טיול בחו"ל השכרת רכב בבולגריה-סופיה

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון עם זה?
אנחנו רוצים לשכור רכב לכמה ימים בסופיה.
האם זה שווה? מאיזה אתר כדאי להזמין? כי יש אתרים שרשום 11 ש"ח ליום האם זה הגיוני?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון עם זה?
האם זה שווה? מאיזה אתר כדאי להזמין? כי יש אתרים שרשום 11 ש"ח ליום האם זה הגיוני?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
רק דרך בוקינג שיהיה לך עם מי לדבר ....
כמובן ביטול מלא

• הוסף לסימניות
המחיר ההגיוני בסופיה הוא בסביבות 60 ש"ח ליום
והשטרות שם נקראים לייבה וכל לייבה 1 זה שווה 2 ש"ח
אז סה"כ 30 לייבה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון עם זה?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
יש לי ניסיון שם
תשלח לי למייל progchaser

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון עם זה?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
שכרתי שם דרך דיסקובר
בכללי בד"כ עדיף לשכור מחברות בינלאומיות ולא חברות קטנות ולא מוכרות שיכולות אח"כ לעקוץ אותך על שריטות וכאלו
ושווה גם לעשות ביטול השתתפות עצמית.

• הוסף לסימניות
תסגרו עם חברה מוכרת מקומית, וביטוח כולל - ביטול השתתפות עצמית!
לסגור בארץ מייקר משמעותית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התשובות אשמח מאוד לדעת איזה חברה טובה בסופיה וגם זול וגם אנשים מפחידים אותי מעקיצות אשמח לטיפים תודה רבה פורים שמח

• הוסף לסימניות
שלום רב,
יש למישהו מידע על חברת השכרה בעיר ורנה - בולגריה במחיר סביר לנהג בן 22?
למעט מרטין הישראלי - הוא הקפיץ את המחיר דרסטית, רוצה ל- 30 שעות 70 יורו, על רכב פשוט.

• הוסף לסימניות
שלום רב,
יש למישהו מידע על חברת השכרה בעיר ורנה - בולגריה במחיר סביר לנהג בן 22?
למעט מרטין הישראלי - הוא הקפיץ את המחיר דרסטית, רוצה ל- 30 שעות 70 יורו, על רכב פשוט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחפש רק רכב אוטומט והכי זול זה 92.5 דולר לנהג בן 22.
יקר מידי...
מכיר/ים עוד משהו?
לא יודע איך הגעת למחירים האלו עכשיו עשיתי חיפוש וזה המחיר שהוא מראה לי..
1745757978501.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש חברת השכרה בסלוניקי שמסכימה לעבור עם הרכב לבולגריה?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כל חברה מסכימה אלא שהם גובים על זה תעריף מאוד גבוה...
ואם אתה עובר בלי ידיעתם אתה מסתכן בכמקרה של תאונה שאין לך ביטוח...

אא''כ אתה שוכר דרך אוויס או יורפקאר שהם מאפשרים לעבור בין מדינות באירופה ללא תוספת תשלום, אבל צריך להחזיר מאיפה שלקחת. הם יחסית יותר יקרים בד''כ אבל יש לזה מעלות
1. יש להם שירות בישראל כך שתמיד יש עם מי לדבר.
2. זו חברה גדולה, כך שהסיכוי לעקיצה נמוך יותר (וגם אם מישהו מנסה, יש לך עם מי לדבר)

נסיעה טובה

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי בסלוניקי יש חוק יווני שאוסר על הוצאת רכבים והם לא מסכימים בשופו"א

הזמנתי שנה שעברה דרך אתר הזמנות בינלאומי היה רשום שם שניתן להוציא מחוץ לגבול בפועל במקום לא הסכימו לי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה