דרוש מידע הרמקול ההכי מומלץ לבית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרך לפותח השרשור, מחפש רמקול איכותי לבית במחיר של כ 500 ש"ח, יש לי ניסיון עם מקרן קול של JBL - הכי זול בקטגוריה אבל שמע ברמה גבוהה ביחס למחיר

• הוסף לסימניות
מצטרף ג"כ לפותח השירשור, אני מעוניין במערכת סטריאו/רמקולים לבית או איך שקוראים לזה,
אני רוצה שזה יהיה משהו איכותי מאוד, סאונד מקצועי, עוצמתי וקומפקטי (לא מידי מגושם) בסביבות 1000 ש"ח
בבקשה אשמח למידע והמלצה מהמבינים בעניין, תודה.

• הוסף לסימניות
רמקול ביתי עד 1000 שקל-
לדעתי BOSE עולה על JBL בהרבה,
מבחינת איכות מוזיקה, בסים , וגם עמידות מפני נפילות , מים וכו'.

• הוסף לסימניות
רמקול ביתי עד 1000 שקל-
לדעתי BOSE עולה על JBL בהרבה,
מבחינת איכות מוזיקה, בסים , וגם עמידות מפני נפילות , מים וכו'.
אפשר קישור למוצרים שלהם?
נסיתי לחפש אבל מצאתי רק יקרים מעל 2000

• הוסף לסימניות
בטוח?
יש לי רמקולים מעולים במצב מעולה, אני מוכר אותם במחיר טוב ממש, אם מעניין אותך אני יתן לך פרטים נוספים בפרטי.
לא תמצא ב1000 ש"ח כאלה רמקולים!
זה מיועד למתנה, אני לא יכול לתת יד שניה..

• הוסף לסימניות
זה מיועד למתנה, אני לא יכול לתת יד שניה..
יש 2 סוגי מערכות.
1. מקרן קול. זה פס ארוך של רמקול ועוד בס בנפרד. וזה בדרך כלל יותר יקר.
2. מערכת סטריאו ביתית.
לנו אישית יש מערכת שעלתה בסביבות 400 שקל של חברת F&D דגם: F550X.
עובד פצצה! איכות טובה מאוד(ואני רגיש לסאונד) עוצמה מאוד גבוהה, בס מצוין. בקיצור אני מבסוט שלא הלכתי על יקרים...
ממש שווה כל שקל. וגם יש לו נראות טובה!

• הוסף לסימניות
יש 2 סוגי מערכות.
1. מקרן קול. זה פס ארוך של רמקול ועוד בס בנפרד. וזה בדרך כלל יותר יקר.
2. מערכת סטריאו ביתית.
לנו אישית יש מערכת שעלתה בסביבות 400 שקל של חברת F&D דגם: F550X.
עובד פצצה! איכות טובה מאוד(ואני רגיש לסאונד) עוצמה מאוד גבוהה, בס מצוין. בקיצור אני מבסוט שלא הלכתי על יקרים...
ממש שווה כל שקל. וגם יש לו נראות טובה!
f&d זה חביב, איכות זה מושג יחסי,
ד"א לרוב מערכת סטריאו טובה תעלה יותר ממקרן קול, ותישמע הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
ד"א לרוב מערכת סטריאו טובה תעלה יותר ממקרן קול, ותישמע הרבה יותר טוב.
יש לך המלצה על משהו בסביבות 800 ש"ח ?
אשמח מאוד זה ממש דחוף לי, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה