- הוסף לסימניות
מי אמר שהעמדות לא פעילות?אם העמודים בתחנות כבר לא פעילות אז כנראה אי אפשר לשחרר אופניים בלי סמארטפון, קניית מנוי באתר לא יעזור.
מי אמר שהעמדות לא פעילות?אם העמודים בתחנות כבר לא פעילות אז כנראה אי אפשר לשחרר אופניים בלי סמארטפון, קניית מנוי באתר לא יעזור.
לא בדקתי, יתכן שפעילות.מי אמר שהעמדות לא פעילות?
לכן דייקתתי ואמרתי שבעמדות לא ניתן לקחת באופן ח"פ.לא בדקתי, יתכן שפעילות.
פתחתי את האשכול עם שאלה אם אפשר לשלם בעמדות, נעניתי שלא.
באתר הם מראים סרטון איך לקחת אופניים - דרך האפליקציה.
מזה הסקתי שהעמדות לא פעילות, אבל שוב לא בדקתי בשטח.
לא העירייה מפעילה את האופנייםאני לא בטוח שכבר העייריה לא רוצה לבנתיים אני רואה אופניים חדשים וגם החליפו את הנעילה בעמדה, ואגב מי שמקפיד על חילול שבת לידיעתכם השירות לא שומר שבת הרבה פעמים אני רואה את הרכב שמסיע את האופניים נוסע בעיר ועובר בין התחנות מסדר מעלה ומוריד,
עם כל הצער שבדבר..כל החברות להשכרת קורקינטים/אופנים מחללות שבת
הבה נצביע ברגלים, תרתי משמע.לא העירייה מפעילה את האופניים
יש זכיין והוא חייב לתחזק אותם עד סוף החוזה
שבת -
החברה שמפעילה את האופנים היא 'פרידנזון' כזכור זו החברה שהעבירה את המשחן של חברת החשמל בשבת בהוראת אהוד ברק שהיה אז ראש הממשלה
למרות מחאת כל גדולי הדור ולהסערה הפוליטית שזה הוביל
כל החברות להשכרת קורקינטים/אופנים מחללות שבת
אבל ביום הקדוש ביותר יום כיפור קיבלתי הודעה מהחברות שהשירות שלהם מופסק מכניסת החג
למעט מתל אופן שפעילות גם ביום כיפור..
הבה נצביע ברגלים, תרתי משמע.
לא כדי להכניע אותם, כדי למחות.
כמות המשתמשים שומרי השבת הינו (לדעתי) פחות מ1%
מה גם שלא בטוח שהחברה עצמה/עיריית ת"א מעוניינת בשימוש של החרדים.
לא כדי להכניע אותם, כדי למחות.
וזה חשוב כלפי עצמינו.
עם כל הצער שבדבר..
לא מבין מה ההבדל בין שימוש באופניים לשימוש בפלאפון/נסיעה באוטובוס וכו' של חברות מחללות שבת.
בשניהם החילול שבת אינו בעבורי.
מאידך שם אנחנו יכולים להשפיע הרבה יותרמאי דאפשר אפשר וכו'.
לא ידועמאידך שם אנחנו יכולים להשפיע הרבה יותר
(ידוע תשובתו של מרן הגראי"ל כשביקשו להחתים אותו נגד שפע שוק..)
גנרטור כבר יש לך?לא ידוע
כן.לי יש.
זו היתה שאלת הרב שטינמן?
בשאלות הלכה מה מותר ומה לא בשבילי אני לא מביןעם כל הצער שבדבר..
לא מבין מה ההבדל בין שימוש באופניים לשימוש בפלאפון/נסיעה באוטובוס וכו' של חברות מחללות שבת.
בשניהם החילול שבת אינו בעבורי.
בשאלות הלכה מה מותר ומה לא בשבילי אני לא מבין
אבל חברה כמו תל אופן שמצהירה בערב יום כיפור ש - "גם השנה שרות תל אופן יעבוד ביום כיפור"
בשונה מכל חברה אחרת להשכרת דו גלגלי שכן סוגרת ביום הקדוש
אין לי חשק להשתמש בשרות שלה כן/לא בשבילי
מהיכן המידע?לצערינו רוב חברות ההשכרה הדו גלגליות פועלות ביום הקדוש.
ראשית היא לא כתבה שהיא פועלת אלא לא הודיע שלא.בשאלות הלכה מה מותר ומה לא בשבילי אני לא מבין
אבל חברה כמו תל אופן שמצהירה בערב יום כיפור ש - "גם השנה שרות תל אופן יעבוד ביום כיפור"
בשונה מכל חברה אחרת להשכרת דו גלגלי שכן סוגרת ביום הקדוש
אין לי חשק להשתמש בשרות שלה כן/לא בשבילי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים