- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;1939840:אף פעם לא חשבתי על כך. יפה דיברת (-כתבת)
זה כך ברמה הבסיסית והבינונית
אך ברמות היותר גבוהות זה לא נכון לומר את זה (כאשר שמים קו אדום שאי אפשר לרדת רמה)
נכתב ע"י איש שמח;1939840:אף פעם לא חשבתי על כך. יפה דיברת (-כתבת)
השאלה היא כמה אנשים מבינים את ההבדל בין הרמות.נכתב ע"י אברהם;1939887:זה כך ברמה הבסיסית והבינונית
אך ברמות היותר גבוהות זה לא נכון לומר את זה (כאשר שמים קו אדום שאי אפשר לרדת רמה)
נכתב ע"י OR_Design;1939916:ועדיין (לי יש מסלול הרמטי שזה חסום מאד)
הם חוסמים שם שטויות שאין בכלל ענין לחסום אותם , זה מה שמעצבן.
ומצד שני אתה פתאום יכול להיתקל בתמונה לא ראויה באתר פתוח.
איך שמים קו אדום?? אצלי אפשר לרדת דרגה אם מקלידים סיסמא (שאני עושה את זה בשעות הדחק..)
נכתב ע"י מאיר538;1938723:מעניין מאוד שגם בבזק וגם בהוט, וכנראה שגם בחברות אחרות יש את אותן בעיות. והכותרת בפרוג זועקת דווקא על אינטרנט רימון. אולי אם יורשה לי להגיד בשקט בשקט, זה תעמולה של מישהו... מישהו שאינטרנט רימון מפריעה לו...
ואידך זיל גמור...
לא. תדבר איתם.נכתב ע"י OR_Design;1939916:ועדיין (לי יש מסלול הרמטי שזה חסום מאד)
הם חוסמים שם שטויות שאין בכלל ענין לחסום אותם , זה מה שמעצבן.
ומצד שני אתה פתאום יכול להיתקל בתמונה לא ראויה באתר פתוח.
איך שמים קו אדום?? אצלי אפשר לרדת דרגה אם מקלידים סיסמא (שאני עושה את זה בשעות הדחק..)
נכתב ע"י חפץ חיים;1939813:ואם מדברים על רימון מותר להוסיף עוד משהו:
הסינון של רימון הוא חלק מבעיית האינטרנט, יש הרבה הורים ששומעים את הפרסומת שלהם ברדיו ומדמיינים שיש לילדים אינטרנט מוגן, בעוד הסינון שלהם הוא ברמה שהמדינה אמורה לסנן בכדי למנוע פשעים ותו לא!
נכתב ע"י OR_Design;1941029:ולמי שיש לו אתרוג - הבנתי שיש שם כל מיני פרצות,
לאיזה רמה אפשר להגיע שם עם כל הפרצות האלה??
מענין אותי במה זה שונה מרימון.
(גם ברימון יש מסלולים ממש שמורים, יחסית)
נכתב ע"י חפץ חיים;1939813:ואם מדברים על רימון מותר להוסיף עוד משהו:
הסינון של רימון הוא חלק מבעיית האינטרנט, יש הרבה הורים ששומעים את הפרסומת שלהם ברדיו ומדמיינים שיש לילדים אינטרנט מוגן, בעוד הסינון שלהם הוא ברמה שהמדינה אמורה לסנן בכדי למנוע פשעים ותו לא!
נכתב ע"י OR_Design;1941095:צודקת,
אבל לעניות דעתי הם חייבים לוותר על המסלול הפתוח , ולסנן קצת יותר ברמה שבאה אחריו (מבחינה שלא יהיה חסום דברים שיכולים להיות פתוחים)
לא מאמינה שהורים שרוצים סינון לילד שלהם ישאירו לו במודע מסלול פתוח , אפשר להגיע איתו לדברים נוראיים ממש.
(ומי שכן עושה את זה , פשוט נובע מתמימות וחוסר ידיעה עד כמה זה פרוץ)
נכתב ע"י OR_Design;1941110:בקיצור , צריך עוד משהו באמצע, כמו שאמרו כאן, נט פרי עם מעבר לאתרוג כשצריך בדחיפות![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים