- הוסף לסימניות
אתה יכול להסביר את עצמך ? מה הבעיה ומה הפיתרון האפשרי ?בדרך כלל כאלה סיפורים לא נגמרים טוב...
אתה יכול להסביר את עצמך ? מה הבעיה ומה הפיתרון האפשרי ?בדרך כלל כאלה סיפורים לא נגמרים טוב...
הם גויים?האם יש בעיה להשכיר לחברה שמעסיקה פועלים 7 ימים בשבוע ? מצד אחד יהיה יותר שקט מהם מצד שני זה חברה שמחללת שבת . זה לא בעיה להתעסק איתה ?
מנהל החברה שוכר את הדירה עבור גויים שעובדים אצלו . מנהל החברה הוא יהודי עד כמה שזה נראההם גויים?
תודה רבה על כל הטיפים . זה עוזר לנו מאדזה מקובל בחברות שיש להם חוזה שלהם , והסיבה היא שיש להם המון דירות ואין להם זמן שכל אחד ישלח חוזה והעו"ד שלהם יצטרך לחתום עליו.
יש חברות שהם מסכימים לצרף נספח לחוזה שלהם עם כל התנאים שלכם למרות שלפעמים זה סותר את החוזה וכותבים למעלה שזה מה שתקף.
המחיר תלוי במצב בשוק , לא תמיד אפשר להעלות במחיר גבוה
העצות שלי:
שהכסף יעבור מהחברה ישר אליכם ולא דרך מתווך .
עדיף לקבל צ'קים מראש
לבקש התחייבות על החזרת הדירה באותו מצב כמו שהיה ולצלם מראש בצורה מוסכמת יחד .
להעביר את כל התשלומים על החברה , ולא שאתם תשלמו והם ישלמו לכם . (רק ארנונה אפשר להוסיף בסכום קבוע לתשלום החודשי , אבל כל מה שזה לפי צריכה וכד' להעביר את החשבון עליהם..)
להגיע מידי פעם לביקור
לבדוק שיש לכם איש קשר מסודר שאיתו את מדברים בכל בעיה
לדאוג שאתם מתעסקים מול החברה שמשלמת ללא שום תיווך באמצע. ויש לכם אמצעי תקשורת מסודר.
אני שאלתי פעם רב על השכרת דירה לגויים (בדגש לא לערבים, שזה הוא אמר שלא) והוא אמר שזה מותראנחנו נשארנו בשאלה האם יש בעיה להשכיר דירה לחברה שעובדת 7 ימים בשבוע עבור פועלים אוקראינים . יש דרך לדעת אם המנהל הוא יהודי ואם הפועלים הם יהודים . יש בזה ענין ?
אתם מכירים אותו?מתווך התקשר והציע לי להשכיר את זה לחברה שמכניסה לשם פועלים . הוא אמר שהוא רוצה להחתים אותם על יותר מהסכום שאני דורשת ואז נתחלק ברווחים הוא יתן לי 200 שח ואת השאר אליו . זה יצא שאני אקבל סכום שהוא יצליח להוציא מהם 4700 מזה אלך אלי וכל השאר אליו . איך עושים את זה בפועל ? ממה אני צריכה להיזהר ?
אנחנו לא מכירים אותו .הוא נראה חילוני יש לו משרד תיווך בעיר של הדירה .הגיע אלי דרך יד2 . לא מצאתי עליו חומר בגוגל וזה עדין לא אומר לי לי כלום . מה עוד שאנחנו קצת לחוצים להשכיר את הדירה . כל הבנין עם פיגומים לתמ"א . כמה אנשים ירצו לבוא לגור שם? . אנחנו מפחדים לעשות טעויות בדרך .אתם מכירים אותו?
אתם יודעים עם מי אתם עושים עסקים?
אולי @szn ידע לומר מה לעשותאנחנו לא מכירים אותו .הוא נראה חילוני יש לו משרד תיווך בעיר של הדירה .הגיע אלי דרך יד2 . לא מצאתי עליו חומר בגוגל וזה עדין לא אומר לי לי כלום . מה עוד שאנחנו קצת לחוצים להשכיר את הדירה . כל הבנין עם פיגומים לתמ"א . כמה אנשים ירצו לבוא לגור שם? . אנחנו מפחדים לעשות טעויות בדרך .
אז מה אתה מציע לעשות? ממה אני צריכה להיזהר?
איך אני מבטחת את עצמי בעיסקה שכזו ?
2. כחלק מהחוזה הם רצו שסעיף הודעה מראש ( חודשיים או שלוש..)
@szn תודה על התשובות אשמח לעוד עזרהמול מי החוזה? האם יש שיקים?
המתווך ביקש שנודיע לו תשובה אם אנחנו מסכימים שהוא מעלה להם את השכירות למחיר שאנחנו רוצים אבל גם הוא מרוויח על הצד .
(לפי מה שהבנתי פה יש לדרוש מהשוכר להעביר את כל החשבונות על שמו כגון חשמל ומים חוץ מארנונה ).
הוא הגיע אלי דרך אתר יד2 . אני לא אמורה לשלם לו חודש תיווך . את זה הוא כנראה יקח מהשוכר . ממני הוא רוצה להרוויח גם מהפער החודשי . אמרתי לו שאני אחשוב על זה . איך כדאי באמת לתת לו ?אתם תעבירו לו כל חודש סכום וגם תשלמו לו חודש תיווך?
למה שלא יהיו מוכנים ? אם לא, מה אנחנו אמורים לעשות ?הם מוכנים שיהיה על שמם?
איך כדאי באמת לתת לו ?
למה שלא יהיו מוכנים ? אם לא, מה אנחנו אמורים לעשות ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים