינה מהירה?
ומה המחיר? יש שוק יד שניה?
אשמח לכל מידע.
תודה רבה!
דבר ראשון אל תקח
את דעתי באופן נחרץ ואל פי זה תחליט אלא רק
תשקול את דעתי אז ככה אני לא הייתי ממליץ לעבור לBYD
כיוון שהיא לא איכותית
וכמו שכבר נזכר לעיל אתה לא יודע
כמה זמן זה יחזיק וגם זה סיני
ולא איכותי הייתי ממליץ לעבור
לרכב חשמלי פשוט יותר יקר ואמין .

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את הקופרה החשמלית
החדשה האם מישהו יודע עליו פרטים
או שיש למישהו את הרכב הזה .
אשמח מאוד שיתנו לי עליו פרטים.
תודה רבה!!!
כל מה שקשור לפולקסווגן תקנה חחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה