רכבים הרכב החשמלי הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
שוב פעם שימו לב שכל הדגמים כמעט של BYD מככבים הן אצל הצעירים הו אצל המבוגרים זה רכב טוב וזה מפליא לראות את זה כי אין לו הרבה טווח כמו של גיאומטרי לכאורה גיאומטרי היה אמור להימכר יותר.

• הוסף לסימניות
כל הסינים החדשים אין שום אינדיקציה לגבי אמינות, לגבי טסלה זה רכבים וותיקים שקיימים באירופה וארצות הברית כבר עשור פלוס.
צודק אבל אל תשכח שכל הקטע של רכבים חשמליים זה חדש בשוק.

• הוסף לסימניות
טסלה הרבה רמות מעל כל הסינים בכל כך הרבה פרמטרים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל...

• הוסף לסימניות
BYD פופולרית ומעוצבת יפה
אבל פיצית מבפנים!
המושבים צרים וקצרים, התקרה נמוכה
בקיצור מתאימה לעם הסיני..
לא נוחה בעליל לאנשים גבוהים או מלאים
לא כזה מדוייק תלוי איזה דגם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיה החשמלית החדשההההההה חדשה מישהו יודע עליה פרטים.
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
לאבא שלי (הרכב שהוא נוסע בו יום יום) יש צ'רי EV FX הוא מאוד מאוד מרוצה, נראה מאוד טוב, בקילומטרים הוא מגיע ל380-400.
אבל אני לא נהגת ורוב הנסיעות שאני נוסעת איתו זה ברכב השני (סיינה היברידי גם רכב מצוין) אני לא מבינה בזה רק יודעת שהוא מרוצה

• הוסף לסימניות
לאבא שלי (הרכב שהוא נוסע בו יום יום) יש צ'רי EV FX הוא מאוד מאוד מרוצה, נראה מאוד טוב, בקילומטרים הוא מגיע ל380-400.
אבל אני לא נהגת ורוב הנסיעות שאני נוסעת איתו זה ברכב השני (סיינה היברידי גם רכב מצוין) אני לא מבינה בזה רק יודעת שהוא מרוצה
את יכולה אולי לעלות תמונה של הרכב ולשאול את מור אביך לדעתו על הרכב.

• הוסף לסימניות
רק שאני אבין - אתה רוצה לקנות רכב או סתם לפטפט?

אם אתה רוצה לקנות רכב, אתה צריך דבר ראשון להגדיר לעצמך כמה פרמטרים, דבר ראשון - אם יש לך עמדת טעינה זמינה, וכמובן מס' מקומות ומחיר מקסימום, וגם לאיזה נסיעות אתה צריך את הרכב, קצרות/ארוכות, קבועות/מזדמנות וכו'. לפני זה הדיון הוא סתם פטפטת.

• הוסף לסימניות
עוד פרטים על הקיה החשמלית החדשה.

אם אתה רוצה לקנות רכב, אתה צריך דבר ראשון להגדיר לעצמך כמה פרמטרים, דבר ראשון - אם יש לך עמדת טעינה זמינה, וכמובן מס' מקומות ומחיר מקסימום, וגם לאיזה נסיעות אתה צריך את הרכב, קצרות/ארוכות, קבועות/מזדמנות וכו'. לפני זה הדיון הוא סתם פטפטת.
זה אשכול לגבי רכבים חשמליים סתם להעשיר את הידע לא לפטפט סתם וכן לייעץ לכאלה שכן רוצים אני ספציפית לא רוצה לקנות.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות

תקרא טוב על האשכול למעלה

• הוסף לסימניות
צודק אבל אל תשכח שכל הקטע של רכבים חשמליים זה חדש בשו
לא מדויק...

זה טסלה 2012 תרא מה כתבו כבר אז.

חשמלה את 2012 – טסלה מודל S היא מכונית השנה​

טסלה S, מכונית הספורט–סאלון החשמלית, זכתה בתואר מכונית השנה 2012 של מגזין הרכב האמריקאי הנחשב "מוטור טרנד" תוך שהיא משאירה מאחור 44 דגמים חדשים אחרים​

1739488493086.png

• הוסף לסימניות

כל הקונספט כאן זה פטפטת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה