- הוסף לסימניות
לברר על עו"ד צעיר ונמרץ עם ניסיון דווקא בתחום הזהלפנות לעו"ד ולהגיש תביעה לפינוי
זה הליך מקוצר יחסית.
אפשר לנסות להגיע איתם להבנות
אבל בסוף יש דרך משפטית ברורה שמחזירה את הבעלים
----
עם קבלות מעשיות..
לברר על עו"ד צעיר ונמרץ עם ניסיון דווקא בתחום הזהלפנות לעו"ד ולהגיש תביעה לפינוי
זה הליך מקוצר יחסית.
אפשר לנסות להגיע איתם להבנות
אבל בסוף יש דרך משפטית ברורה שמחזירה את הבעלים
----
תמיד עובד..במקרה דומה אני מכיר אנשים ששלחו ערבי לבצע ''שיפוץ'' בבית,
האשה שפתחה [או לא] את הדלת הבינה מייד שכדאי לה להסתלק מהר,
מענייןבמקרה דומה אני מכיר אנשים ששלחו ערבי לבצע ''שיפוץ'' בבית,
חזק ביותרבמקרה דומה אני מכיר אנשים ששלחו ערבי לבצע ''שיפוץ'' בבית,
חזקקקקקקקקקדוד שלי היה לו סיפור כזה, הגיע לדירה, פתח את הדלת, הרים אותה מהצירים ולקח אותה איתו. אחר כך לא היה צריך לחכות אפילו יום אחד.
גם לי קרה כזה מקרה מה שעשיתי היה לי הזמנה של ספה חדשה וגדולה אמרתי למובילים שיפתחו את הדלת ויכניסו אותה בפניםהשוכרים לא מוכנים לפנות את הדירה
מכירים סיפור כזה?
ומה הפיתרון בעבורו?
השם ישמורגם לי קרה כזה מקרה מה שעשיתי היה לי הזמנה של ספה חדשה וגדולה אמרתי למובילים שיפתחו את הדלת ויכניסו אותה בפנים
וכמובן שהשוכרת התקשרה וצעקה שאין לה מקום וכו' אמרתי לה שהיא היתה צריכה לפנות מזמן ועוד מעט אני בא עם כל הדברים שלי
פשוט לאחר כמה ימים עזבה את הבית כמובן עם חוב של שכירות וחשמל וארנונה והבית היה הרוס אבל לפחות יצאו מהבית ב''ה
שמח לשמוע.דוד שלי היה לו סיפור כזה, הגיע לדירה, פתח את הדלת, הרים אותה מהצירים ולקח אותה איתו. אחר כך לא היה צריך לחכות אפילו יום אחד.
אסור לנתק חשמלמכיר מישהו שהגיע לנתק את החשמל לאיזה שוכר רוסי בשעות הערב
השוכר תפס אותו על חם (תרתי משמע), בנס האיש יצא מזה בחיים (עם כמה צלקות) עקב אדם שבדיוק חלף באזור והציל אותו.
לפחות הסוף היה טוב, האיש נמלט מהמשטרה (ומהדירה) ולאחר כמה ימים נתפס.
הדרך הקצרה יותר שהרבה פעמים מועילה היא מכתב מעו"ד, בדרך כלל מנסים קודם לפני פניה לבית משפטאסור לנתק חשמל
ואם השוכר היה יותר שקול
היה פונה למשטרה והמשכיר היה מסתבך , והוא לא היה צריך לברוח...
בעיקרון
אין מה לעשות חוץ מלפנות לבית משפט!!!
התהליך הקצר ביותר הוא כ4 חודשים
חודש מהגשת התביעה לדיון כדי שיהיה לו זמן להגשת כתב הגנה
אח"כ המתנה עד לדיון ואח"כ המתנה לפסק הדין
ואז צריך לגשת להוצל"פ אם הוא לא מקיים את פסה"ד.
יש היום שירות של ביטוח שכר דירה
ולפעמים זה כדאי
בלת"קהשוכרים לא מוכנים לפנות את הדירה
מכירים סיפור כזה?
ומה הפיתרון בעבורו?
הפיתרון האמיתי זה לעשות ביטוח שכירות + בדיקת חיווי אשראי לפני החתימה על חוזה.ראשית כדאי ללמוד מהמקרה הזה לפעמצים הבאות שבכותרת החוזה יש לרשום 'חוזה שכירות בלתי מוגנת' דבר שמאפשר חוקית להוציא את הדייר, ואין לו 'חוק הגנת הדייר' - חוק שמגן על דייר שלא ייזק לרחוב מכל סיבה שהיא, במילים כ"כ פשוטות אתה חוסך ה-כ-ל.
נדמה לי שזו היתה פירצה בחוק, לאחר התיעצות עם עו"ד. אם הבנתי נכון החוק אוסר להחליף מנעול אבל לא אוסר לעקור את הדלת (כנראה לא עלה על ליבו של המחוקק שיעשו דבר כזה). שווה בדיקה.שמח לשמוע.
אבל מסוכן לנסות. אם השוכר קצת מבין בזה הוא יכול לתבוע את בעל הדירה וכו' וזה לא פשוט בכלל.
מענייןנדמה לי שזו היתה פירצה בחוק, לאחר התיעצות עם עו"ד. אם הבנתי נכון החוק אוסר להחליף מנעול אבל לא אוסר לעקור את הדלת (כנראה לא עלה על ליבו של המחוקק שיעשו דבר כזה). שווה בדיקה.
מה העלות של ביטוח שכירות?הפיתרון האמיתי זה לעשות ביטוח שכירות + בדיקת חיווי אשראי לפני החתימה על חוזה.
הבעיה היא עם מי שנתקע כבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים