השבת אבידה | הכנסו אולי תוכלו לעזור

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה הסיפור?
הבנאדם נראה כמו שהוא מסתובב ברחוב כרגיל.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמשפטים שכותבים עליו פה יותר מבזים אותו מאשר זה שהתמונה שלו מתפרסמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;817540:
מה הסיפור?
הבנאדם נראה כמו שהוא מסתובב ברחוב כרגיל.

אני רוצה לדעת.
באמת אין לכל באי האשכול הזה בעיה עם אני אחלט מסיבה כלשהי להלות את תמונתם הטבעית למדיה המקוונת?
תמיהני

• הוסף לסימניות
כבר נעזרו דרך הפורום במציאת מצלמה לפי תמונה מהכרטיס, זה היה זריז ומהיר.
יש כאן הרבה צופים וכל אחד מכיר הרבה אנשים מתחומים שונים, כך שהסיכוי למצוא את המאבד גדול בעז"ה.
ברגע שמישהו יגיד שהוא מכיר, ודאי יסירו את התמונה.
זה ממש לתועלת הענין.

מישהו העלה בעבר תמונה מתוך כרטיס מצלמה שמצא,
אמרתי לו שאני מכירה, שיסיר את התמונה
ובינתיים טיפלנו בתיווך בין המוצא למאבד והכל בא על מקומו בשלום לשמחת כל הצדדים.
לא נראה לי שהיתה תרעומת של צד המקבל.
הוא שמח מאוד מאוד שנמצאה האבידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;817545:
אני רוצה לדעת.
באמת אין לכל באי האשכול הזה בעיה עם אני אחלט מסיבה כלשהי להלות את תמונתם הטבעית למדיה המקוונת?
תמיהני

אולי בימים כתיקונם יש למאבד בעיה עם פרסום תמונתו, אבל כשאתה מתרוצץ בין מחלקת אבדות בני ברק למחלקת אבדות אשדוד כמטורף, מקיש בעצבנות מספרים ושלוחות- אזי מתגמד צער הפרסום מול שמחת המציאה.

• הוסף לסימניות
רמז לחידה:
זה חייב להיות מישהו ויז'ניצאי, ס'תכלו לפי הסרט של הכובע (בצד ימין!)

• הוסף לסימניות
הי.
זה בעלי!!!

סססססססססססתם!!!!

• הוסף לסימניות
אז לפעם הבא(שלא תהיה);)
שהמוצא יחפור בתמונות וימצא סימנים מזהים.
ואז נמצא פה אשכול: אתה חסיד ויזניץ?
אפשר לשלוח לך תמונה במייל שתזהה?

• הוסף לסימניות
קיבלתי גם את התמונות במייל, והיו שם כמה נשים.
לפי צורת הלבוש שלהן, הן נראות מחסידות סאטמער, או דושינסקי.
או מחו"ל: ויז'ניץ מונסי. וכדו'.
תנסו לפרסם בפורומים ביידיש, בטוח ימצאו מהר יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה