יוסלה גולד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא דיברתי על פולקסווגןכל מה שקשור לפולקסווגן תקנה חחח
דיברתי בכלל על
קופרה
לא דיברתי על פולקסווגןכל מה שקשור לפולקסווגן תקנה חחח
אולי תוכל לפרטזה הרכב הכי טוב
דבר ראשון אל תקח
את דעתי באופן נחרץ ואל פי זה תחליט אלא רק
תשקול את דעתי אז ככה אני לא הייתי ממליץ לעבור לBYD
כיוון שהיא לא איכותית
וכמו שכבר נזכר לעיל אתה לא יודע
כמה זמן זה יחזיק וגם זה סיני
ולא איכותי הייתי ממליץ לעבור
לרכב חשמלי פשוט יותר יקר ואמין .
הוא דיבר לגביי זה שביקשת שיעזרוו לך בעצות בעוד רכבים חשמליים.לא דיברתי על פולקסווגן
דיברתי בכלל על
קופרה
על מה אתה מאד ממליץ?אני מאוד ממליץ מהנסיון יש לי שנה וחצי ומאוד מאוד מרוצה והעיקר חסכוני מאוד 300 שח לחודש חשמל אם יש לך עמדת הטענה פרטית במקום ציבורי עולה פי 3
כולם קשורים בחלקים לפולקסווגןלא דיברתי על פולקסווגן
דיברתי בכלל על
קופרה
כמי שמכיר את bydדבר ראשון אל תקח
את דעתי באופן נחרץ ואל פי זה תחליט אלא רק
תשקול את דעתי אז ככה אני לא הייתי ממליץ לעבור לBYD
כיוון שהיא לא איכותית
וכמו שכבר נזכר לעיל אתה לא יודע
כמה זמן זה יחזיק וגם זה סיני
ולא איכותי הייתי ממליץ לעבור
לרכב חשמלי פשוט יותר יקר ואמין .
אולי תוכל לפרט
עליו טיפה
???מהעם מיפה 7/9? של חברת מקסוס
סרס ממש זולה אבל טווח לא ענק
טסלה לדעתי הכי טובה
בטסלה אתה מקבל איכות של מרצדס במחיר של מאזדה.מאזדה ממש טובה אבל חומרים לא משהו
לדעתי מרצדס הכי טובה...
למי שאין סמארטפון יכול להסתדר עם טסלה?טסלה הרבה רמות מעל כל הסינים בכל כך הרבה פרמטרים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים