ארכיטקט מצוי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שוב פעם שימו לב שכל הדגמים כמעט של BYD מככבים הן אצל הצעירים הו אצל המבוגרים זה רכב טוב וזה מפליא לראות את זה כי אין לו הרבה טווח כמו של גיאומטרי לכאורה גיאומטרי היה אמור להימכר יותר.
צודק אבל אל תשכח שכל הקטע של רכבים חשמליים זה חדש בשוק.כל הסינים החדשים אין שום אינדיקציה לגבי אמינות, לגבי טסלה זה רכבים וותיקים שקיימים באירופה וארצות הברית כבר עשור פלוס.
?????.?..תעשה שיעורי בית
נתתי לך רכב שאני רואה הרבה
לא כזה מדוייק תלוי איזה דגםBYD פופולרית ומעוצבת יפה
אבל פיצית מבפנים!
המושבים צרים וקצרים, התקרה נמוכה
בקיצור מתאימה לעם הסיני..
לא נוחה בעליל לאנשים גבוהים או מלאים
כן אבל הגי,לי יותר גדול ומעוצב יפהגילי טווח מעולה
ביידי אטו 3 טווח מזעזע אבל יותר מרווח.
הגילי הוא בפועל יותר כמו הבייידי דולפין..
מסוגננת יפה מאד אבל אין לי עליה הרבה פרטים כיוון שהיא חדשה מאד.קיה החשמלית החדשההההההה חדשה מישהו יודע עליה פרטים.צפה בקובץ המצורף 1897548
את יכולה אולי לעלות תמונה של הרכב ולשאול את מור אביך לדעתו על הרכב.לאבא שלי (הרכב שהוא נוסע בו יום יום) יש צ'רי EV FX הוא מאוד מאוד מרוצה, נראה מאוד טוב, בקילומטרים הוא מגיע ל380-400.
אבל אני לא נהגת ורוב הנסיעות שאני נוסעת איתו זה ברכב השני (סיינה היברידי גם רכב מצוין) אני לא מבינה בזה רק יודעת שהוא מרוצה
אבל מה עם תשלום עליה שעולה מיום ליוםטסלה הרבה רמות מעל כל הסינים בכל כך הרבה פרמטרים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל...
זה אשכול לגבי רכבים חשמליים סתם להעשיר את הידע לא לפטפט סתם וכן לייעץ לכאלה שכן רוצים אני ספציפית לא רוצה לקנות.רק שאני אבין - אתה רוצה לקנות רכב או סתם לפטפט?
אם אתה רוצה לקנות רכב, אתה צריך דבר ראשון להגדיר לעצמך כמה פרמטרים, דבר ראשון - אם יש לך עמדת טעינה זמינה, וכמובן מס' מקומות ומחיר מקסימום, וגם לאיזה נסיעות אתה צריך את הרכב, קצרות/ארוכות, קבועות/מזדמנות וכו'. לפני זה הדיון הוא סתם פטפטת.
תקרא טוב על האשכול למעלהרק שאני אבין - אתה רוצה לקנות רכב או סתם לפטפט?
אם אתה רוצה לקנות רכב, אתה צריך דבר ראשון להגדיר לעצמך כמה פרמטרים, דבר ראשון - אם יש לך עמדת טעינה זמינה, וכמובן מס' מקומות ומחיר מקסימום, וגם לאיזה נסיעות אתה צריך את הרכב, קצרות/ארוכות, קבועות/מזדמנות וכו'. לפני זה הדיון הוא סתם פטפטת.
לא מדויק...צודק אבל אל תשכח שכל הקטע של רכבים חשמליים זה חדש בשו
כל הקונספט כאן זה פטפטת...רק שאני אבין - אתה רוצה לקנות רכב או סתם לפטפט?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים