- הוסף לסימניות
על מה חרבה ירושלים...@שריקה הייתי נותנת 2 אופציות לבחירה:
א. להשאיר את המזגנים בלי להיקנס על הפרת חוזה.
ב. לקחת אותם, לאטום ע"י איש מקצוע מומחה כדי שלא יהיה רטיבות ולצבוע + תשלום קנס על הפרת חוזה.
על מה חרבה ירושלים...@שריקה הייתי נותנת 2 אופציות לבחירה:
ב. לקחת אותם, לאטום ע"י איש מקצוע מומחה כדי שלא יהיה רטיבות ולצבוע + תשלום קנס על הפרת חוזה.
את רצית לעשות מזגנים? או לא?בלי לשלם על המזגנים?
נראה לי על שנאת חינם, לא?על מה חרבה ירושלים...
חוצפה נכוןזאת חוצפה לעשות מזגנים מבלי להודיע, זאת ממש הפרה בוטה של חוזה.
עקרונית, לא מומלץ לבעלי דירה שיעשו בדירתם משהו ללא אישורם.
בד"כ, גם לא חוקי.
בעיני, לא אנושי להשכיר דירה לא ממוזגת בדורינו.
יש מקומות שזה פשוט סטנדרט...
היה בדירה 2 מזגנים בסלון וחדר שינה
והשוכרים רצו 2 מזגנים נוספים בחדרים....
מעניין אם ברור שאני שוכרת?די ברור מי כאן שוכר דירה וצריך לזכות "לטובה" מהבוס שלי "לזכות" לקנות לעצמו מזגן,
ומי גר בדירה שלו ועושה מה שבא לו ומחנך את השני מה לעשות.....
כל הכבוד להישאר בענין עצמו עם כל הדעות כאן.לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
אני ממש לא באה אליהם בטענות למרות שלא שאלו אותי איזה חברה אני רוצה וכו' הגיוני שלאחרים זה היה מפריע עלי תכלס זה מקל....
הם רוצים 2500 ש"ח על 2 המזגנים,
מזגן אחד יחסית ממש חדש בערך שנה
היה נשמע לי סביר ורציתי לשמוע עוד דעות,
זה תלוי חברה , וכוח סוס.יותר מסביר
על שהעמידו דבריהם על הדין,נראה לי על שנאת חינם, לא?
או שמא על גזל?
אבל אני נותנת להם אופציה איך לא לעבור על גזל.
חסרים המון נתונים כמו:לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
אני ממש לא באה אליהם בטענות למרות שלא שאלו אותי איזה חברה אני רוצה וכו' הגיוני שלאחרים זה היה מפריע עלי תכלס זה מקל....
איזה קנס יש בדיוק חל הפרת חוזה?@שריקה הייתי נותנת 2 אופציות לבחירה:
אי אפשר לחייב אותם לקחת את מי שאתם רוציםב. לקחת אותם, לאטום ע"י איש מקצוע מומחה כדי שלא יהיה רטיבות ולצבוע + תשלום קנס על הפרת חוזה.
כדאי שתכתבו בלת"קאת רצית לעשות מזגנים? או לא?
חוצפה זה לא גזל לא לשלם זה גזל גמוראם לא, אז ברור שלא לשלם.
זאת חוצפה לעשות מזגנים מבלי להודיע, זאת ממש הפרה בוטה של חוזה.
נראה לי על שנאת חינם, לא?
או שמא על גזל?
אבל אני נותנת להם אופציה איך לא לעבור על גזל.
לעניות דעתי במחיר כזה לשתי מזגנים זה נשמע סביר ביותר (אבל אני לא באמת יודע מחירים של מזגנים)לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
נראה לי סביר לחלוטין.לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
א. קראת את כל המהלך האשכול?אני לא מבין, אתה צריך לשלם להם? למה מה? אם בן אדם שוכר ממני מחר ת'אוטו והוא החליף לי את כל הריפודים במושבים ללא ידיעתי וללא בקשתי - אני צריך לשלם לו? כן? אתה יודע מה אני יגיד לו? אני יגיד ו 'לא צריך ת'ריפודים ששמת לי באוטו קח אותם יחד איתך ותחזיר לי את הריפודים הישנים!!'. מויחעל טויבעס. לא מדובשיך ולא מעוקציך.
כמו כן גם כאן, אני הייתי אומר להם בצורה דוגרית וישירה - שמתם את המזגנים ללא ידיעתי - כשידעתם שזה נכס פרטי שלי - אי לכך ובהתאם לזאת אני דורש מכם להוריד לאלתר את המזגנים ולקרוא לאיש מקצוע שיסדר את החורים ואת הנזקים של המזגן יצר ובצורה המקצועית ביותר!'. מה זה פה, הפקר וועלט? אני באמת לא מצליח להבין את זה.
אני מבטיח לך שכזו גישה תגרום להם לקפל כנפיים ולהפנים את עמדת המשכיר.
לכן הדגשתי שאני רוצה את המזגנים השאלה כמה לשלם,
אני לא מבין, אתה צריך לשלם להם? למה מה? אם בן אדם שוכר ממני מחר ת'אוטו והוא החליף לי את כל הריפודים במושבים ללא ידיעתי וללא בקשתי - אני צריך לשלם לו? כן? אתה יודע מה אני יגיד לו? אני יגיד ו 'לא צריך ת'ריפודים ששמת לי באוטו קח אותם יחד איתך ותחזיר לי את הריפודים הישנים!!'. מויחעל טויבעס. לא מדובשיך ולא מעוקציך.
כמו כן גם כאן, אני הייתי אומר להם בצורה דוגרית וישירה - שמתם את המזגנים ללא ידיעתי - כשידעתם שזה נכס פרטי שלי - אי לכך ובהתאם לזאת אני דורש מכם להוריד לאלתר את המזגנים ולקרוא לאיש מקצוע שיסדר את החורים ואת הנזקים של המזגן יצר ובצורה המקצועית ביותר!'. מה זה פה, הפקר וועלט? אני באמת לא מצליח להבין את זה.
מרגיז ולכן אני יחנך את העולם והאברך הזה יפסיד עכשיו כסףאני מתכוון בעיקר לשוכרים שהתקינו מזגנים ללא ידיעת הבעלים. לא יודע למה, אותי זה ממש הרגיז.
בשונה ממך הוא לא רוצה לריב והוא רוצה את המזגנים וה"גנבים" שפלשו לנכס הפרטי שלו מבקשים שהוא ישתתף במוצאות והוא מוכן הוא רק רוצה לדעת כמה מקובל ואיך מחשבים את זה כשאתה תשכיר דירה תריב עם השוכרים שלך על הכיפאק אבל כל הזעם שלך לא יעזור לפותח האשכול ואני ממליץ לך לקרוא את ההודעה הראשונה שלואני לא מבין, אתה צריך לשלם להם? למה מה? אם בן אדם שוכר ממני מחר ת'אוטו והוא החליף לי את כל הריפודים במושבים ללא ידיעתי וללא בקשתי - אני צריך לשלם לו? כן? אתה יודע מה אני יגיד לו? אני יגיד ו 'לא צריך ת'ריפודים ששמת לי באוטו קח אותם יחד איתך ותחזיר לי את הריפודים הישנים!!'. מויחעל טויבעס. לא מדובשיך ולא מעוקציך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים