- הוסף לסימניות
אני מרגישה שאני חייבת לשתף אתכן בהשגחה פרטית שהייתה לי
אני עובדת מחוץ לעיר ובשעה 3:15 יש לי 2 אוטובוסים בהפרש של 5-10 דק' (האוטובוס השני אף פעם לא מגיע לפני 3:20)
יום אחד יצאתי מעבודה (מרחק של 3 דק' מהתחנה) בשעה 3:07 דק'
בדרך התקשרתי לקו קל והוא אמר שהאוטובוס הראשון מגיע עוד 2 דק' והשני עוד פחות מדקה
חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני הוא יוצא ב-3:00 מתחנת המוצא ויש לו סיבוב ארוך של לפחות רבע שעה בלי פקקים
הלכתי בנחת ומרחוק ראיתי את הקו הראשון והייתי רגועה שיבוא עוד אחד
הגעתי לתחנה ובקל קו אומר שהאוטובוס הבא יצא בשעה 4:00
פתאום צופרת לי מכונית עם נהגת נחמדה בהתחלה לא הבנתי למי היא צופרת אז לא התייחסתי והיא המשיכה לצפור
הסתובבתי אליה ואז היא אמרה לי "אוי סליחה טעיתי חשבתי שאת משהי שאני לקוחת הרבה פעמים מהתחנה הזו"
ואז התברר לי שהיא נוסעת בדיוק למקום בו אני צריכה
בדרך היא אמרה לי שהיא פשוט עצרה כי היא חשבה שהיא מכירה אותי אם לא היא לא הייתה עוצרת סתם למשהי
כשהיא הורידה בתחנה ליד הבית שלי ראיתי את האוטובוס השני שכנראה הקדים
אם היא לא הייתה טועה הייתי צריכה לחכות בתחנה עד השעה 4:00
ממש השגחה פרטית
(ותאמינו לי שאם נסתכל על עצמנו יש לנו הרבה פעמים דברים כאלו אבל אנחנו כבר לא שמות לב לזה וחבל
)
תודה לבורא העולם על כל ההשגחות הללו
אני עובדת מחוץ לעיר ובשעה 3:15 יש לי 2 אוטובוסים בהפרש של 5-10 דק' (האוטובוס השני אף פעם לא מגיע לפני 3:20)
יום אחד יצאתי מעבודה (מרחק של 3 דק' מהתחנה) בשעה 3:07 דק'
בדרך התקשרתי לקו קל והוא אמר שהאוטובוס הראשון מגיע עוד 2 דק' והשני עוד פחות מדקה
חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני הוא יוצא ב-3:00 מתחנת המוצא ויש לו סיבוב ארוך של לפחות רבע שעה בלי פקקים
הלכתי בנחת ומרחוק ראיתי את הקו הראשון והייתי רגועה שיבוא עוד אחד
הגעתי לתחנה ובקל קו אומר שהאוטובוס הבא יצא בשעה 4:00
פתאום צופרת לי מכונית עם נהגת נחמדה בהתחלה לא הבנתי למי היא צופרת אז לא התייחסתי והיא המשיכה לצפור
הסתובבתי אליה ואז היא אמרה לי "אוי סליחה טעיתי חשבתי שאת משהי שאני לקוחת הרבה פעמים מהתחנה הזו"
ואז התברר לי שהיא נוסעת בדיוק למקום בו אני צריכה
בדרך היא אמרה לי שהיא פשוט עצרה כי היא חשבה שהיא מכירה אותי אם לא היא לא הייתה עוצרת סתם למשהי
כשהיא הורידה בתחנה ליד הבית שלי ראיתי את האוטובוס השני שכנראה הקדים
אם היא לא הייתה טועה הייתי צריכה לחכות בתחנה עד השעה 4:00
ממש השגחה פרטית
(ותאמינו לי שאם נסתכל על עצמנו יש לנו הרבה פעמים דברים כאלו אבל אנחנו כבר לא שמות לב לזה וחבל
תודה לבורא העולם על כל ההשגחות הללו
הנושאים החמים