בני המיבין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה זאת אומרת חיווי אשראי?הפיתרון האמיתי זה לעשות ביטוח שכירות + בדיקת חיווי אשראי לפני החתימה על חוזה.
הבעיה היא עם מי שנתקע כבר.
ואיך בדיוק עושים את זה?
מה זאת אומרת חיווי אשראי?הפיתרון האמיתי זה לעשות ביטוח שכירות + בדיקת חיווי אשראי לפני החתימה על חוזה.
הבעיה היא עם מי שנתקע כבר.
תשאל עו״ד שמבין בתחום, התשובה ממש לא פשוטה.אז בעצם לפי החוק מותר לעקור את הדלת?!
הדירה בפריפריה?השוכרים לא מוכנים לפנות את הדירה
מכירים סיפור כזה?
ומה הפיתרון בעבורו?
בדר"כ 3-3.5%מה העלות של ביטוח שכירות?
לא יקר מידיבדר"כ 3-3.5%
לדעתי חובה ושווה לעשות, מכיר סיפורים שאנשים שלא עושו, והי להם כמה דירות בסוף נשארו בלי כלום,
לפעמים השופט יכול לתת עוד 6 חדשים לשוכר כדי לצאת, עם השוכר איש עם מגבלות
לדעתי שווה כל שקל, כל מי שהגיע למצב שדייר לא שילם יודע. (לפעמים מספיק להגיד בתחילת חוזה שאתם עובדים אם חברת ביטוח שכירות,)לא יקר מידי
ומה הם עושים במקרה שהשוכרים לא עוזבים את הדירה?
ראשית הם בודקים במאגר נתוני אשראי אם שווה להם לבטח את השוכר הזה וממילא כל מי שיש לו צקים חוזרים או שהיה לו הוצל"פ בעבר הקרוב נפלט מלכתחילה.לא יקר מידי
ומה הם עושים במקרה שהשוכרים לא עוזבים את הדירה?
כמה עולה ביטוח כזה?לדעתי שווה כל שקל, כל מי שהגיע למצב שדייר לא שילם יודע. (לפעמים מספיק להגיד בתחילת חוזה שאתם עובדים אם חברת ביטוח שכירות,)
לא יודע אצל כל החברות , אבל ממה שאני יודע אצל דיפרנט משלם כל חודש שהשוכר לא שילם עד סוף תקופת החוזה המקורי או עד מציאת דייר חלופי , חייבים להודיע להם מיידי
הם משלמים גם הוצאות לפועל וכו', וכולל מחפשים שוכר חדש
זה לא עוזר במצבים ששוכר לא מפנה. זה עוזר רק לחוקי הגנת הדייר כמו דמ"פ, אסור לפנות שוכר בכח גם אם כתוב בחוזה שאפשר. זה לא חוקי.בלת"ק
ראשית כדאי ללמוד מהמקרה הזה לפעמצים הבאות שבכותרת החוזה יש לרשום 'חוזה שכירות בלתי מוגנת' דבר שמאפשר חוקית להוציא את הדייר, ואין לו 'חוק הגנת הדייר' - חוק שמגן על דייר שלא ייזק לרחוב מכל סיבה שהיא, במילים כ"כ פשוטות אתה חוסך הכל
יש לך דרך וויצקכמה עולה ביטוח כזה?
די מוכר....השוכרים לא מוכנים לפנות את הדירה
מכירים סיפור כזה?
ומה הפיתרון בעבורו?
די מוכר....
הם לא הראשונים
צריך להיזהר באמת כי החוק בישראל מאד לטובתם.
חובה להתנהל באופן חוקי, בית משפט וכד' . באופן כללי מה שעבד אצלנו (אחרי תקופה ארוכה של הפסדים, מאבק משפחתי וכו') זה אחרי שכבר היה להם צו פינוי והכל- ניצלנו הזדמנות שהם לא היו בבית ואז היה אפשר לפנות את הציוד שלהם באופן חוקי, להחליף מנעול וכו' (להוציא אותם מהבית גם היה סרט- קראנו לשוכר שיבוא לעיר שלנו כדי לחתום על הסדר, ואז ברגע שאמר שהוא יוצא לכיווננו מיד הגענו לשטח ופיקחנו על פינוי. כשהוא שמע על זה הוא היה רחוק מכדי להגיע בזמן.... אחרי שהכל פונה הבנאדם הגיע, נכנס לבית והתחיל לשבור חלונות, דלתות, שירותים וכו'. היה נזק גדול אמנם אבל העיקר שיצא משם....)
אז תתחילו ממכתב מעו"ד או משהו, ואם לא מספיק קודם כל לעבוד במישור המשפטי ורק כשיש אישור- לנצל רגע שהוא לא בבית ואז להחליף מנעול, לפנות את החפצים וכו'.
איומים/וונדליזם, הגם שהם מובנים- לא יקדמו אתכם לשומקום...
זה הכי גרוע, לפי דעתיאם הם לא משלמים אבל יש להם משפחה וכו' כדאי לדבר איתם, הרבה פעמים מוצאים פתרונות או לתשלום או ליציאה.
אם השוכר גלוי שזה המצב, אבל הרבה פעמים המקרים האלה זה שיטת מצליח, הם מחפשים מישהו שגר רחוק שמשכיר את הדירה כדי שהם יוכלו לגור שם בחינם ולא יוכלו לפנות אותם.מסתבר שהסיבה שהשוכר אינו משלם לא נובע מרוע אלא פשוט אין לו...
אם זה כך יתכן ואתה צודקאני חושב שעם כל הכבוד בעולם!!!
אינני יודע מה בדיוק הסיפור אבל בא לא נשכח שאנחנו יהודים רחמנים בני רחמנים וגם אם הצדק איתנו מסתבר שהסיבה שהשוכר אינו משלם לא נובע מרוע אלא פשוט אין לו... אני חושב שזה מאוד מורכב הסיפור הזה אבל לזרוק ככה אדם לרחוב עם כל הכבוד זהו לא רצונו של הקב"ה ולא מכבד אותנו כיהודים אחים. בא נדמיין מה אם זה היה אח שלנו איך היינו מתנהגים?!
אני מדגיש שוב אינני יודע מה הסיפור לפרטיו אבל אני חושב שבכל אופן הגישה צריכה להיות אחרת.
רוצה להתחלק עם המשכיר בדמי השכירות שלא משולמים לו?אני חושב שעם כל הכבוד בעולם!!!
אינני יודע מה בדיוק הסיפור אבל בא לא נשכח שאנחנו יהודים רחמנים בני רחמנים וגם אם הצדק איתנו מסתבר שהסיבה שהשוכר אינו משלם לא נובע מרוע אלא פשוט אין לו... אני חושב שזה מאוד מורכב הסיפור הזה אבל לזרוק ככה אדם לרחוב עם כל הכבוד זהו לא רצונו של הקב"ה ולא מכבד אותנו כיהודים אחים. בא נדמיין מה אם זה היה אח שלנו איך היינו מתנהגים?!
אני מדגיש שוב אינני יודע מה הסיפור לפרטיו אבל אני חושב שבכל אופן הגישה צריכה להיות אחרת.
יש מקרים שאתה צודק אך רוב המקרים ובכ''א המקרה שקרא לי זה זוג שהאשה אין לה כח לעבוד והאבא עובד ומבזבז את הכסף על שטויות במקרים כאלה צריך להוציא אותם לצערנואני חושב שעם כל הכבוד בעולם!!!
בגלל שציטטת אותי אני אגיב גם- זה הדבר:אני חושב שעם כל הכבוד בעולם!!!
רוב הסיפורים לצערינו זה נוכלים. פשוט מאד. כאלו שזה דפוס העבודה שלהם... פחות בקטע לרחם על אנשים כאלו.אני מדגיש שוב אינני יודע מה הסיפור לפרטיו
בדרך כלל המשפחה כבר יודעת שהם במצב כלכלי קשה והרבה פעמים הם שמחים לעזור כדי שלא יגיעו לצו פינוי מושכר בביהמ"ש, כך עכ"פ היה אצלי. ברוך הוא וברוך שמו שהכל הסתיים בלי לפגוע באף אחד (התפללנו ע"ז לאורך כל הדרך).זה הכי גרוע, לפי דעתי
לא מספיק לבנ"א אין איך לשלם, הוא צריך להתבייש גם מבני משפחתו???
אנחנו חשבנו לעשות את זה גם, אבל במחשבה שניה חשבנו עליהם והבנו שזו לא הדרך---
תחפשו רעיון אחר!!!!
בא תהיה גם אתה רחמן בן רחמן ותשלם לי חלק מהבור שהשוכרים השאירו לי וכך נתחלק ברחמנות ובנזק.אני חושב שעם כל הכבוד בעולם!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים