רכבים הרכב החשמלי הטוב ביותר

דבר ראשון אל תקח
את דעתי באופן נחרץ ואל פי זה תחליט אלא רק
תשקול את דעתי אז ככה אני לא הייתי ממליץ לעבור לBYD
כיוון שהיא לא איכותית
וכמו שכבר נזכר לעיל אתה לא יודע
כמה זמן זה יחזיק וגם זה סיני
ולא איכותי הייתי ממליץ לעבור
לרכב חשמלי פשוט יותר יקר ואמין .

אני מאוד ממליץ מהנסיון יש לי שנה וחצי ומאוד מאוד מרוצה והעיקר חסכוני מאוד 300 שח לחודש חשמל אם יש לך עמדת הטענה פרטית במקום ציבורי עולה פי 3

אני מאוד ממליץ מהנסיון יש לי שנה וחצי ומאוד מאוד מרוצה והעיקר חסכוני מאוד 300 שח לחודש חשמל אם יש לך עמדת הטענה פרטית במקום ציבורי עולה פי 3
על מה אתה מאד ממליץ?

לא דיברתי על פולקסווגן
דיברתי בכלל על
קופרה
כולם קשורים בחלקים לפולקסווגן
סקודה
סיאט - קופרה
אודי
חולקים את אותם מנועים ואת אותם מערכת חשמלית
בקיצור כולם שייכים לפולקסווגן
עוד לא דברנו על רכבי היוקרה ששייכים למותג

דבר ראשון אל תקח
את דעתי באופן נחרץ ואל פי זה תחליט אלא רק
תשקול את דעתי אז ככה אני לא הייתי ממליץ לעבור לBYD
כיוון שהיא לא איכותית
וכמו שכבר נזכר לעיל אתה לא יודע
כמה זמן זה יחזיק וגם זה סיני
ולא איכותי הייתי ממליץ לעבור
לרכב חשמלי פשוט יותר יקר ואמין .
כמי שמכיר את byd
1.
לומר עליה שהיא לא איכותית זה ממש לא נכון
היא נוחה מאוד ונותנת הרבה מעבר לתמורה שלה הזולה
לא סתם זה הרכב הכי נמכר בישראל כבר שלוש שנים,
2
לגבי הירידת ערך
תעקוב ביד 2 (לפי מה שהבנתי את התקציב שלך)
תחפש יד שניה ולא יותר
עם הכי פחות קילומטר במחיר הכי זול
כך בעוד שנתיים תוכל למכור במתינות במחיר זהה.
למשל היום רכב מלפני שנתיים יש להשיג ב140 או ב120 ואנשים קונים את שניהם,
3.
לגבי כמה זמן זה יחזיק
זה בדיחה
אנשים אמרו את זה בארץ לפני 3 שנים
ולמרות זה כל שנה זה הרכב שנמכר הכי הרבה בישראל
בישראל זה מחזיק די יפה כבר 3 שנים
והרכבים האלה מחזיקים במדינות אחרות הרבה יותר מעשור
יש להם חברות אוטובוסים בכל העולם שמחזיקים מצויין
4
לגבי הטווח
כאן תיקח בחשבון שזה נותן 300 ק"מ ולא 420 כפי שמצויין
יש רכבים שנותנים יותר, אפילו ג'ילי אנשים אמרו לי זה יותר אמין בטווח אם כי לא נסיתי
למרות שזה אפשרי להגיע איתו ל420 ק"מ כאשר נוסעים עם בקרת שיוט ואין פקקים בכביש
אני מכיר כמה שנוסעים עם זה למירון הולך ושוב מירושלים שזה 205 ק"מ לכל צד. אבל הם נוסעים ברוגע ולא לוחצים על הדוושה/ברקס כל הזמן,
5
לגבי טעינה מהירה
תיקח בחשבון עלות
של הגדלת כח החשמל לתלת פאזי
והתקנת מכשיר טעינה
ורכישת מכשיר טענה מהירה שיכולה תוך 4 שעות להטעין בלילה את הרכב מ0 ל100
(למרות שרוב הפעמים אדם לא חוזר הביתה עם 0 טעינה)

אולי תוכל לפרט
עליו טיפה

רק שתבין הוא מדבר קודם שיצא לוסיד אייר ספייר שיש לו 1200 כ"ס ומ - 0 ל 100 בפחות מ2 שניות

סרטון חובה לכל מי שיש לו רכב חשמלי.
זה סרטון מצויין ללמוד בכל רכב חשמלי איך לנסוע איתו ולהגיע לטווח שהבטיח היצרן

למי שאין סמארטפון יכול להסתדר עם טסלה?
כן, יש כרטיס.
סמארטפון נותן כמה תוספות כמו שליטה מרחוק על המזגן והמצלמות, פתיחת תא מטען מרחוק ועוד.

יש לי שאלה בעניין ליסינג לרכב אז ככה יש לי הצעה על רכב מקסוס מיפה 7 מימון תשלום כל חודש 2200 שח לתקופה של 36 חודשים ו2000 ש"ח מקדמה דמי רצינות להתחלת העסקה אחרי התקופה או שאני מחזיר את הרכב או שמשתדרג לרכב חדש ואם אני מחזיר את הרכב ויוצא מהעסקה לא עולה לי כלום אבל אם יש שריטות מכות וכו' אז תשלום של עוד שלוש חודשים של 2200 שח שזה אומר 6600 שח בסוף התקופה אם אני מחזיר את הרכב שכנראה יהיה מכות דפיקות שאני צריך לקחת בחשבון
ביטוח יעלה לי מקיף באזור 800 שח לחודש סך הכל יוצא 3000 שקל לרכב חשמלי מה אתם אומרים על זה מה יש לכם לתת לי טיפים שווה ללכת על זה לא שווה ללכת על זה מה עוד צריכים לקחת בחשבון כל התיקונים ובלאי וכו' בעיקרון רכב חדש שלוש שנים יש שקט יש רק את הטיפולים אחרי 30 אלף קילומטר וכמובן אין לי הגבלה של קילומטר ככה שאני יכול לנסוע כמה שאני רוצה אשמח אם תוכלו גם אם יש לכם מישהו שמבין בעניין שיכול לעזור לי אם זה עסקה טובה או לא אני לא רוצה סתם לקפוץ למים בלי לקבל יעוץ אם זה טוב או לא סוף כל סוף אני מתחייב פה לשלוש שנים
תודה והמשך יום טוב...

מה קורה אם הולך המצבר תקלה בבטריה או החלפת גלגלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה