- הוסף לסימניות
מה זה משנה ? למה את שואלת ?באיזו עיר?
מה זה משנה ? למה את שואלת ?באיזו עיר?
אשמח לספק אותה באישיסתם ..
מסקרנות![]()
יש לנו דירה שבקרוב מאד אמורה לעבור תמ"א באזור מתחרד . חרדים לא מעונינים להיכנס לסיפור כזה . גם תמורת תשלום מופחת . חילונים גם לא
אין לנו ברירה אלא להשכיר לעובדים זרים . הבנו שצריך לעשות את זה דרך חברה .
איזה ערבויות אנחנו אמורים לקחת? .
בכמה להעלות את המחיר ?
איזה עמים כדאי לקחת ? איזה לא ?
בינתיים התקשרו אלינו פעמיים חברות כאלו . שתיהם רצו לסגור חוזה מהיום להיום . ולא הסכימו לחכות ליום המחרת . האם ככה זה מקובל ?
מה אפשר לעשות כדי למנוע כמה שפחות עוגמת נפש לשכנים החרדים והלא חרדים
כל דבר שיכול לעזור בשביל לבטח אותנו . נשמח לשמוע
תודה רבה
אתה יכול לתת כמה טיפים קצרים . כיצד להמנע מבעיות במיוחד בחתימת חוזה . השוכר הקודם היה 9 שנים בלי שום בעיה (הכל הוא תיקן בעצמו )המסקנה שלי לאחר הרבה מאוד ניסיון עם שוכרים.
בכל השכרה – לא משנה אם מדובר במשפחה, סטודנטים או עובדים זרים – מה שקובע זו לא הזהות.
אלא ההתנהלות בפועל, ולכן חשוב לבחון כל שוכר לגופו.
שוכר טוב יכול להגיע מכל מגזר,
ושוכר בעייתי גם כן...
עדיף לתת את המפתח לשכן שאתם סומכים עליויש לנו בעיה נוספת איך אנחנו מציגים את הדירה לשוכרים פוטנציאלים כשאנחנו גרים בעיר אחרת ? יש למישהו פיתרון . אפשר לסמוך על מישהו שיקח מפתח מארון חשמל ויחזיר ?? והוא יחליט להתביית בדירה עם המפתח ??
השכן לא מעונין שישכירו את הדירה לעובדים זרים . אנחנו צריכים רעיון נוסףעדיף לתת את המפתח לשכן שאתם סומכים עליו
הבעיה היא שהדירה היא במצב תמ"א שווה פחות במקרה שמשפחה שוכרת את זה .באמת קשה לוודא אם מה שהם אומרים שיביאו אכן יביאו, אני מכיר מישהו שסגר איתם בפירוש על תאילנדים והגיעו אריתראים או משהו בסגנון.
לדעתי להעלות לפחות ב1500 מהמחיר שוק.
לגבי להראות את הדירה רוב הסיכויים שסרטון ותמונות יספיקו
מכירה כמה שמשכירים לעובדות זרות בדגש על בנות ומרוצים מאוד. הדירה נשארת שמורה והחברה מתקתקת תשלום כל חודש והתשלום כמובן יותר גבוה מהממוצע.
אני לא יודע וקצת קשה להיות גזעני,אבל לא תראו אריתראים בסיעוד למשל .לפי מה שאתה כותב אנחנו מבינים שתאילנדים עדיפים על אריתראים ?
הבנתי שהסינים והתאילנדים מכינים אוכל שהריח שלו מאד לא נעים לתושבי הבנין . זה נכון ?אני לא יודע וקצת קשה להיות גזעני,אבל לא תראו אריתראים בסיעוד למשל .
סינים למרות שכתבו כאן נגד אני יודע שהם יחסית שקטים,חושב שהתאילנדים גם ככה.
לגבי המחיר שתנסו מחיר גבוה ותורידו טיפה טיפה אם יבקש.בד"כ הם רוצים לסגור את הספור הזה ולא משנה להם עוד כמה שקלים בחודש
אני לא יודעהבנתי שהסינים והתאילנדים מכינים אוכל שהריח שלו מאד לא נעים לתושבי הבנין . זה נכון ?
www.prog.co.il
נכון מאד, מנסיון לא נעים בכלל.הבנתי שהסינים והתאילנדים מכינים אוכל שהריח שלו מאד לא נעים לתושבי הבנין . זה נכון ?
נכון,בלת"ק.
לשאול רב קודם.
עיין יורה דעה סימן קנא סעיף י וברמ"א שם.
ויש בזה חילוקי דינים ושיטות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים