מידע שימושי השירות המדהים של אינטרנט רימון, לתועלת הציבור:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;1939840:
אף פעם לא חשבתי על כך. יפה דיברת (-כתבת)

זה כך ברמה הבסיסית והבינונית
אך ברמות היותר גבוהות זה לא נכון לומר את זה (כאשר שמים קו אדום שאי אפשר לרדת רמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1939887:
זה כך ברמה הבסיסית והבינונית
אך ברמות היותר גבוהות זה לא נכון לומר את זה (כאשר שמים קו אדום שאי אפשר לרדת רמה)
השאלה היא כמה אנשים מבינים את ההבדל בין הרמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1939916:
ועדיין (לי יש מסלול הרמטי שזה חסום מאד)
הם חוסמים שם שטויות שאין בכלל ענין לחסום אותם , זה מה שמעצבן.
ומצד שני אתה פתאום יכול להיתקל בתמונה לא ראויה באתר פתוח.

איך שמים קו אדום?? אצלי אפשר לרדת דרגה אם מקלידים סיסמא (שאני עושה את זה בשעות הדחק..)

מסכים לגבי הבעיות בסינון לשני הכיוונים, לכן עברתי לנטפרי...

קו אדום עושים דרך הטלפון
ואז אי אפשר לרדת רמה וכל שינוי של הקו האדום זה רק בטלפון ובתשלום כלשהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר538;1938723:
מעניין מאוד שגם בבזק וגם בהוט, וכנראה שגם בחברות אחרות יש את אותן בעיות. והכותרת בפרוג זועקת דווקא על אינטרנט רימון. אולי אם יורשה לי להגיד בשקט בשקט, זה תעמולה של מישהו... מישהו שאינטרנט רימון מפריעה לו...
ואידך זיל גמור...

ממש ממש לא נכון!
אף פעם לא קרה לי שבזק לא ענו בכל הכבוד הראוי, במהירות והמון מקצועיות ותמיד פתרו לי את הבעיה.
מצד שני, אף פעם לא קרה לי שרימון ענו לי בפחות מעשרים דקות וידעו על מה אני מדברת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1939916:
ועדיין (לי יש מסלול הרמטי שזה חסום מאד)
הם חוסמים שם שטויות שאין בכלל ענין לחסום אותם , זה מה שמעצבן.
ומצד שני אתה פתאום יכול להיתקל בתמונה לא ראויה באתר פתוח.

איך שמים קו אדום?? אצלי אפשר לרדת דרגה אם מקלידים סיסמא (שאני עושה את זה בשעות הדחק..)
לא. תדבר איתם.
אתה יכול להגדיר מינימום של קו אדום שכדי להוריד אותו צריך להתקשר אליהם. (-שזה יוציא לך את החשק, בדוק)

אגב. היום התקשרתי לחברה גדולה, וגם חיכיתי חצי שעה. ההבדל היה שלפחות לא השמיעו לי הקלטות מעצבנות ולא ניסו לפתות אותי לוותר על התור שלי.
פשוט שמשעתי מוזיקה נחמדה חצי שעה, ענו, וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפץ חיים;1939813:
ואם מדברים על רימון מותר להוסיף עוד משהו:
הסינון של רימון הוא חלק מבעיית האינטרנט, יש הרבה הורים ששומעים את הפרסומת שלהם ברדיו ומדמיינים שיש לילדים אינטרנט מוגן, בעוד הסינון שלהם הוא ברמה שהמדינה אמורה לסנן בכדי למנוע פשעים ותו לא!

שמעתי את המנכל של רימון בעצמו שאומר שאכן זה לא נקרא סינון מספק
ולכן יש את אתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1941029:
ולמי שיש לו אתרוג - הבנתי שיש שם כל מיני פרצות,
לאיזה רמה אפשר להגיע שם עם כל הפרצות האלה??
מענין אותי במה זה שונה מרימון.

(גם ברימון יש מסלולים ממש שמורים, יחסית)

אני לא מצאתי באתרוג פרצות שלא היו בנתיב...
פה ושם נפתחה לי תמונת אישה לא מי יודע מה (בגדול רוב התמונות מלבן לבן, בלי קשר לתכנן.)
גם בנתיב זה קרה מדי פעם.

אה, ובאתרוג אי אפשר להוריד מסלולים לבד, רק בשיחה עם נציג. וגם מה שכן אפשר, עד רמה מאד מוגבלת.
זה לא כמו ברימון שאפשר לבחור לבד מסלול בכל רגע נתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפץ חיים;1939813:
ואם מדברים על רימון מותר להוסיף עוד משהו:
הסינון של רימון הוא חלק מבעיית האינטרנט, יש הרבה הורים ששומעים את הפרסומת שלהם ברדיו ומדמיינים שיש לילדים אינטרנט מוגן, בעוד הסינון שלהם הוא ברמה שהמדינה אמורה לסנן בכדי למנוע פשעים ותו לא!

מצד שני, רימון היו הראשונים שזיהו את הצורך לסנן את האינטרנט, הגדירו את הבעיה והתחילו לתת לה פתרון. (אין לזה שום קשר למדינה, אגב. זה יוזמה של אנשים שאכפת להם מיהדות, גם אם הם סרוגי כיפה, והסינון שמתאים להם לא בהכרח מתאים לך.)
נראה לי שזה עצמו זכות מאד גדולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1941095:
צודקת,
אבל לעניות דעתי הם חייבים לוותר על המסלול הפתוח , ולסנן קצת יותר ברמה שבאה אחריו (מבחינה שלא יהיה חסום דברים שיכולים להיות פתוחים)
לא מאמינה שהורים שרוצים סינון לילד שלהם ישאירו לו במודע מסלול פתוח , אפשר להגיע איתו לדברים נוראיים ממש.
(ומי שכן עושה את זה , פשוט נובע מתמימות וחוסר ידיעה עד כמה זה פרוץ)

אני לא מכירה לעומק את המסלולים של רימון.
אבל בגדול אני מבינה שהם נותנים גם אפשרות של מסלול שמתאים לחילוניים שרוצים סינון כלשהו. סינון שחוסם את הדברים המזעזעים ביותר, שגם חילוניים מבינים שהם הרסניים.
הם מנסים להחדיר את הרעיון של אינטרנט מוגן גם בקרב קהלים שטלוויזיה היא דבר לגיטימי אצלם. והלוואי ויצליחו!
ושוב, ברור שרמת חסימה שמתאימה למשפחה חילונית בעלת טלויזיה, לא מתאימה בעליל למשפחה חרדית. גם מנכ"ל אינטרנט רימון יסכים שלחרדים מתאים מענה אחר. ואת זה הם מספקים באתרוג.
או במסלול ההרמטי של רימון.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להחזיר את החיפוש דרך גוגל באתרוג???

• הוסף לסימניות
יש פירצה חמורה שקיימת באתרוג, עדיף לא לפרט כדי לא לתת רעיונות. לא משהו שצריך להיות אקר בשביל זה..ממש בלחיצה קלה וכל התועבה במסך המחשב...הזדעזתי, הרמנו טלפון לרב חשוב שמבין באינטרנט, הוא אמר לי בזה הלשון פחות או יותר: תדעו אני לא עצניק אבל יש מרמה גדולה על הציבור, אתרוג נשאר בעייתי בדיוק כמו לפני כמה שנים בזמן שהרבנים לא נתנו לו הכשר. הדבר היחיד שהשתנה זה שיש אנשים שיש להם אינטרסים כלכליים גדולים של פרסום וכד' [ודי לחכימא...] והם מטהרים את השרץ....
התקשרנו למוקד לביצור חומות הדת, והנציג שענה לי אמר שזה חמור מאד...אז שאלתי אותו איך הם נותנים הרגשה שזה חסימה יחסית טובה...והוא חזר על עצמו שוב שזה חמור. אמרתי לו אולי כדאי לידע אברכים.. והוא שוב חזר על עצמו כמו תקליט...למעשה מכיוון שלמרות שהמידע הגיע לועדה, ואעפ"כ לא נעשה כלום בענין, כנראה שבאמת יש צדק שיש גורמים שהדבר בנפשם מבחינה כלכלית...ה' ירחם [העסקנים שולטים בכל חלקה של רוחניות, והחכם ילמד גם לשאר הדברים]
דברתי עם אתרוג, והם אמרו לי שאין להם דרך לחסום את הפירצה וגם בתל אביב אפשר לראות מראות אסורות [יש לציין שהמראות האסורות לא רק באתרים שאפשר לומר שאין ברירה כי הם לצרכי פרנסה וכד']. לא עזר שניסיתי להסביר להם שאני לא רוצה את תל אביב אצלי בבית. אנחנו עזבנו את אתרוג....
עד כאן, ישמע חכם ויוסיף לקח.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוונים ליתד
מה שאתם מסבירים לא הגיוני

בעיתון מפרסמים רק את רימון+
והוא באמת מפוקח יותר.
וגם זה רק לאחרונה
ותומכי רימון (מתנגדי נתיב) הם דווקא [חלק מ]החסידים.

ובמוקד (ובכל וועדה מייעצת) אומרים מהם האפשרויות הפחות גרועות. פשוט.

• הוסף לסימניות
הכוונה שבכל המודעות כתוב: "לחייב סינון טוב [מלבד K9 ורימון ומורשת] " ומכלל לאו אתה שומע הן.
יתד מפרסמים את אתרוג פלוס, אבל לא מסייגים למרות שהרבה אנשים לא מבדילים.
אתרוג עצמם שאתה מדבר איתם על אתרוג פלוס ואומר להם אבל חסום כך וכך מיד מציעים את אתרוג הרגיל או את רימון.
ובמוקד לא עושים שום מאמץ להסיר את המכשול ולפקח יותר על אתרוג, וגם לא מסבירים כמה זה בדיעבד.

• הוסף לסימניות
נשגב מבינת אנוש
גם עילית מציעים מוצר בלי הכשר למי שלא רוצה בהכשר

הוועדה לא שולטת על העולם ויכולה לומר לחברות מה לעשות

היא כן מפקחת על המסלול שבפיקוח.

וככל שאני זוכר, בכל הפרסומים מדגישים שרק למי שחייב וכו'
אז ברור שזה מיועד למי שצריך, ובלי אפשרויות החסימה ישאר בלי חסימה או חסימה פשוטה.

• הוסף לסימניות
מה לא ברור?
א. לוועדה יש כח בידים, זה אומר שאם הם מתריעים שנמצאה פירצה חמורה, אז אתרוג יעבדו חזק לתקן אותה, עד כאן ברור!
ב. אם יש פירצה אז אין כ"כ הבל בין אתרוג לרימון, וצריך לשים את ברשימת החסימות הבעיתיות.
ג. לא יודע למה? אבל לא מצאתי אברכים שקונים עלית בלי הכשר בגלל הפרסום, אך מצאתי אברכים שנתנו לנשים לעבור לאתרוג בגלל הפרסום, אז אולי יש הבדל.....
ד. יתד דואגים להדגיש שמותר רק לצרכי פרנסה, סימן שהם מבינים שהנושא רגיש וצריך להבהיר כל מיני נקודות, אז פשוט אמרתי שגם זה נקודה שצריך להבהיר

• הוסף לסימניות
לא יאומן ..
תגיד מילה על חברה אחת ויורידו לך ראש ואם תלכלך על חברה אחרת תקבל צילצולים לרוב...

• הוסף לסימניות
מה העניין עם כל הפוליטיקה פה?
אני פשוט לא מבין איך יהודים ת"ח מצליחים להכניס את הבוץ הזה בכל פיפס.
לא מצליח להבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה