הרשת שלי א-י-ט-י-ת...........

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם סטיק והאינטרנט היה איטי וזה ממש נורא,
עברתי לראוטר והמהירות השתנתה לממש מהיר,
קישור לראוטר
אבל עדיין חשוב לדעת שזה לא כמו תשתית סיבים אופטיים שזה הכי מהיר כי זה כמו כבל שעובר משרת האינטרנט ישירות אלינו לבית,
אגב יש אתר מאוד שימושי לבדיקת מהירות האינטרנט
בדיקת מהירות אינטרנט

• הוסף לסימניות
איפה יש בבני ברק?
או אולי

איזה דגם/חברה יש לכם?
בגדול צריך לבדוק שה Mbps יהיה כמה שיותר גבוה (זה מהירות גלישה לשנייה), זה הנתון החשוב בקניית ראוטר לסים, כמובן חשוב שיהיה מחברה טובה.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי, האינטרנט אני מבינה מהראל אינטרנט
וכבר כמה ימים שהכל לא זז.............. חלונות מסתובבים שעות
בוקר אחד לא היה לי רשת בכלל זה היה השיא.
החלון הזה פתחתי בשמונה רק עכשיו נפתח ובטח יעלה בעשר...
הם ניסו להתחבר, לנסות דור 3 שינו מפה לשם, ניתקתי חיברתי כיביתי הדלקתי
לא עזר.
סיוט
אני לא מצליחה לעבוד על המחשב כבר כמה ימים
מה הפתרון? לעבור חברה? יש קשר?
אם לוקח שעתיים לטעון דף אחד כדאי לבדוק את המחשב או את המכישר שדרגו אתם גולשים וכן לבדוק מה מעמיס את המחשב במנהל המשימות

• הוסף לסימניות
@הודיה בושארי- ציירת הענן של אדובי ממש תופס גלישה.
תפתחי פוטושופ בלי שמירה על הענן (לשמור את הקבצים רק על המחשב)
ובלי לפתוח את האפליקציה של הענן בדסקטופ (את המסך של אדובי קלאוד)

גם בלי זה - התוכנות של אדובי לוקחות המון משאבים מהמחשב וגם מהגלישה, אם אין מספיק נפח גלישה - זה ממש יתקע.
תנסי לסגור הכל ברקע לפני גלישה.
וכן ממליצה לעבור לתשתית הכי טובה באיזור מגורים שלך.

• הוסף לסימניות
@הודיה בושארי- ציירת הענן של אדובי ממש תופס גלישה.
תפתחי פוטושופ בלי שמירה על הענן (לשמור את הקבצים רק על המחשב)
ובלי לפתוח את האפליקציה של הענן בדסקטופ (את המסך של אדובי קלאוד)

גם בלי זה - התוכנות של אדובי לוקחות המון משאבים מהמחשב וגם מהגלישה, אם אין מספיק נפח גלישה - זה ממש יתקע.
תנסי לסגור הכל ברקע לפני גלישה.
וכן ממליצה לעבור לתשתית הכי טובה באיזור מגורים שלך.
תודה רבה,
אני לא משתמשת באדובי בכלל:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה