תח"צ הרפורמה בתעריפי התחבורה הציבורית-הפרטים

• הוסף לסימניות
שימו לב
עליה במחירי התחבורה הפנימיים בעירם החרדיות
עד היום בביתר ובמ"ע המחיר היה 2.5 ש"ח
עכשיו 5.5
אני גם שמתי לב שאני יוכל לנסוע מביתר עילית לירושליים ולחזור עם המעבר ב5.5 שקל בלבד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני גם שמתי לב שאני יוכל לנסוע לירושלים מביתר עילית ולחזור עם המעבר ב5.5 שקל בלבד
כן. זה באמת עד מרחק אוירי.
1648990261647.png

אבל אני לא מבין איך זה עובד. אם האוטובוס מגיע ליעד שהוא פחות מ15 ק"מ. אבל הוא יוצא ועושה סיבוב ויש לו תחנה ביותר מ15 ק"מ. איך זה עובד? וגם אם אני נוסע אזורי, כ25 ק"מ ויש תחנה בינתיים, עד שם זה 5.5 משם זה 5.5 יגבו לי 12?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתי כל הטוב הזה יכנס לתוקף?

• הוסף לסימניות
באיזה איזור נכלל מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
האם עדיין יהיה חופשי שנתי והנחות לסטודנטים

• הוסף לסימניות
איך יטעינו חופשי יומי?
אם צריך אתר/אפליקציה, זה ישאיר הרבה חרדים בחוץ...

• הוסף לסימניות
לגבי חפשי אזורי הם כותבים "20 ימי נסיעה בחודש", אם מישהו טוען ונוסע גם בימי שישי ומוצ''ש ?

• הוסף לסימניות
מחירי הנסיעה החדשים לכאורה:
ב"ב - אלעד : 5.5 ש"ח
אלעד - מודיעין עילית: תלוי מאיזה רחוב ולאיזה רחוב (מרחק גבולי...)

• הוסף לסימניות
טוב?? תלוי למי
בשבילי זה טוב מאוד, אני רק מחכה שזה ייכנס לתוקף (כרגע אני משלם 238 ש"ח לחודש ומוגבל יחסית ברגע שזה נכנס אני משלם רק 225 ש"ח ויכול להסתובב חופשי בכל הארץ)

• הוסף לסימניות
ואיך מטעינים עכשיו?
באתר/אפליקציה...

אפשר להזמין הטענה מרחוק, אאל"ט את זה אפשר לעשות בטלפון ג"כ, אבל אז צריך לגשת לעמדת הטענה ושם להטעין את החוזה המוזמן.
אז מי שלא גר ליד עמדת הטענה ישלם על נסיעה לעמדת ההטענה ורק אז יוכל להטעין את החוזה היומי/חודשי

• הוסף לסימניות
תאמת, לא מספיק הבנתי, אני רוצה לקנות היום חופשי חודשי לנוער בביתר עילית, ילד שנוסע רק בתוך העיר....
עד היום שלמתי 48 ש"ח לחודש
מהיום אני יצטרך לשלם 110 ש"ח?

• הוסף לסימניות
איך המכשיר תיקוף יודע איפה אתה רוצה לרדת ?
בדיוק כמו שהוא יודע היום שאתה רוצה לרדת בצומת שילת.
האבסורד כאן הוא המרחק בין אלעד למודיעין עילית שעומד ממש על גבול 15 הק"מ:
1648991113423.png

==================== לעומת:
1648991118147.png

• הוסף לסימניות
הרפורמה להוזלה תחל בהמשך הקיץ, אך ביטול התוספת לערך הצבור התחיל כבר...
אולי זה יתן לכם אינדיקציה עד כמה הם מתכננים לבצע בפועל את ההוזלה ה"מובטחת", ולא תסמכו יותר מידי על הבטחות מעורפלות ל"המשך הקיץ"...

• הוסף לסימניות
אה, וכמובן שזה רק עם אפליקציה...

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה לא כזה טוב, למי שנוסע מידי פעם ולא צריך חופשי חודשי,
למשל הנסיעות הפנימיות בכל הערים עולים 5.5, מה שהיום ברוב הערים החרדיות זה פחות למשל אשדוד 4.5 מודיעין עילית 2.5
ומה שעוד יותר קיצוני זה בבין עירוני למשל עד היום נסיעה בודדת עלה מאשדוד לב"ב 7.5 וברפורמה זה יעלה 12 כלומר כל הנסיעות הבין עירוניות בין 15 ל40 ק"מ יעלו 12 ש"ח בבודדת שזה ברוב המקומות רק העלה את המחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הודעת דוברות של משרד התחבורה

צעד נוסף לחיזוק התחבורה הציבורית בצפון. בקרוב: מערך תחבורה ציבורית חדש במרחב חיפה ונשר, הכולל הרחבה משמעותית של רשת קווי התחבורה הציבורית, הגברת תדירויות, וחיזוק הקשרים התחבורתיים במטרופולין חיפה והתאמת התכנון לצרכי התושבים.

משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, באמצעות הרשות הארצית לתחבורה ציבורית פרסם מכרז להפעלת קווי תחבורה ציבורית עירוניים באשכול חיפה. המכרז מהווה צעד משמעותי לחיזוק התחבורה הציבורית בפריפריה, בדגש על אזור הצפון.

פרסום המכרז נועד לאפשר הוספת קווי שירות חדשים, הגברת תדירות, הרחבת צי האוטובוסים ושיפור רמת השירות לנוסעים, במטרה להפוך את התחבורה הציבורית לנגישה, אמינה ויעילה יותר, ולהציע לציבור חלופה ראויה לרכב הפרטי.

יצוין, כי במכרז ניתן דגש מיוחד על איכות השירות ועל שיפור ושימור מעמד הנהג. כמו כן, החברה שתזכה במכרז תחליף את חברת ״אגד״, המפעילה את קווי התחבורה הציבורית בחיפה בעשרות השנים האחרונות.

במשרד התחבורה מדגישים כי ההליך מחזק את התחרות בענף התחבורה הציבורית. בהתאם למדיניות הממשלה לקידום תחרות, חברת אגד לא תורשה להשתתף בהליך זה, במטרה לעודד כניסת מפעילים נוספים, להגביר את התחרות ולהביא לשיפור מתמשך באיכות השירות, באמינות ובחוויית הנסיעה של הציבור.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב: "אנחנו מחזקים את התחבורה הציבורית בצפון מתוך תפיסה עמוקה של חיבור אמיתי בין יישובים, אזרחים והזדמנויות. פרסום ההליך בחיפה מציב את הפריפריה במרכז, מרחיב את שירות התחבורה הציבורית ומאפשר תחרות שתוביל לשיפור אמיתי עבור הנוסעים."

מנכ"ל משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משה בן זקן: "ההליך שפרסמנו מאפשר לנו להרחיב את היקף השירות במרחב חיפה, להכניס מפעילים נוספים למרחב ולהתאים את התחבורה הציבורית לצרכים של התושבים. תחרות יעילה, לצד פיקוח מקצועי, היא כלי מרכזי לשיפור השירות ולהפיכת התחבורה הציבורית לאלטרנטיבה אמיתית לרכב הפרטי."

לפי דה מרקר יש תוספת של 20% בהיקף השירות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה