כשאנחנו בנינו מחסן בדירה ששכרנו בעל הבית היה צריך ע"פ דין תורה לשלם לנו את ההשקעה כשעזבנו.צריך לבדוק מבחינה הלכתית-יורד לשדה חבירו שלא ברשות והשביח נכסיו..
כמה שנים המזגן בדירה? בד"כ הם אומרים שיפרקו את המזגנים אבל זה לא שווה להם עלות פריקה הובלה והרכבה
איזה אומץ להתייחס לדבר שולי במקום להתייחס לגוף ההודעה...איזה אומץ להשכיר היום דירה ללא מזגן...
תגיד איפה הביביסיטר?מה הקשר?
ברור שלא התייחסתי כאן לגוף ההודעה.
רק ציינתי שבחום הנורא הזה ממש לא יעלה על הדעת להשכיר דירה ללא מזגן.
בגלל שהוא אוקראיני?השוכר שלי בחור הגיע מאוקראינה הזמין מאתרים בחו''ל מה לא..... כל הבית היה מלא בכל פינה שמוטמטשס
בסוף החוזה.הוא רצה לצאת והשאיר את כל השמוטשעטס בדירה
ורצה שאני יקנה כל השמוטשס שלו וכך אפחית לו מהשלום האחרון
מאוקראינה?השוכר שלי בחור הגיע מאוקראינה הזמין מאתרים בחו''ל מה לא..... כל הבית היה מלא בכל פינה שמוטמטשס
בסוף החוזה.הוא רצה לצאת והשאיר את כל השמוטשעטס בדירה
ורצה שאני יקנה כל השמוטשס שלו וכך אפחית לו מהשלום האחרון
חישוב מוטעה כי לפי זה הוא יטען אני השבחתי לך את הנכס ב 1200*10 שנים שנניח המזגן עובדעל פי רוב יש איזשהו התייחסות בחוזה בדיוק למקרים כאלה.
אם הם יפרקו הם בעצם הזיקו אותך, והם יצטרכו לשלם כמה שקלים טובים על התיקון.
אם הם רוצים שתקנה מהם, החשבון אמור להיות כך:
מחיר המזגן מינוס המחיר שהם היו משלמים על דירה אם מזגן
לדוגמא:
מזגן עולה 1500 שח,
הפער בין דירה ממוזגת לדירה לא ממוזגת 100 שח
כפול 12 חודשים שווה 1200 שח
1500 פחות 1200 שווה 300
תשלמו 300 שח
התקנה ב300???חישוב מוטעה כי לפי זה הוא יטען אני השבחתי לך את הנכס ב 1200*10 שנים שנניח המזגן עובד
ועל פי ההלכה המזגן שייך לשוכר ולפי דכתי עם מזגן עולה 1500+300 התקנה תשלמו לשוכר כ1200 שח
או שתעשו מה שבעל הדירה שלי עשה אמר לשוכר רוצה תמכור לשוכר הבא
העיקר תזכרו לסיים ולהפרד באוירה טובה
אני שילמתי לפני שנה התקנה בסיס שתי מטר 300התקנה ב300???
מתקין מתחיל לוקח 650 היום בשוק!!!
מתקין מוסמך? או לפחות מישהו שאתה יודע שהוא אמין וותיק במזגנים?אני שילמתי לפני שנה התקנה בסיס שתי מטר 300
מוסמך זה היה דרך המקום שקניתי שם את המזגןמתקין מוסמך? או לפחות מישהו שאתה יודע שהוא אמין וותיק במזגנים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים