מזגן השוכרים שמו מזגנים ללא ידיעתי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@שריקה הייתי נותנת 2 אופציות לבחירה:
א. להשאיר את המזגנים בלי להיקנס על הפרת חוזה.
ב. לקחת אותם, לאטום ע"י איש מקצוע מומחה כדי שלא יהיה רטיבות ולצבוע + תשלום קנס על הפרת חוזה.
על מה חרבה ירושלים...

• הוסף לסימניות
בלי לשלם על המזגנים?
את רצית לעשות מזגנים? או לא?
אם לא, אז ברור שלא לשלם.
זאת חוצפה לעשות מזגנים מבלי להודיע, זאת ממש הפרה בוטה של חוזה.
על מה חרבה ירושלים...
נראה לי על שנאת חינם, לא?
או שמא על גזל?:unsure:
אבל אני נותנת להם אופציה איך לא לעבור על גזל.

• הוסף לסימניות
עקרונית, לא מומלץ לבעלי דירה שיעשו בדירתם משהו ללא אישורם.
בד"כ, גם לא חוקי.
בעיני, לא אנושי להשכיר דירה לא ממוזגת בדורינו.
יש מקומות שזה פשוט סטנדרט...

• הוסף לסימניות
חוצפה נכון
אבל יש הלכה שהיא מעבר לרגשות
הם השביחו לך את הנכס....
אפשר לבקש מהם שיחזירו את המצב לקדמותו וזהו!

• הוסף לסימניות
עקרונית, לא מומלץ לבעלי דירה שיעשו בדירתם משהו ללא אישורם.
בד"כ, גם לא חוקי.
בעיני, לא אנושי להשכיר דירה לא ממוזגת בדורינו.
יש מקומות שזה פשוט סטנדרט...
היה בדירה 2 מזגנים בסלון וחדר שינה
והשוכרים רצו 2 מזגנים נוספים בחדרים....

• הוסף לסימניות
אם הדירה בארצנו החמה
לכתחילה מי נכנס לדירה בלי מזגנים?
מאוד מעצבן שלא מעדכנים (זה הדירה שלי!!) אבל לכאורה לא הגיוני להשכיר ככה
תבדקו שההתקנה נעשתה כהלכה ואין נזילות וכו׳ ולא פיראטי. אם זה פרפקט הייתי משלמת כמה שעלה. ואם לא תנסו להגיע לאיזה הסדר.

• הוסף לסימניות
די ברור מי כאן שוכר דירה וצריך לזכות "לטובה" מהבוס שלו "לזכות" לקנות לעצמו מזגן,
ומי גר בדירה שלו ועושה מה שבא לו ומחנך את השני מה לעשות.....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
די ברור מי כאן שוכר דירה וצריך לזכות "לטובה" מהבוס שלי "לזכות" לקנות לעצמו מזגן,
ומי גר בדירה שלו ועושה מה שבא לו ומחנך את השני מה לעשות.....
מעניין אם ברור שאני שוכרת?
אני גם שוכרת וגם משכירה.
עשינו מזגנים לשוכרים כי הם גרים בבית שמש ונראה לי מינימום, אבל אם הם היו עושים בלי ידיעתנו לא הייתי משלמת להם אגורה!!!! רוצים? תבקשו.
החברה פה מתבלבלים לחלוטין, אף אחד לא דיבר על אכזריות והתעללות עד כדי חורבן הבית, אלא, אם אתה שוכר דירה ורוצה משהו תבוא כמו בנ"א ותבקש, אל תעשה מה בא לך ואח"כ תדרוש כסף.
לעומת זאת אני שוכרת בי-ם בדירה סופר נעימה, ביקשנו רשות לעשות מזגנים, הסכימו לנו וקנינו מכספנו.

• הוסף לסימניות
לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
אני ממש לא באה אליהם בטענות למרות שלא שאלו אותי איזה חברה אני רוצה וכו' הגיוני שלאחרים זה היה מפריע עלי תכלס זה מקל....
הם רוצים 2500 ש"ח על 2 המזגנים,
מזגן אחד יחסית ממש חדש בערך שנה

היה נשמע לי סביר ורציתי לשמוע עוד דעות,
כל הכבוד להישאר בענין עצמו עם כל הדעות כאן.
כמה כוח סוס המזגנים? כמה שנים עבר מההתקנה? התקנה מסובכת או פשוטה? ואפשר גם להוסיף האם אתם מרוצים מהמיקום שהותקן.

• הוסף לסימניות
יותר מסביר
זה תלוי חברה , וכוח סוס.
האם מיקמו את המזגנים בצורה טובה שיתפזר בתוך כל חלל החדר?
מה העלות שלהם בחנות?
מה עלות התקנה.
אני התקנתי סורגים אם אישור, ובעל הבית לא השתתף בהוצאות.
מתקיני מזגנים טוענים שלא שווה להוריד מזגן כי זה פוגם בו ויכול להוציא מכלל שימוש, כך שלכאורה זה כבר יד 2.
אני חושבת שכל סכום שתבחרו לתת גם אפ יהיה 1000 עדין שווה להם.
תבדקו את מצב המזגנים , מחיר שעולה בחנות ותקבלו החלטה.

• הוסף לסימניות
על שהעמידו דבריהם על הדין,
בעל הדירה כותב שהוא מעוניין במזגנים, אז ההצעה שלך היא סחטנות , מה גם ששימוש סביר בדירה לא נחשב הפרת חוזה ולדעתי מזגן הוא שימוש סביר, מקסימום השבת המצב לקדמותו באמצעות תיקון החורים

• הוסף לסימניות
אני ממש לא באה אליהם בטענות למרות שלא שאלו אותי איזה חברה אני רוצה וכו' הגיוני שלאחרים זה היה מפריע עלי תכלס זה מקל....

חסרים המון נתונים כמו:
איזה חברה ודגם המזגנים
כמה כוח סוס
האם עדיין יש אחריות

בגדול זה שווה מאד
@שריקה הייתי נותנת 2 אופציות לבחירה:
א. להשאיר את המזגנים בלי להיקנס על הפרת חוזה.
איזה קנס יש בדיוק חל הפרת חוזה?
ב. לקחת אותם, לאטום ע"י איש מקצוע מומחה כדי שלא יהיה רטיבות ולצבוע + תשלום קנס על הפרת חוזה.
אי אפשר לחייב אותם לקחת את מי שאתם רוצים
לא הלכתית ולא חוקית
דבר נוסף גם עם עשו משהו מבלי לשאול זה לא אומר שמותר לכם לגזול
ואולי בדין תורה הם יכולים לתבוע מחיר מלא כי הם השביחו את הנכס
את רצית לעשות מזגנים? או לא?
כדאי שתכתבו בלת"ק
אם לא, אז ברור שלא לשלם.
חוצפה זה לא גזל לא לשלם זה גזל גמור

• הוסף לסימניות

לעניות דעתי במחיר כזה לשתי מזגנים זה נשמע סביר ביותר (אבל אני לא באמת יודע מחירים של מזגנים)

• הוסף לסימניות

נראה לי סביר לחלוטין.
גם אם היו מבקשים יותר היה כדאי...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין, אתה צריך לשלם להם? למה מה? אם בן אדם שוכר ממני מחר ת'אוטו והוא החליף לי את כל הריפודים במושבים ללא ידיעתי וללא בקשתי - אני צריך לשלם לו? כן? אתה יודע מה אני יגיד לו? אני יגיד ו 'לא צריך ת'ריפודים ששמת לי באוטו קח אותם יחד איתך ותחזיר לי את הריפודים הישנים!!'. מויחעל טויבעס. לא מדובשיך ולא מעוקציך.
כמו כן גם כאן, אני הייתי אומר להם בצורה דוגרית וישירה - שמתם את המזגנים ללא ידיעתי - כשידעתם שזה נכס פרטי שלי - אי לכך ובהתאם לזאת אני דורש מכם להוריד לאלתר את המזגנים ולקרוא לאיש מקצוע שיסדר את החורים ואת הנזקים של המזגן יצר ובצורה המקצועית ביותר!'. מה זה פה, הפקר וועלט? אני באמת לא מצליח להבין את זה.
אני מבטיח לך שכזו גישה תגרום להם לקפל כנפיים ולהפנים את עמדת המשכיר.​

• הוסף לסימניות
אני לא מבין, אתה צריך לשלם להם? למה מה? אם בן אדם שוכר ממני מחר ת'אוטו והוא החליף לי את כל הריפודים במושבים ללא ידיעתי וללא בקשתי - אני צריך לשלם לו? כן? אתה יודע מה אני יגיד לו? אני יגיד ו 'לא צריך ת'ריפודים ששמת לי באוטו קח אותם יחד איתך ותחזיר לי את הריפודים הישנים!!'. מויחעל טויבעס. לא מדובשיך ולא מעוקציך.
כמו כן גם כאן, אני הייתי אומר להם בצורה דוגרית וישירה - שמתם את המזגנים ללא ידיעתי - כשידעתם שזה נכס פרטי שלי - אי לכך ובהתאם לזאת אני דורש מכם להוריד לאלתר את המזגנים ולקרוא לאיש מקצוע שיסדר את החורים ואת הנזקים של המזגן יצר ובצורה המקצועית ביותר!'. מה זה פה, הפקר וועלט? אני באמת לא מצליח להבין את זה.
א. קראת את כל המהלך האשכול?
ב.אין קשר בין המשל לנמשל
ג. פותח האשכול אומר שהוא רוצה את המזגנים

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני מתכוון בעיקר לשוכרים שהתקינו מזגנים ללא ידיעת הבעלים ושבמקרה ובנס הם נפלו על שוכר שבאמת רצה את המזגנים. אבל אם השוכר היה אחד שלא רוצה מזגנים? מאיפה הרשות לשנות דברים בתוך מקום שהוא לא שלך ובלי להתייעץ או להודיע למשכיר?
לא יודע למה, אותי זה ממש הרגיז.​

• הוסף לסימניות
אני מתכוון בעיקר לשוכרים שהתקינו מזגנים ללא ידיעת הבעלים. לא יודע למה, אותי זה ממש הרגיז.
מרגיז ולכן אני יחנך את העולם והאברך הזה יפסיד עכשיו כסף
יוריד את המזגן יסתום את החור
אפילו שאני רוצה לשים מזגן
אזא נקומה וואי וואי
כעס=ע"ז
וגם לא פותר בעיות בד"כ

• הוסף לסימניות
בשונה ממך הוא לא רוצה לריב והוא רוצה את המזגנים וה"גנבים" שפלשו לנכס הפרטי שלו מבקשים שהוא ישתתף במוצאות והוא מוכן הוא רק רוצה לדעת כמה מקובל ואיך מחשבים את זה כשאתה תשכיר דירה תריב עם השוכרים שלך על הכיפאק אבל כל הזעם שלך לא יעזור לפותח האשכול ואני ממליץ לך לקרוא את ההודעה הראשונה שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה