- הוסף לסימניות
לאחרונה יצא לי להתקשר אליהם כמה פעמים...
תמיד אחרי המתנה של כמעט שעה - אני מגיעה למקום ראשון ואז עונים לי ובמקום לדבר מנתקים את השיחה!! שזה כ"כ מתסכל...
ואז אני מתקשרת שוב....ומציעים לי שוב ושוב לעבור לשירות השארת טלפון וחזרה - אני כמובן מדלגת על זה ואז פתאום אחרי 20 דקות המתנה הוא באופן מוזר משמיע - הינך מועבר לשירות השארת מספר....
אז אני משאירה מספר,
הם לא חוזרים!
בזמן הזה אני מתקשרת שוב, שמה את השיחה על רמקול ועוברת לאתר שלהם לרשום כמה תלונות עצבניות עם איומים של התנתקות...
ואז אני מקבלת סוף סוף מענה
ואז מי שצריך לטפל בי זה נציג תוכן - ומי שענה לי זה לא ברור מי.. (למרות שבהתחלה לחצתי על אפשרות של תוכן)
ואז אני מבקשת - אז תעביר אותי לנציג תוכן...
והוא - מצטער, אין באפשרותי להעביר אותך..תצטרך להתקשר שוב ולהקיש את הסיפרה X
אז אני מתקשרת שוב...
ואז תוך כדי אני מקבלת ממתינות (מהמספר שהשארתי בעל כורחי, מהתלונה באתר, מעוד תלונה באתר)
אז אני עוברת לממתינות
והם - שלום גברת X, התקשרנו כדי לנתק אותך
ואני - אבל אני לא רוצה להתנתק, אני רוצה שתעזרו לי
והם - אבל שלחת לנו תלונה והובן מהתלונה שאת רוצה להתנתק
ואני - כן איימתי שאם לא תעזרו לי בהקדם אתנתק....
והם - אה הבנו, אבל את מדברת עם נציג ממחלקת ניתוקים, אז תתקשרי לנציג תוכן, תלחצי על מקש X
וכן הלאה וכן הלאה..........
תסריט מוכר, שחזר על עצמו
תמיד אחרי המתנה של כמעט שעה - אני מגיעה למקום ראשון ואז עונים לי ובמקום לדבר מנתקים את השיחה!! שזה כ"כ מתסכל...
ואז אני מתקשרת שוב....ומציעים לי שוב ושוב לעבור לשירות השארת טלפון וחזרה - אני כמובן מדלגת על זה ואז פתאום אחרי 20 דקות המתנה הוא באופן מוזר משמיע - הינך מועבר לשירות השארת מספר....
אז אני משאירה מספר,
הם לא חוזרים!
בזמן הזה אני מתקשרת שוב, שמה את השיחה על רמקול ועוברת לאתר שלהם לרשום כמה תלונות עצבניות עם איומים של התנתקות...
ואז אני מקבלת סוף סוף מענה
ואז מי שצריך לטפל בי זה נציג תוכן - ומי שענה לי זה לא ברור מי.. (למרות שבהתחלה לחצתי על אפשרות של תוכן)
ואז אני מבקשת - אז תעביר אותי לנציג תוכן...
והוא - מצטער, אין באפשרותי להעביר אותך..תצטרך להתקשר שוב ולהקיש את הסיפרה X
אז אני מתקשרת שוב...
ואז תוך כדי אני מקבלת ממתינות (מהמספר שהשארתי בעל כורחי, מהתלונה באתר, מעוד תלונה באתר)
אז אני עוברת לממתינות
והם - שלום גברת X, התקשרנו כדי לנתק אותך
ואני - אבל אני לא רוצה להתנתק, אני רוצה שתעזרו לי
והם - אבל שלחת לנו תלונה והובן מהתלונה שאת רוצה להתנתק
ואני - כן איימתי שאם לא תעזרו לי בהקדם אתנתק....
והם - אה הבנו, אבל את מדברת עם נציג ממחלקת ניתוקים, אז תתקשרי לנציג תוכן, תלחצי על מקש X
וכן הלאה וכן הלאה..........
תסריט מוכר, שחזר על עצמו
הנושאים החמים