למסירה השגחה פרטית

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שאני חייבת לשתף אתכן בהשגחה פרטית שהייתה לי
אני עובדת מחוץ לעיר ובשעה 3:15 יש לי 2 אוטובוסים בהפרש של 5-10 דק' (האוטובוס השני אף פעם לא מגיע לפני 3:20)
יום אחד יצאתי מעבודה (מרחק של 3 דק' מהתחנה) בשעה 3:07 דק'
בדרך התקשרתי לקו קל והוא אמר שהאוטובוס הראשון מגיע עוד 2 דק' והשני עוד פחות מדקה
חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני הוא יוצא ב-3:00 מתחנת המוצא ויש לו סיבוב ארוך של לפחות רבע שעה בלי פקקים
הלכתי בנחת ומרחוק ראיתי את הקו הראשון והייתי רגועה שיבוא עוד אחד
הגעתי לתחנה ובקל קו אומר שהאוטובוס הבא יצא בשעה 4:00
פתאום צופרת לי מכונית עם נהגת נחמדה בהתחלה לא הבנתי למי היא צופרת אז לא התייחסתי והיא המשיכה לצפור
הסתובבתי אליה ואז היא אמרה לי "אוי סליחה טעיתי חשבתי שאת משהי שאני לקוחת הרבה פעמים מהתחנה הזו"
ואז התברר לי שהיא נוסעת בדיוק למקום בו אני צריכה
בדרך היא אמרה לי שהיא פשוט עצרה כי היא חשבה שהיא מכירה אותי אם לא היא לא הייתה עוצרת סתם למשהי
כשהיא הורידה בתחנה ליד הבית שלי ראיתי את האוטובוס השני שכנראה הקדים
אם היא לא הייתה טועה הייתי צריכה לחכות בתחנה עד השעה 4:00
ממש השגחה פרטית
(ותאמינו לי שאם נסתכל על עצמנו יש לנו הרבה פעמים דברים כאלו אבל אנחנו כבר לא שמות לב לזה וחבל :confused: )
תודה לבורא העולם על כל ההשגחות הללו

• הוסף לסימניות
יש לי קליינט שכל פעם שקורה לו משהו שיש בו קשר להשגחה פרטית,
הוא רושם את זה במחברת...
הוא התחיל לכתוב בגיל 14 בתיכון, ועד היום בן 40 פלוס... הוא עדיין כותב.
זה עונג צרוף לקרוא את זה, ולראות כמה אלפי ורבבות פעמים יש לנו השגחה פרטית, ולא תמיד אנחנו שמים לב.

• הוסף לסימניות
יש לי קליינט שכל פעם שקורה לו משהו שיש בו קשר להשגחה פרטית,
הוא רושם את זה במחברת...
הוא התחיל לכתוב בגיל 14 בתיכון, ועד היום בן 40 פלוס... הוא עדיין כותב.
זה עונג צרוף לקרוא את זה, ולראות כמה אלפי ורבבות פעמים יש לנו השגחה פרטית, ולא תמיד אנחנו שמים לב.
מדהים!! לאמץ!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

'סוף סוף אני פוגשת אותך', חייכתי לעצמי
היא יורדת מהאוטובוס , קו 365 מבני ברק.
אה, בטח היא באה לבקר את חמותה

הסריג שלה מוכר לי, פסים כחול- לבן, שיין.
ילד בן 3 נותן יד לעגלה. בוגבו יד שניה. התינוקת שבתוכה מיבבת,
נו ברור , היא מתעוררת לה בלילה כל שעתיים , רחמים.
הצליעה הקלה שלה נשארה, מזכרת מהמדרכה השבורה מתחת לבית שלה. כואב.
אבל לפחות נראה שהתיק שהיא הזמינה הגיע ממש טוב .סוף סוף השקעה שהשתלמה לה.

היא פונה לסמטה הימנית , לחנות ילדודרס,
בטח להחזיר את השמלה שהוציאה צ'יפים לפני שבועיים.
ממקום מושבי בתחנה אני רואה אותה עונה לטלפון בתנועות ידיים סוערות.
זו הגיסה שחוזרת אליה עם תשובה לגבי הנופש המתוכנן...
אני לא קרובה מספיק כדי לשמוע את האקשן.
לא נורא נתעדכן אח"כ.

היא חוזרת אחרי 5 דקות, מתיישבת ליידי .
ריח של כביסה נישא איתה- זה שבניחוח אביב .הריח שהיא הכי אוהבת.
הילד עם הפאות המסודרות, מתיישב ליידה , דוקא הנעליים נראות בסדר , לא השתפשפו מידי.
היא קצת מגזימה
מהתיק היא מוציאה לחמניות פיצה (מכינה במוצ"ש ומקפיאה)
לעצמה, רק פריכיה.
יפה לה , היא מחזיקה מעמד עם ה-ללא גלוטן.

האוטובוס שלי הגיע סוף סוף.
היא פונה אליי: לאן הוא מגיע?
"לא לכיוון שלך." נפלט לי
היא מקמטת מצח.
"את מכירה אותי?"
הו .אין לך מושג עד כמה.

הנהג סגר את הדלתות. המבט ההמום שלה אומר הכל.
ברוכה הבאה למועדון הנאיביות!
הכניסה חופשית, המחיר - הפרטיות שלך.

רק להעלות
מודעות מודעות מודעות.
ושימת לב.
גם ברשת מסוננת צריך להזהר.
היום באמצע העבודה אני מקבלת טלפון היסטרי מאישה לא מוכרת- תגידי, את גרה בבנין של משפחת X?
כן, עניתי בתהיה.
ואז היא מספרת לי שבעלה עובד באינסטלציה, בא לעשות עבודה אצל המשפחה הזו. הוא הגיע בשעה 10:00 בבוקר לדירה שעוברת שיפוץ קליל באמבטיה... בידיעה שהפועלים הערבים כבר הגיעו ב7:00 בוקר.

להפתעתו הוא מגלה בדירה עגלה עם תינוק בתוכה.

הערבים צחקקו ואמרו שמשהו דפק והכניס את העגלה לכאן.
ההוא התקשר לבעל הבית ולא הייתה תשובה. שיתף את אשתו וככה היא הגיעה אליי לברר אם אני מבינה מה קורה פה.

ואכן לאם אותה משפחה יש פעוטון בבית, ולרגל השיפוץ הועבר הפעוטון לביתה של אחותה המתגוררת בבניין הסמוך. אותה מטפלת עדכנה את ההורים, אך אותו אב לא זכר מכך. בבוקר מיהר מאד, דפק בדלת המטפלת ואיך שהיא נפתחה נטש את העגלה ואץ לדרכו.

היינו מזועזעות ממה שקרה, וחברה נוספת מספרת שהיא מכירה מקרוב תופעה כזו שאבות מביאים בבוקר את התינוקות לביתה של המטפלת יש כאלה שדופקים ומיד הולכים בלי שבדקו שהתינוק אכן הוכנס. והיא מכירה סיפור שהתינוק הינה לבדו בכניסה לפח' חצי שעה עד שלמטפלת היה נדמה שהיא שומעת בכי מהכניסה, ופתחה את הדלת - והנה, עגלה עם תינוק בתוכה....

סליחה על האורך. היה לי חשוב לפרסם ולעורר ע"כ.
אבות מסורים, שימו לב!
הבאתי את הפאה שלי לפאנית (שהיא גם חברה שלי) לעבודת צבע,
פאנית שנחשבת למומחית בתחום,
הסברתי לה בפירוט והרחבה איזה צבע אני רוצה שיהיה בפאה,
כולל תמונות והדגמות שעמלתי לאסוף ושלחתי לה במצגת (!) כדי שלא יהיו פאשלות,
אבל--- היא לא הצליחה להגיע לגוון שרציתי ולכן ביקשתי ממנה שתנסה שוב,
ומכיוון שזה כבר היה אחרי תקופה ארוכה שילמתי על הצבע מחדש...
אבל גם אז שוב הצביעה לא נעשתה כמו שרציתי, ושוב הסברתי לה מחדש,
שלחתי לה תמונות חדשות להדגמה ו-- כמובן- לא יצא טוב.
מכיוון שזאת חברה שלי לא היה לי נעים להפסיק את הלופ הזה וללכת למישהי אחרת,
ובמיוחד שגם הוצאתי על זה מלאאא כסף, וחלק מהתיקונים היו עדיין במסגרת האחריות...
אחרי כמה פעמים של נסיונות כושלים היא הבטיחה שעכשיו זהו היא באמת קלטה מה אני רוצה והיא תקנה לי צבע מיוחד ותעשה איתו, כשבאתי לקחת את הפאה היא הייתה עצבנית עלי מאד,
היא אמרה לי שזהו יותר היא לא מוכנה להתעסק עם הפאה שלי,
היא פלטה משהו שלא הלך לה והיא הייתה צריכה לעבוד על זה שוב וזה לקח לה מלא זמן...
לא ממש הבנתי מה קרה ועל מה העצבים אם זה העבודה שלה, אבל שתקתי והבנתי שהיא לחוצה בגלל העומס שיש לה,
רק כשחזרתי הביתה הבנתי שקרה לפאה שלי משהו , היא פשוט נשרפה:(((((((
סוף כל שיערה קיבל צבע לבן שקוף מוזר וכל השליש האחרון של הפאה מזדקר החוצה כמו פאת קש, והסירוק לא מצליח להחזיק מעמד מרוב שהשיער "מת"
זאת פאה יקרה מאד, שיער טבעי, שעד עכשיו למרות הצביעות הייתה נראית מהמם! עד הפעם האחרונה שקרה משהו אבל לא הבנתי בדיוק מה.
היא אמרה לי מראש שהצביעות לא מייטיבות עם הפאה, אבל הפאה עכשיו פשוט גמורה!
יש לי רק פאה אחת, ואני אוכלת את הלב בכל פעם מחדש כשאני לובשת אותה.
עד עכשיו הדחקתי אבל זהו, נשבר לי.

שאלותי---
1. יש אחריות על שריפת פאה אצל פאנית? אם כן איך זה עובד?
2. מי קובע מה נחשבה לנזק?
3. זה קרה למישהי שתוכל להעשיר אותי מנסיונה?
4. האם זה שהיא אמרה לי שהצביעה לא מייטיבה עם הפאה זורק עלי את האחריות?
5. במקרה והיא צריכה לשלם עליה, איך מחשבים את הערך של הפאה?

אגב, עדיין לא דיברתי איתה על זה, ניסיתי לסרק אותה שוב וקיוויתי שאולי זה רק הסירוק האחרון שהיה גרוע, אבל כמובן שהתבדיתי, הפאה סיימה את תפקידה בעולם. אני רוצה לבוא אליה כשאני מוכנה, בעיקר שמדובר בחברה. כל מידע יעזור לי.

תודה עצומה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה