מידע שימושי השירות המדהים של אינטרנט רימון, לתועלת הציבור:

• הוסף לסימניות
1. למי שאמר שאפשר גם באתרוג להכנס לכל מקום זה לא בדיוק נכון וממש לא כל ילד יכול להכנס, קודם כל זה רק עם בקשה מיוחדת מאתרוג, וגם אחרי זה צריך קצת ידע להפעיל תוכנות מסויימות.

2. השירות של רימון \ אתרוג, לדעתי בטלפון הוא סביר יחסית, (אולי אנשים פה לא יודעים מה רוצים מעצמם ולא כל דבר אפשר להסביר דרך הטלפון).
מה שכן הבעיה שלהם זה במענה דרך האינטרנט, אתר שנחסם יש אפשרות להודיע שהוא סתם נחסם, שולחים להם הודעה שזה צריך להיות פתוח וכו'.. אבל אני בטוח שאין מי שבודק את ההודעות האלו, כי תמיד זה מחזיר מענה אוטומטי למייל, שהאתר נבדק ולא ראוי וכדו', למרות שאין שום בעיה באתר.
דבר נוסף לפעמים הם כותבים שהאתר נבדק והוא פתוח, אבל הוא נשאר סגור.. (וכאן יש מצב שזה כבר פוליטיקה או שמשלמים להם כדי לסגור אתרים מסויימים).

• הוסף לסימניות
באמת בנטפרי יש סינון מצוין מאד וצוות יעיל שנותן שירות מצוין.
וצריך לדעת שיש להם כמה רמות הגנה, ובברירת מחדל הם נותנים את החסום ביותר, ולא מודיעים על פתוח יותר, כך שמי שרוצה רמת הגנה אחרת - צריך לשים לב לבקש זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק גו;2031059:
באמת בנטפרי יש סינון מצוין מאד וצוות יעיל שנותן שירות מצוין.
וצריך לדעת שיש להם כמה רמות הגנה, ובברירת מחדל הם נותנים את החסום ביותר, ולא מודיעים על פתוח יותר, כך שמי שרוצה רמת הגנה אחרת - צריך לשים לב לבקש זאת.

חד משמעית לא נכון! יש רמת הגנה אחת ויחידה!

• הוסף לסימניות
נזכרתי השבוע באשכול הזה:
צלצלתי ל''רימונאים'' ביום שישי האחרון ו..הופה. קיבלתי מענה תוך דקה. שאפו!!
לא ייאמן, אבל כך קרה.

• הוסף לסימניות
משום מה נראה לי שכל מטרת האשכול הוא זה:

קבצים מצורפים

• Screenshot 2016-06-28 10.49.23.png
    KB 15.4 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2140033:
נזכרתי השבוע באשכול הזה:
צלצלתי ל''רימונאים'' ביום שישי האחרון ו..הופה. קיבלתי מענה תוך דקה. שאפו!!
לא ייאמן, אבל כך קרה.

ואני השארתי טלפון לחזרה תוך שלוש שעות וחזרו אלי תוך... שלוש דקות!

גם אני לא האמנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;2140100:
משום מה נראה לי שכל מטרת האשכול הוא זה:

אם כך, אז המטרה של אשכולות עם ביקורת על נטפרי הם במטרה שכולם יעברו לאתרוג... ויש שוויון.

או בקיצור, 'לחפור' אם יש אינטרס זר או לא זו חפירה מיותרת ומי שנהנה ממנה שיהנה.
ואם רוצים לדון על בעיות אמיתיות בסינונים, זה חשוב ומועיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batyar;1938757:
בעלי התקשר עבור משהו דחוף ב2 בלילה
הבשורות הטובות--הקו הודיע שיש שרות בשעות האלו ואנחנו סה"כ 2 בתור :)
הבשורות הרעות--מספר 2 בתור הוא אדם אנוכי למה שוחח עם הנציג שיחות נפש עמוק לתוך הלילה
כיותר משעה :(

לי הייתה בעיה הזויה ממש שגם אתרוג וגם הוט לא הצליחו לפתור לי. ניסו בכה ובכה והבעייה בעינה עומדת. תכל'ס 40 דקות אני על הקו בשיחת ועידה של נציג הוט ונציג אתרוג עד שהבעייה הואילה בטובה להיפתר.
מקווה מאוד שאף אחד מכם לא היה על הקו בהמתנה את אותן 40 דקות... אבל אני מאז למדתי משהו בלימוד זכות. יש לקוחות שפתרון הבעייה שלהם לוקח יותר מ-2-3 דקות.
ואני בד"כ מאוד נהנית מהשירות של רימון. מהזמינות, האדיבות והמקצועיות.

• הוסף לסימניות
גם אני לקוחה מאוכזבת ומיואשת של רימון (אתרוג)
ושוקלת לעזוב בקרוב...
חבל שזה השירות שלהם.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ברימון, והייתי צריכה משהו דחוף מאוד - לא היתה לי בכלל רשת הכל קרס בזק ענו לי תוך דקות בודדות וזה לא היה קשור אליהם. התקשרתי לרימון וכל הזמן, אחרי המתנה מעצבנת לנציג ניתק הקו.
מה עשיתי?
התקשרתי אני מהטלפון שלי ובעלי מהפלאפון שלו. אני התקשרתי קודם, הייתי בא נומר מס' 13 ובעלי מספר 19.
אוקיי. לאט לאט אנחנו מתחילים להתקדם, אני מס' 10 והוא מס' 16. כשהייתי כבר אחרי איזה 20 דק' מס' 5, אני נשארת תקועה בחמש ובעלי מתקדם!!
אני לא מבינה, מישהו מעקיף אותי!
הם הרי אמורים לקחת שיחות לפי הסדר, אם אני תקועה בחמש בעלי היה אמור להיות תקוע במס' 11!!!
ואז, ניתקו אותי, בעלי ממשיך להתקדם מגיע בערך למספר 4 וכמובן, מנתקים אותו פתאום.
(וזה היה מגמתי, ניסינו מס' פעמים)
אח"כ כשעברתי לנטפרי מיד התקשרו אלי המון נציגים לשכנע אותי להשאר אצלם. אמרתי להם שמעניין שכשהיו בעיות נעלמו כל הנציגים.

ושירים במעלו, גם אני הייתי המון פע' בשיחות ארוכות עם רימון, לא בגלל שהיתה בעיה הזויה, בגלל שהם סנדלרים ותמיכה טכנית רחוקה מהם כרחוק אנטארטיקה מב"ב,
והם מעבירים מאחד לשני לשלישי.
היו אלו באמת שיחות ארוכות.

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים, נפלאתי גם אני בשבוע שעבר התקשרתי לנתק את אתרוג עקב מעבר לנטפרי. (אני מכיר את נתק, אבל רציתי להישאר עם כתובת המייל)
תוך דקה היה מענה אנושי. מדהים. (כנראה שכולם כבר בנטפרי ויש להם זמן....;))

אבל עוד יותר יפה, התקשרתי לנטפרי לנציג שירות, לא ענו לי,
אחרי שעה חוזרים אלי; כאן מדברים מנטפרי, רצית משהו?.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;2140940:
ואם כבר מדברים, נפלאתי גם אני בשבוע שעבר התקשרתי לנתק את אתרוג עקב מעבר לנטפרי. (אני מכיר את נתק, אבל רציתי להישאר עם כתובת המייל)
תוך דקה היה מענה אנושי. מדהים. (כנראה שכולם כבר בנטפרי ויש להם זמן....;))

אבל עוד יותר יפה, התקשרתי לנטפרי לנציג שירות, לא ענו לי,
אחרי שעה חוזרים אלי; כאן מדברים מנטפרי, רצית משהו?.......

אנשים לא כ"כ יודעים א"ז אבל מספר הטלפון של נטפרי הוא למקרים דחופים.

• הוסף לסימניות
אשכול ישן...
מאז עברתי לנט פרי, היו כמה סיבות..

אבל זה קרה לאחר שנציג של אתרוג נתן לי לחכות 45 דק' על כלום. ראיתי בדיוק מה הוא עשה / לא עשה. הוא היה מחובר למחשב שלי. הוא פשוט מרח אותי סתתתתםם.
ולאחר המתנה ארוכה, הוא רצה להראות לי שהאינטרנט פתוח אז כתב מילה גסה (גסה, קטן עליה) מול עיני המובהלות :eek:
ולא רק זה, לאחר מכן הוא משנה לי דברים במחשב... מוחק לי דפדפנים ועוד (אולי זה יעזור), אני מההלם שתקתי וניתקתי!

לאחר שהתאוששתי התקשרתי שוב וביקשתי שיחת חזרה ממנהל. שנאמר לי שזה תוך 4 ימים. הוא חזר אך בדיוק כשהייתי באמצע משהו חשוב....

וכמובן שלא היה פתרון לבעיה שלשמה פניתי, שהיא- הפעלת תוכנה שחייבת להיות מחוברת. (שאגב בנטפרי נפתרה בחצי שניה)

לא הייתי כותבת את זה לולא היה מעשה נורא!
זה כבר לא נוחות, זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;2140982:
אשכול ישן...
מאז עברתי לנט פרי, היו כמה סיבות..

אבל זה קרה לאחר שנציג של אתרוג נתן לי לחכות 45 דק' על כלום. ראיתי בדיוק מה הוא עשה / לא עשה. הוא היה מחובר למחשב שלי. הוא פשוט מרח אותי סתתתתםם.
ולאחר המתנה ארוכה, הוא רצה להראות לי שהאינטרנט פתוח אז כתב מילה גסה (גסה, קטן עליה) מול עיני המובהלות :eek:
ולא רק זה, לאחר מכן הוא משנה לי דברים במחשב... מוחק לי דפדפנים ועוד (אולי זה יעזור), אני מההלם שתקתי וניתקתי!

לאחר שהתאוששתי התקשרתי שוב וביקשתי שיחת חזרה ממנהל. שנאמר לי שזה תוך 4 ימים. הוא חזר אך בדיוק כשהייתי באמצע משהו חשוב....

וכמובן שלא היה פתרון לבעיה שלשמה פניתי, שהיא- הפעלת תוכנה שחייבת להיות מחוברת. (שאגב בנטפרי נפתרה בחצי שניה)

לא הייתי כותבת את זה לולא היה מעשה נורא!
זה כבר לא נוחות, זה משהו אחר.
אני פותח האשכול.
קרה לי הרבה "ניסים ונפלאות" עם רימון (כולל נזק גדול של מחיקת העוגיות מכל הדפדפנים בהתחברות מרחוק מול עיני הנדהמות) אבל מעשה כזה- מעולם לא שמעתי.
אגב ניתן לשאול איזו תוכנה מדובר?

• הוסף לסימניות
רימון השרות מתחת לכל ביקורת,
לא עומדים בהתחיבויות של הנציגי מכירות שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה